Make Love
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Az év öngyilkossági kísérlete: berúgott, majd meg akart fagyni a hidegbenhttp://www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/az_ev_ongyilkossagi_kiserlete_berugott_majd_meg_akart_fagyni_a_hidegben/2263470/
😀 😀 😀
Tudtam én,hogy itt vannak az igazi legendák Vásárhelyen.
több mint 14 éve
kicsit gyors volt az amazon, 8 nap 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
catattack
3 520
A techno-t és a tudatmódosítást nekem találták ki! Tenksz gád!
több mint 14 éve
Nekem se volt fingom sem erről, pedig én minden csapattoptikot átolvasok általában (bár úgy sejtem, hogy fetomy is 😀 ).... 😊koszonom. :ppoén, hogy én régebb óta vagyok itt mint te, mégse tudtam 😂fetomy
(bar most nezem a regisztraciod idejet, ertheto, h te nem tudtad.)Mikey
több mint 14 éve
na azért kicsit sikerült jobb kedve deríteniük a tnapi nap után éjjel az óriásoknak... :rolleyes: :cool:
|
több mint 14 éve
bizonyara azert mert nem olvastad annak idejen a megfelelo csapattopikot.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
koszonom. :ppoén, hogy én régebb óta vagyok itt mint te, mégse tudtam 😂
(bar most nezem a regisztraciod idejet, ertheto, h te nem tudtad.)Mikey
több mint 14 éve
koszonom. :p(bar most nezem a regisztraciod idejet, ertheto, h te nem tudtad.)
több mint 14 éve
Bocsi,nem tudtam hogy Ő a kedvenc irányítód,dehogynem örülhetsz 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
ize, attol, h bengals fan vagyok, meg nem orulhetek eli 2. sb gyozelmenek, aki koztudottan a kedvenc iranyitom?
több mint 14 éve
Abszolút nem kötekedésből,de Te nem Bengals drukker voltál?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
több mint 14 éve
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!Mikeymég nem aktuális
több mint 14 éve
Volán W :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Lassan kitiltanak innen, de kösz.harmadnapos vagyok, most nem tudom rendesen felmérni a terepet
Off: a kép jó lesz?Matthew99
holnap megpróbálok válaszolni... 😀
több mint 14 éve
Lassan kitiltanak innen, de kösz. Off: a kép jó lesz?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!MikeyKöszönöm, de nem hiszem hogy így van 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
akkor mar en is itt: isten eltessen, minden sigkeszitok legnagyobbika!
több mint 14 éve
Hát ha már kerek akkor megérdemlem 😊 KöszMeglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99a legjobb
(Boldog Szülinapot, így utólag 😊)Fucu

több mint 14 éve
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99a legjobb
(Boldog Szülinapot, így utólag 😊)
több mint 14 éve
Kösz.Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99Off ide, de boldog születésnapot.szaba

több mint 14 éve
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀Matthew99Off ide, de boldog születésnapot.
több mint 14 éve
Meglepetés születésnapi party a legjobb haverjaimmal és a családommal... Megfizethetetlen 😀

több mint 14 éve
2 haver+ 2 üveg JackDaniels :cool:FViktor93+1
Tél :cool: Coloradói idő Magyarországon. 😊