Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
szaba
10 543
Tévedtem, mégsem életem vágya fog teljeülni 😀 Viszont ha ez egyszer teljesül, tényleg kapsz egy sporttáskát 😂fetomyAkkor életed vágya egy ingyen sporttáska, amit odaadsz majd egy fórumozónak. 😀
több mint 13 éve
szívesen 😊végre betudtam regelni TYT-re 😊Habiel se hiszem, h végre én is tudtam regelni...JSanyonak pedig köszi az infot!(off: editor jó lett?)Divat
off: nagyon faja, köszi szépen 😊
több mint 13 éve
király... 😀vagy mindkettő 😊nyereményed egy csodálatos sporttáska amit bármely helyi kocsmában kérhetsz a pultostól! 😀fetomy
amerikai munka 😊Newman
több mint 13 éve
Még szép 😀 Amúgy most jövök rá, hogy nem jók az usa kedvenceim, mert egyik sem Obama csapata 😀
több mint 13 éve
Tévedtem, mégsem életem vágya fog teljeülni 😀 Viszont ha ez egyszer teljesül, tényleg kapsz egy sporttáskát 😂fetomymily nagylelkű...tuti vitya szponzorálná... 😀
|
több mint 13 éve
Tévedtem, mégsem életem vágya fog teljeülni 😀 Viszont ha ez egyszer teljesül, tényleg kapsz egy sporttáskát 😂
több mint 13 éve
fenébe, pedig lefogadtam, hogy valamilyen avril lavigne fórumon szert tettél a kisasszony pótkulcsaira, és most utazol ki, hogy amikor hazajön a konditeremből, anyaszült meztelen rózsaszirmokkal fedetten, a kedvenc avril cd-t a fogaid között tartva várjál rá a hálószobájábanvagy mindkettő 😊nyereményed egy csodálatos sporttáska amit bármely helyi kocsmában kérhetsz a pultostól! 😀fetomy
amerikai munka 😊Newman
több mint 13 éve
Ti is pakolhattok Newman táskájába 😀
több mint 13 éve
És a két fél helyes válasz mit ér? 😀vagy mindkettő 😊nyereményed egy csodálatos sporttáska amit bármely helyi kocsmában kérhetsz a pultostól! 😀fetomy
amerikai munka 😊Newman
több mint 13 éve
vagy mindkettő 😊nyereményed egy csodálatos sporttáska amit bármely helyi kocsmában kérhetsz a pultostól! 😀
amerikai munka 😊Newman
több mint 13 éve
vagy mindkettő 😊Vagy utazás. 😉BazzaniUramisten dehogy 😀 Attól mentsen az Isten meg 😀 Akkor a gyűlölködjünkbe írtam volna 😛Akkor ez munka lesz 😊szaba
Csak esély nyílt egy k.vanagy lehetőségre, ami ha bejön, akkor életem kb. legnagyobb célja/vágya fog teljesülni 😊
fetomy
amerikai munka 😊
több mint 13 éve
Vagy utazás. 😉Akkor ez munka lesz 😊szabajól érzem hogy egy nőstényről van szó?CowboykarcsiUramisten dehogy 😀 Attól mentsen az Isten meg 😀 Akkor a gyűlölködjünkbe írtam volna 😛
Csak esély nyílt egy k.vanagy lehetőségre, ami ha bejön, akkor életem kb. legnagyobb célja/vágya fog teljesülni 😊
fetomy
több mint 13 éve
szaba
10 543
Akkor ez munka lesz 😊Uramisten dehogy 😀 Attól mentsen az Isten meg 😀 Akkor a gyűlölködjünkbe írtam volna 😛Fingers crossed... :rolleyes:fetomyjól érzem hogy egy nőstényről van szó?Cowboykarcsi
fetomy
több mint 13 éve
Uramisten dehogy 😀 Attól mentsen az Isten meg 😀 Akkor a gyűlölködjünkbe írtam volna 😛Fingers crossed... :rolleyes:fetomyjól érzem hogy egy nőstényről van szó?Cowboykarcsi
vadibandi: Ez mind oké, de ugye a többiek is túlélték? 😀
több mint 13 éve
Fingers crossed... :rolleyes:fetomyjól érzem hogy egy nőstényről van szó?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Fingers crossed... :rolleyes:
több mint 13 éve
végre betudtam regelni TYT-re 😊Habiel se hiszem, h végre én is tudtam regelni...JSanyonak pedig köszi az infot!(off: editor jó lett?)
|
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
végre egy szept 1. amikor nincs már évnyitó számomra. 😉
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
szaba
10 543
Ez már szeretem.Passzentos lesz rád szerintem.Matthew99Ezt már én is megfigyeltem. Majesticnél az M-es pont jó, míg a Nike már picit bő.Matthew99Az adidas hogy méretez?szaba
több mint 13 éve
Passzentos lesz rád szerintem.Az adidas hogy méretez?szabaBár még mindig nem értem teljesen az amerikai méretezést, mert az egyik kicsit bő, a másik meg pont jó, mikor mindkettő L-es. De még bőven hordható mindkettő. 😊SchleckEzt már én is megfigyeltem. Majesticnél az M-es pont jó, míg a Nike már picit bő.Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
pszt, nehogy eljinxeld itt nekem a dolgokat 😛szeptember 13! 😀JJÜdv Pitinónak, ha hazalátogat 😀Dzsokijuing
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szeptember 13! 😀JJÜdv Pitinónak, ha hazalátogat 😀
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
szeptember 13! 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal