NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
végre,mától nem kell nagykorú mellém a bevásárlóközpontokban,hogy megvegyem a piát 😛 :cool:Newmanmész az elvonóra ?
több mint 13 éve
végre,mától nem kell nagykorú mellém a bevásárlóközpontokban,hogy megvegyem a piát 😛 :cool:
több mint 13 éve
Ma találkoztam Gabókockával a Fővárosi Bíróság Felszámolási Csoportjának kezelőirodájában. 😊vadibanditovább nő a kapcsolatháló
több mint 13 éve
Ma találkoztam Gabókockával a Fővárosi Bíróság Felszámolási Csoportjának kezelőirodájában. 😊
több mint 13 éve
éljen a tavaszi futball!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mint az Infected egy hétre rá.. mondjuk másnap meccsem van, szóval mázlinak is felfoghatjuk a dolgot. valaki nem tudja esetleg, miért offolt be?Talamasca.Elmarad a buli.Matthew99
Jegy megvan, nő megvan, pálinka megvan. Mi bajom lehet? 😀Soldados
több mint 13 éve
Dub
1 019
Egy bizonyos réteg nem is a csapatok miatt járkál ilyen meccsekre. 😊 Egyébként felőlem akár az egész soccert is beszüntethetnék, sok értelme amúgy sincsen.Ha jól tévedek holnap van Fradi-Újpest is, a buli meg a pálinka arra is stimmelhetne. 😊DubKét számomra érdektelen csapat kölcsönös faszkodására cseppet sem vagyok kíváncsi, nekem egyik klub se hiányozna. 😊Soldados
több mint 13 éve
Ha jól tévedek holnap van Fradi-Újpest is, a buli meg a pálinka arra is stimmelhetne. 😊DubKét számomra érdektelen csapat kölcsönös faszkodására cseppet sem vagyok kíváncsi, nekem egyik klub se hiányozna. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Dub
1 019
Ha jól tévedek holnap van Fradi-Újpest is, a buli meg a pálinka arra is stimmelhetne. 😊
több mint 13 éve
Erről az a jelenet jut az eszembe a "Nagy Durranás"-ból, mikor Pete "Hullajelölt" Thompson korházba kerül, és azt mondja - "Korházban vagyok. Mi bajom lehetne?" És a következő jelenet a temetése.Talamasca.Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:SoldadosMilyen buli lesz holnap?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
bolondok napja, tehát lehet az egész csak átverés volt 😀Talamasca.Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:SoldadosMilyen buli lesz holnap?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Elmarad a buli.Talamasca.Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:SoldadosMilyen buli lesz holnap?eaglesmcnabb
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Talamasca.Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:SoldadosMilyen buli lesz holnap?eaglesmcnabb
Jegy megvan, nő megvan, pálinka megvan. Mi bajom lehet? 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:SoldadosMilyen buli lesz holnap?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:Soldadosreméljük végre az agyadat is helyrerázod 😛
több mint 13 éve
Csodálatos nap, csodálatos idő, madárcsicsergés, rügyező fák, holnap az év bulija, kellemes, mosolygós női táraság. Áhhh, ilyenkor minden gondomat elfelejtem, annyira jó. :cool:
több mint 13 éve
Számítok a csemetédre 😉Kész vagyok ezzel a mocskos TDk-val. 22 órája egyfolytában szerkesztettem de kész. Remélem egyfajta VCU-ként bejutok a Final Fourba mert az újabb pénzt jelentene az egyetem kárára, lassan én leszek a legveszteségesebb beruházásuk 😀RajnaMajd visszajön befektetett pénzük, ha 15 év múlva tömegek fognak a költségtérítéses szakokra jelentkezni csak azért, mert te oda jártál.vadibandi
több mint 13 éve
És minden reggel imádkoznak majd a Rajna szobor előtt és adakoznak.Kész vagyok ezzel a mocskos TDk-val. 22 órája egyfolytában szerkesztettem de kész. Remélem egyfajta VCU-ként bejutok a Final Fourba mert az újabb pénzt jelentene az egyetem kárára, lassan én leszek a legveszteségesebb beruházásuk 😀RajnaMajd visszajön befektetett pénzük, ha 15 év múlva tömegek fognak a költségtérítéses szakokra jelentkezni csak azért, mert te oda jártál.vadibandi
több mint 13 éve
Kész vagyok ezzel a mocskos TDk-val. 22 órája egyfolytában szerkesztettem de kész. Remélem egyfajta VCU-ként bejutok a Final Fourba mert az újabb pénzt jelentene az egyetem kárára, lassan én leszek a legveszteségesebb beruházásuk 😀RajnaMajd visszajön befektetett pénzük, ha 15 év múlva tömegek fognak a költségtérítéses szakokra jelentkezni csak azért, mert te oda jártál.
több mint 13 éve
Kész vagyok ezzel a mocskos TDk-val. 22 órája egyfolytában szerkesztettem de kész. Remélem egyfajta VCU-ként bejutok a Final Fourba mert az újabb pénzt jelentene az egyetem kárára, lassan én leszek a legveszteségesebb beruházásuk 😀
több mint 13 éve
.brk
1 890
megyek magyar-hollandra, elfogadta az mlsz az akkreditációt 😊sajtópáholy, sajtótájékoztató, készül majd a tudósítás 😊