Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
éjjel megnyertem 2 fogadást.még várjuk a dopping eredményét, az első tutti pozitív
- ki mer legmagasabbra mászni a villanykarón.
- ki mer legtovább feküdni a főút közepén. (10 másodpercet vertem a 2. helyezett h_marko 42 mp-s performanszára)Höri
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
éjjel megnyertem 2 fogadást.- ki mer legmagasabbra mászni a villanykarón.
- ki mer legtovább feküdni a főút közepén. (10 másodpercet vertem a 2. helyezett h_marko 42 mp-s performanszára)
több mint 13 éve
a vakonddal való keresztezés után az már kismiska, hogy repüljön is 😀Na elmész a picsába.án vagyomo zzyAz már másfél 😀
ákirmnél mGASabbra mászok a vi8llanykarón. félig ember, félig hal, félig majom!Höri
Én egy vakondpingvint (saját találmány 😀 ) akarok összegénmanipulálni, ami ugye NÉGYÉLTŰ. Földön/vízen/levegőben és föld alatt is feltalálja magát 😊 Igaz a pingvin részét kicsit meg kell hekkelni hogy repülni is tudjon, de végülis madárnak tűnik, szóval nem lehet vele gond 😊Rataxes
Meghekkelni a pingvint. 😀 😀 😀Bazzani
több mint 13 éve
ekeseríccselek?án vagyomo zzyAz már másfél 😀
ákirmnél mGASabbra mászok a vi8llanykarón. félig ember, félig hal, félig majom!Höri
Én egy vakondpingvint (saját találmány 😀 ) akarok összegénmanipulálni, ami ugye NÉGYÉLTŰ. Földön/vízen/levegőben és föld alatt is feltalálja magát 😊 Igaz a pingvin részét kicsit meg kell hekkelni hogy repülni is tudjon, de végülis madárnak tűnik, szóval nem lehet vele gond 😊Rataxes
http://www.spreadshirt.com/user/molepenguin
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Na elmész a picsába.án vagyomo zzyAz már másfél 😀
Meghekkelni a pingvint. 😀 😀 😀
több mint 13 éve
játssz egy kicsit az impossible creatures-el. nekem nagy kattogás volt régenán vagyomo zzyAz már másfél 😀
több mint 13 éve
án vagyomo zzyAz már másfél 😀
Én egy vakondpingvint (saját találmány 😀 ) akarok összegénmanipulálni, ami ugye NÉGYÉLTŰ. Földön/vízen/levegőben és föld alatt is feltalálja magát 😊 Igaz a pingvin részét kicsit meg kell hekkelni hogy repülni is tudjon, de végülis madárnak tűnik, szóval nem lehet vele gond 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
án vagyomo zzyegészségedre 😛
több mint 13 éve
án vagyomo zzyákirmnél mGASabbra mászok a vi8llanykarón. félig ember, félig hal, félig majom!
több mint 13 éve
10 euro Amszterdam, Brüsszel meg 22 euro. ez relatív, hogy mihez képest drága. Mo-n se sokkal olcsóbb sztem egy felnőtt jegy hasonló távra.A vonatok igenis vészesek, az egyik volt osztálytársam Utrechtben tanul, és az utazási pénz fele megy el a repülőre Eindhovenbe, fele pedig a vonatra onnan Utrechtbe, szóval azért vigyázz ezzel.RajnaBelgium? Minek? 4 napig ki nem tenném a lábam Amszterdamból 😊RataxesBelgiumba már csak 4en megyünk, mert egy kedves barátunk jelenleg ott dolgozik(Antewerpen) és nála fogunk megszállni. emiatt becsusszan majd egy Brugges is, ami kötelező kiruccanás, mivel az egyik kedvenc filmem ott játszódik és nekem ezt látnom kell. Brüsszel se szar az tuti, de abból sokat nem fogunk látni az ötödik napunkon(17kor indul vissza a gép)
egyébként még egy fuckinbiglovewithwizzair. 16 ezer ft-ból megvolt oda-vissza a trip(Budapest-Eindhoven, Brüsszel-Budapest). + ugye a vonatok, de azok nem vészesek abban a térségben.Zsoca
több mint 13 éve
A vonatok igenis vészesek, az egyik volt osztálytársam Utrechtben tanul, és az utazási pénz fele megy el a repülőre Eindhovenbe, fele pedig a vonatra onnan Utrechtbe, szóval azért vigyázz ezzel.Belgium? Minek? 4 napig ki nem tenném a lábam Amszterdamból 😊RataxesBelgiumba már csak 4en megyünk, mert egy kedves barátunk jelenleg ott dolgozik(Antewerpen) és nála fogunk megszállni. emiatt becsusszan majd egy Brugges is, ami kötelező kiruccanás, mivel az egyik kedvenc filmem ott játszódik és nekem ezt látnom kell. Brüsszel se szar az tuti, de abból sokat nem fogunk látni az ötödik napunkon(17kor indul vissza a gép)
egyébként még egy fuckinbiglovewithwizzair. 16 ezer ft-ból megvolt oda-vissza a trip(Budapest-Eindhoven, Brüsszel-Budapest). + ugye a vonatok, de azok nem vészesek abban a térségben.Zsoca
több mint 13 éve
Belgium? Minek? 4 napig ki nem tenném a lábam Amszterdamból 😊RataxesBelgiumba már csak 4en megyünk, mert egy kedves barátunk jelenleg ott dolgozik(Antewerpen) és nála fogunk megszállni. emiatt becsusszan majd egy Brugges is, ami kötelező kiruccanás, mivel az egyik kedvenc filmem ott játszódik és nekem ezt látnom kell. Brüsszel se szar az tuti, de abból sokat nem fogunk látni az ötödik napunkon(17kor indul vissza a gép)
egyébként még egy fuckinbiglovewithwizzair. 16 ezer ft-ból megvolt oda-vissza a trip(Budapest-Eindhoven, Brüsszel-Budapest). + ugye a vonatok, de azok nem vészesek abban a térségben.
több mint 13 éve
Belgium? Minek? 4 napig ki nem tenném a lábam Amszterdamból 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
ma lefoglaltuk a szállásunkat és a repülőnket Hollandiába ill. Belgiumba(2-2 éjszaka itt-ott). 11-en leszünk. bajok lesznek. 😀de rohadtul messze van még november közepe (ez már "Gyűlölködjünk").
http://www.youtube.com/watch?v=TRcg6Ei6eyk
több mint 13 éve
Éljen az Orioles! 😀DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Nem erről van szó 😊 Függőben van egy második eljárás mivel eltiltott jogosítvánnyal vezettem, 40 napja hogy lebuktam, még nem jött semmi róla és mivel az eredeti lejárt gondoltam kiváltom mert miért ne.Hát mivel úgy tervezi, hogy pár hét múlva újra elveszíti, én nem mennék a közelébe 😀fetomyHa csak pár hétre is de megint van jogosítványom 😊JayBAkkor félnünk kell? 😛xrace77
több mint 13 éve
Hát mivel úgy tervezi, hogy pár hét múlva újra elveszíti, én nem mennék a közelébe 😀Ha csak pár hétre is de megint van jogosítványom 😊JayBAkkor félnünk kell? 😛xrace77
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Ha csak pár hétre is de megint van jogosítványom 😊JayBAkkor félnünk kell? 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ha csak pár hétre is de megint van jogosítványom 😊
több mint 13 éve
Nah, úgy tűnik végre van egy jó szombatom 😊 Nem kúrta el a kedvem semmi, nem fájt a fejem sem, hideg is van, jobb is lesz ha gyorsan elalszom, mielőtt történik valami 😀😊Denyneked meg grat 😊
több mint 13 éve
😊
több mint 13 éve
valami hihetetlenul gyonyoru a Yum! Center nemcsak kivulrol, hanem belulrol is 😊 noi roplabda meccset ennyire meg nem elveztem 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=loOUXJsCfMg&feature=player_embedded#!Nem tudtam hová tegyem, (RG topic nincs 😀 ) egyszerűen hihetetlen, gyönyörű. 5. percnél kész...
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P