Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
FViktor93
2 173
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀JayBGrat hozzá. Aztán ne mostanában legyen a 99 😀
Amúgy ha már make love: Kibékültem barátnőmmel. 😛
több mint 13 éve
JéBé
7 035
mikorra kéred a 99-et? 😊Divatazt majd egy gy betűvel kezdődő topicba írt bejegyzésem fogja elárulni 😛
több mint 13 éve
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀JayBMajd fog. 😂 😛
Amúgy grat! 😊 😛 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Úgy néz ki 15 év várakozás után így 20 évesen összejöttem az ovodás, általános iskolás, és azóta is folyamatos tartó szerelmemmel 😊 PER PILL AZ SE ÉRDEKEL HA NEM LESZ NFL SZEZON, bocs 😀
több mint 13 éve
Végre bekerültem a google+-ba (H) be is jelöltem Tenorxt 😊adam8😀 Bazze neked meg elfelejtettem meghívót küldeni 😀
Rámírhattál volna msnen, emlékszem a PMet még mobilról néztem, és mondtam magamban, hogy majd a gépről küldök. Bocs 😕
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Végre bekerültem a google+-ba (H) be is jelöltem Tenorxt 😊
több mint 13 éve
nyúúú tíívíí...jeeee (samu 40" LED) nem rossz dolog az 1080p-s filmet nézni rajta a monitor után 😊
|
több mint 13 éve
Imádok újrafelfedezni rég elfeledett kedvenceket 😊 (nem az elpusztult régi háziállatok tetemére gondolok 😛)Ja, amúgy grat iktriad 😊
több mint 13 éve
A mai etapon elért eredménnyemmel 32. lettem a cyclinggames.de tour fantasy játékában világviszonylatban.http://www.cyclinggames.de/tour/content/konkurrenz1.php?team=817
Nem rossz egy olyasvalakitől aki életében előszór próbálja ki magát a fantasy világában(bármilyen sportágban). Köszönet a linkért shawnkának.
több mint 13 éve
egy fröccs nem fröccs, de whiskey-t is iszok, van belőle nálunk vagy 100 féletúl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem leszJJakkor megismételve: azt mondtad csak whiskeyt iszolHurka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
túl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem leszJJakkor megismételve: azt mondtad csak whiskeyt iszol
több mint 13 éve
túl sok :p szmájlit használsz, amúgy ha van két lábad és pénzed a buszjegyre bármikor, csak szállásod nem lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
brutálkemény melónap végén, még munkaidő közben (!) fröccsözni a főnökkel és a kollégákkal azért eléggé kellemes feszültségoldó, pláne a balatonpartonJJazt mondtad csak whiskeyt iszol 😛 mikor mehetek le?
több mint 13 éve
brutálkemény melónap végén, még munkaidő közben (!) fröccsözni a főnökkel és a kollégákkal azért eléggé kellemes feszültségoldó, pláne a balatonparton
---
több mint 13 éve
remélem jó lesz 😊Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊Lakioszt a wizards sigemmel mi lesz ?Höri
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊Lakioszt a wizards sigemmel mi lesz ?
több mint 13 éve
Ma Balcsi. Holnaptól Olaszország 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
napsütés+lányok+duna+vizisí majdan egy kis sör és halászléeste pedig halfőző fesztivál
óriási 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
durva
---
több mint 13 éve
K&H Lízingcsoport.Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Hol melózol?neuw
Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...eaglesmcnabb
Mondjuk jobb lenne ha 2-vel mellette lennék a Deloitte-nál, de eddig kurva nagy + csalódás 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Hol melózol?
Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...eaglesmcnabb
--------------------------------------------------
több mint 13 éve
Még csak 2 napja tolom, de kibaszott jó ez a nyári gyakorlat. Annak ellenére hogy egyből 2 óra túlórával kezdtem 😀Egyetlen hátrány, hogy így nem látom a Tourt...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!