NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 541
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Make Love
27 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem, de nem is vezettem volna ebbe a másfél hétben, amíg nem volt 😛Új szemüveg, kurvára kiélesedett a világ 😀tenorxremélem nem szoktál vezetni :/
😀petey
több mint 13 éve
Új szemüveg, kurvára kiélesedett a világ 😀tenorxremélem nem szoktál vezetni :/
😀
több mint 13 éve
Új szemüveg, kurvára kiélesedett a világ 😀
több mint 13 éve
3-1 :love:Ez a sport azért lehet mindenkinek jó, mert egyszerre örül a piros is, meg a fehér is.
Mikey
több mint 13 éve
Agyrázkódás elmúlasztva. :cool: (kopp-kopp-kopp, legalábbis úgy érzem, hogy ma már újra a másnaposságtól vagyok nyomott állapotban... 😀)
több mint 13 éve
még nem. nem mindenki képes erre 24 óra leforgása alatt 😀 ne mindig a saját agyaddal gondolkozz 😀😀már meg is varrtad?briareoslegalább lány? :/.brkaz 😀 bejön a csaj gondoltam megkeresem de nemtudtam hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszém de végül meglett 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
én se, nyugi 😊én nem tudom, sosem böktem fbn.briareosmár meg is varrtad?briareosvajon a facebookon való megbökés annak számít? 😀deny79
több mint 13 éve
én nem tudom, sosem böktem fbn.vajon a facebookon való megbökés annak számít? 😀deny79az 😀 bejön a csaj gondoltam megkeresem de nemtudtam hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszém de végül meglett 😀Hall Of Greenmár meg is varrtad?briareos
több mint 13 éve
vajon a facebookon való megbökés annak számít? 😀már meg is varrtad?briareoslegalább lány? :/.brkaz 😀 bejön a csaj gondoltam megkeresem de nemtudtam hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszém de végül meglett 😀Hall Of Green
több mint 13 éve
már meg is varrtad?az 😀 bejön a csaj gondoltam megkeresem de nemtudtam hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszém de végül meglett 😀Hall Of GreenEgy hét napi 3 óra keresés után megtaláltam a célszemélyt facebookon. Ilyen sikerélményem nagyon rég nem volt 😀😀😀 Mindenféle információ nélkül a semmiből 😀Hall Of Greenlegalább lány? :/.brk
több mint 13 éve
az 😀 bejön a csaj gondoltam megkeresem de nemtudtam hogy ilyen nagy fába vágtam a fejszém de végül meglett 😀Egy hét napi 3 óra keresés után megtaláltam a célszemélyt facebookon. Ilyen sikerélményem nagyon rég nem volt 😀😀😀 Mindenféle információ nélkül a semmiből 😀Hall Of Greenlegalább lány? :/.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
Egy hét napi 3 óra keresés után megtaláltam a célszemélyt facebookon. Ilyen sikerélményem nagyon rég nem volt 😀😀😀 Mindenféle információ nélkül a semmiből 😀Hall Of Greenlegalább lány? :/
több mint 13 éve
Egy hét napi 3 óra keresés után megtaláltam a célszemélyt facebookon. Ilyen sikerélményem nagyon rég nem volt 😀😀😀 Mindenféle információ nélkül a semmiből 😀Hall Of GreenEz kicsit creepy 😀 Internet stalker?
több mint 13 éve
Egy hét napi 3 óra keresés után megtaláltam a célszemélyt facebookon. Ilyen sikerélményem nagyon rég nem volt 😀😀😀 Mindenféle információ nélkül a semmiből 😀
több mint 13 éve
Büszke vagyok a fiamra, annak ellenére, hogy akkora arca van, mint az állat!vadibandiez nem csoda, feljövőben van a Buccaneers
több mint 13 éve
Büszke vagyok a fiamra, annak ellenére, hogy akkora arca van, mint az állat!vadibandi😂 egészséges önbizalom 😊
több mint 13 éve
Büszke vagyok a fiamra, annak ellenére, hogy akkora arca van, mint az állat!
több mint 13 éve
Seniorképzés :cool:
több mint 13 éve
Én egyszer voltam egy svájci csajjal, aki beszélt franciául. Mondtam neki, hogy mostantól franciául beszéljen bátran, ki fogom találni mit is akar. Anélkül, hogy túl indiszkrét lennék, csak azt mondom érdemes kipróbálni. Röviden: valóban szexi, azok a hangsúlyok és a többi. 😊Nem tudom nálunk francia tagozaton 90% csaj volt, gondolom szeretik a csajok a francia nyelvet, az a 2 szem csávó meg biztos szerethette, ha rajtuk kívül csak csaj volt az osztályban 😀eaglesmcnabbAzzal nincs is gond.Én ezt a szexuális vonzerőt nem értem ami "állítólag" körül lengi a francia nyelvet,tehát hogy a lányok vonzónak tartják ha valaki tud franciául.Én meg kedvelem az angolt de nem lesz számomra kívánatosabb egy nő ha angolul beszél.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Borkóstoló haverokkal 😉
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Jee, végre nézhettem Sox meccset. Öröm van és boldogság. :cool:
több mint 13 éve
2 hszel ezelőtt beszélgettek róla, csak nem akartam már egy 5.et is idézni.A francia nyelv kibaszott irritáló, rohadtul utálom.tenorxez így make love-ba? 😀
ON: túl vagyok Rajta 😊 muhhahhhaaaa 😀.brk
több mint 13 éve
.brk
1 890
A francia nyelv kibaszott irritáló, rohadtul utálom.tenorxez így make love-ba? 😀
ON: túl vagyok Rajta 😊 muhhahhhaaaa 😀
több mint 13 éve
A francia nyelv kibaszott irritáló, rohadtul utálom.