Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
nem mondom, hogy rossz volt a nyár, de vééégre:http://www.youtube.com/watch?v=GMU1_DAxJpc
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az öt hónapos kisfiam nyert apának 60ezer forint ajándék utalványt! :rolleyes:catattackazt hol sikerült? :rolleyes: gratula, ő ikszelje a lottószámokat a hétre 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
8 napig 3 óra alvás és teljesen hulla vagyok, de nagyon jó volt a gólyatábor. Remélem tetszett Chevy!
több mint 13 éve
catattack
3 520
Az öt hónapos kisfiam nyert apának 60ezer forint ajándék utalványt! :rolleyes:
több mint 13 éve
Hát valóban nem volt egyszerű menet...Albérlet megszerezve :cool:HanniEhhez már megy az avatarod. 😊szaba
több mint 13 éve
Albérlet megszerezve :cool:
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
mert nőstény az illető 😀Na fasza...félreértenek, és még nekem kell magyarázkodni.Amadeus91és ezt miért ide írod?ez jó hírnek számít? 😀Newman
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Na fasza...félreértenek, és még nekem kell magyarázkodni.Amadeus91és ezt miért ide írod?ez jó hírnek számít? 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 898
Na fasza...félreértenek, és még nekem kell magyarázkodni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
megjött a születésnapomra rendelt ajándékom így 2 hónap és 8 nap késéssel 😀de mostmár akkora hely van a gépemen, hogy a lakás is nagyobbnak tűnik.
több mint 13 éve
Phillies póló 😊
több mint 13 éve
Gratulálok hozzá, sok sikert neki is! Én épp fordított utat jártam be, és hazajöttem 😊Vége az UDFA időszakomnak, kaptam contract offert egy cégtől, jippí. 😊IgorEgy nagyon közeli rokonom is épp most vált... Tudod, London, pénzügyi szféra 😊 És még lakást is sikerült találniuk a Canary Wharf közelében.lucas
Ott tudtam volna viszonylag biztonságos környéket ajánlani 😉 én is eléggé közel laktam a Wharfhoz.. jó dolog hazamsétálni/reggel úgy bejárni, hogy az ember szellőztethei a fejét és nem a metrón poshad/tetrisezik. (Ha meg már muszáj a tömegközlekedés, akkor DLR >>> tube)
Szaba: köszi, 53-as rosterre simán, playing time-ot is bőven kapni fogok, sőt még akár a sok team-captain egyike is lehetek a végén... 😊 franchise player egyelőre azért még nem.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
jajj erre elfelejtettem válaszolni, köszönöm szépen 😊Ezer köszi 😊fetomy8 meccset láttam így hirtelen a scheduleben.tenorx
több mint 13 éve
Vége az UDFA időszakomnak, kaptam contract offert egy cégtől, jippí. 😊IgorEgy nagyon közeli rokonom is épp most vált... Tudod, London, pénzügyi szféra 😊 És még lakást is sikerült találniuk a Canary Wharf közelében.
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Vége az UDFA időszakomnak, kaptam contract offert egy cégtől, jippí. 😊IgorReméljük bekerülsz az 53-as rosterbe is.
több mint 13 éve
Vége az UDFA időszakomnak, kaptam contract offert egy cégtől, jippí. 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Sikerült - hála Dannának. Látni fogom ezentúl jó minőségben a tv-ben nem adott meccseket is. Értitek? A héten NFL meccset nézek. Igaz, hogy csak preseason, igaz, hogy csak cserecsapat, de meccs! Tulajdonképpen jó kedvem van 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 13 éve
+
http://www.youtube.com/watch?v=6uikJTnmtgw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Másfél hét ámokfutás után koli jelentkezés leadva :cool:
több mint 13 éve
Ezer köszi 😊fetomy8 meccset láttam így hirtelen a scheduleben.
több mint 13 éve
Ezer köszi 😊
több mint 13 éve
Jó, este megnézem.Live247 :cool: Végre nem kell majd szopni a streamekkel.tenorxlégyszi nézd már meg este a kedvemért, hogy hány mlb meccshez van stream. Mert amelyik nap írta vki az offba, megnéztem és alig 2-3-hoz volt.fetomy
több mint 13 éve
Live247 :cool: Végre nem kell majd szopni a streamekkel.tenorxlégyszi nézd már meg este a kedvemért, hogy hány mlb meccshez van stream. Mert amelyik nap írta vki az offba, megnéztem és alig 2-3-hoz volt.