Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Éééés igeeeeeeeen!!! Imádom ezt a mai-tegnapi időjárást 😊 Rengeteg felhő, eső, hideg még a holdat se látni. Egyszerűen fantasztikus, ilyenkor érzem magam a legjobban :rolleyes:fetomyTökéletesen egyetértek.
Végre emberhez méltó idő, nem tökömöncsorgóizzadságos.
De ez az idei nyár nem úgy tűnik, hogy valaha is végetér, bár a tegnapi nap bíztató volt.
több mint 13 éve
Nem, de ez még kérdés neked? 😀Amúgy attól még, hogy te ilyen micsigeni meg érdalsói puhány vagy még nem biztos, hogy mással van a probléma 😛
több mint 13 éve
Éééés igeeeeeeeen!!! Imádom ezt a mai-tegnapi időjárást 😊 Rengeteg felhő, eső, hideg még a holdat se látni. Egyszerűen fantasztikus, ilyenkor érzem magam a legjobban :rolleyes:fetomyte normális vagy?
hogy a Kolang szakadna rád
több mint 13 éve
Éééés igeeeeeeeen!!! Imádom ezt a mai-tegnapi időjárást 😊 Rengeteg felhő, eső, hideg még a holdat se látni. Egyszerűen fantasztikus, ilyenkor érzem magam a legjobban :rolleyes:
több mint 13 éve
😊 😉Gratulálok Doktor úr!
Fiam szarrá verve a mezőnyt a 2011-12 szezon első nemzetközi versenyét megnyerte Szlovákiában 😀diverdoc
Átérzem örömöd, mert én is tudom, mi az atyai büszkeség!vadibandi
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
catattack
3 520
Úgy fest megtaláltam a hosszútávra az edzőtársaimat. 😀
több mint 13 éve
Gratulálok Doktor úr!
Fiam szarrá verve a mezőnyt a 2011-12 szezon első nemzetközi versenyét megnyerte Szlovákiában 😀diverdoc
Átérzem örömöd, mert én is tudom, mi az atyai büszkeség!
több mint 13 éve
Fiam szarrá verve a mezőnyt a 2011-12 szezon első nemzetközi versenyét megnyerte Szlovákiában 😀
több mint 13 éve
Ha valakinek kell google plus meghívó az csak szóljon.
@KJuraszik
több mint 13 éve
Nagyon helyes!SCH716 😀ChevyAkkor még szerencséd is van mert az a legjobb oldala a kolinak. 😀
Lassan ennyi SCH-s lesz meg kéne alapítani az NFL nézők körét és egy nagy plazmán bámulni a meccseket minden héten mondjuk nagy teremben. Ohm-nomnom utána is kérdezek 😊Toca
több mint 13 éve
TojáSCHlabdáSCH 😀SCH716 😀ChevyAkkor még szerencséd is van mert az a legjobb oldala a kolinak. 😀
Lassan ennyi SCH-s lesz meg kéne alapítani az NFL nézők körét és egy nagy plazmán bámulni a meccseket minden héten mondjuk nagy teremben. Ohm-nomnom utána is kérdezek 😊Toca
De komolyan, legfeljebb valamelyik tanulóba bebarikádozzuk magunkat, (projektor úgyis van valahol, mert szintfestésnél is volt vagy 3 csak a 6.-on) és nézhetjük. Kapásból ismerek egy külsős Pats szurkolót, csak nem szokott a fórumra írogatni.
több mint 13 éve
ha-ha-ha, röhög a végbelem 😀3 napja nem írt senki a gyülölködjünk topikba!diverdocfetomy nem volt gépnél? 😀eaglesmcnabb
Egyébként valóban keveset fórumoztam, lehet ez a baj 😀 Na de segond, majd ma bepótolom a meccsek után 😀
több mint 13 éve
SCH716 😀ChevyAkkor még szerencséd is van mert az a legjobb oldala a kolinak. 😀
Lassan ennyi SCH-s lesz meg kéne alapítani az NFL nézők körét és egy nagy plazmán bámulni a meccseket minden héten mondjuk nagy teremben. Ohm-nomnom utána is kérdezek 😊
több mint 13 éve
3 napja nem írt senki a gyülölködjünk topikba!diverdocfetomy nem volt gépnél? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
3 napja nem írt senki a gyülölködjünk topikba!
több mint 13 éve
Ön nyert 😊 Amúgy a 6-7-8-18-ra rakják a gólyákat a Schönherzben, + a Tétényi úti kollégiumba.Koli, 7.emelet gondolom, oda rakják a gólyákat. 😊NewmanSCH716 😀Chevy? Kocsi? 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
Koli, 7.emelet gondolom, oda rakják a gólyákat. 😊SCH716 😀Chevy? Kocsi? 😀Vrijbloed
több mint 13 éve
SCH716 😀
több mint 13 éve
a mai lsu-miss state-t egy helyi barban nezzuk meg, bar gondolom nem erre vonatkozott a kerdesed 😊 a szombati kentucky-louisville (ami a wildcats otthonaban, lexingtonban lesz) sajnos valszeg egyeb program miatt nem fog osszejonni, de jovo het szombaton a marshall elleni hazai mar igen, meg persze a yum! centert is meglatogatjuk majd neha egy-egy jo noi roplabda erejeig 😊 cincinnati, knoxville, bloomington van meg viszonylag kozel, ezek eselyesek meg, mondjuk minden ido es penz kerdeseudvozlet louisville-bol! 😊JJMilyen meccsre mész legelőször? 😀Bazzani
kepeket termszetesek tolok majd, bar nem vagyok az a nagy fotos fajta, meg egy gepet se artana beszerezni 😊 ami szamomra vicces (pl. amellett, hogy tenyleg rengeteg az iszonyatosan kover ember...), hogy UK fanbol es ajandektargybol legalabb annyi van itt, mint UofL-esbol
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
udvozlet louisville-bol! 😊JJMilyen meccsre mész legelőször? 😀
több mint 13 éve
udvozlet louisville-bol! 😊JJWow! Készíthetnél sok sok publikus képet amire itt szerintem nagy igény lenne 😊
Érezd jól magad!
több mint 13 éve
Nem, csak gondolta, hogy küld onnan egy üdvözletet. 😊
több mint 13 éve
udvozlet louisville-bol! 😊JJKint vagy? vagy mi a vér? 😀
@KJuraszik
több mint 13 éve
udvozlet louisville-bol! 😊JJKolumbusz Kristóf Lajosvárosban 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)