Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
13 órája
Hazaira is lenne hely a menetrendben, így, hogy Kelet-Európa hiányzik, Livenation folyamatosan jelent be pl. MVM Domeba jövő ősszel is, szabad június első hétvége, mert Rock am Ringen nem ők lesznek, ahogy Downloadon sem, Hellfest még nem jelentett be, illetve ott van július végén is 2 hét USA turné előtt.Nah, ez esetben akkor lehet lesz 2 eladó jegyem NovaRockra 😀 😀Elméletileg ma lesz teljes tour bejelentés, lehet, hogy lesz benne egy Puskás 😊Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
Mikey
somoskovig
Amúgy ezt hol olvastad? Honlapon elég fullon vannak az EU időpontok..
www.linkinpark.com/tour
bogjosi
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
1 napja
Mikey
18 708
Mindenesetre én is megvettem a jegyemet, lesz aznap más fellépő is Nickelsdorfban, akit megnéznék-hallgatnék.
1 napja
Valami fórumon, de simán lehet, hogy kacsa volt, így elnézve igazad van, nem biztos, hogy befér még egy időpont az eddig bejelentett dátumok köző...Nah, ez esetben akkor lehet lesz 2 eladó jegyem NovaRockra 😀 😀Elméletileg ma lesz teljes tour bejelentés, lehet, hogy lesz benne egy Puskás 😊Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
Mikey
somoskovig
www.linkinpark.com/tour
bogjosi
1 napja
bogjosi
1 481
Nah, ez esetben akkor lehet lesz 2 eladó jegyem NovaRockra 😀 😀Elméletileg ma lesz teljes tour bejelentés, lehet, hogy lesz benne egy Puskás 😊Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
Mikey
somoskovig
www.linkinpark.com/tour
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Mikey
18 708
Csak nem hallottál valamit..?Elméletileg ma lesz teljes tour bejelentés, lehet, hogy lesz benne egy Puskás 😊Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
Mikey
somoskovig
1 napja
Elméletileg ma lesz teljes tour bejelentés, lehet, hogy lesz benne egy Puskás 😊Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
Mikey
1 napja
Mikey
18 708
Ja hogy már árulják a jegyeket? Köszi! 😀Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
bogjosi
1 napja
bogjosi
1 481
Akkor siess, mert a VIP jegy már sold out csütörtökre...csodálkoznék, ha nem erre a sorsra jutna nemsokára a sima jegy is..!Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
Mikey
1 napja
Mikey
18 708
Azt hiszem ez kötelező program, bármennyibe is kerüljön a napijegy.NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!
bogjosi
bogjosi
1 napja
Jóféle vegyes felvágott: youtu.be/qSQKvnWnCtY?si=w191qJnuGCZ4Q3_-
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 napja
shagi0206
10 905
youtube.com/shorts/ygwVqMrPrFo?si=yJc-YGPWN-pc8ELvEzt tegnap találtam, azóta megnéztem "párszor", és még mindig vicces 😀
2 napja
bogjosi
1 481
csak mondanom kellett...offisöl: Linkin Park lesz!NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀Holnap album, addig is, új szám: (2 step closer 😀)Látszik, hogy sokat dolgoztak rajtuk.
Lehet a szokásos nosztalgia faktor csak, de nekem nagyon bejönnek eddig az új számok, várom a többit!
bogjosi
Jövőre elvileg indul a koncertkörút, majd kiderül hová mennek.
kijo
bogjosi
és még Rise Against is!!
3 napja
bogjosi
1 481
NovaRock-on a 12-i headliner még üres...fingers crossed 😀Holnap album, addig is, új szám: (2 step closer 😀)Látszik, hogy sokat dolgoztak rajtuk.
Lehet a szokásos nosztalgia faktor csak, de nekem nagyon bejönnek eddig az új számok, várom a többit!
bogjosi
Jövőre elvileg indul a koncertkörút, majd kiderül hová mennek.
kijo
3 napja
kijo
382
20-án Dark Tranquillity Barbában, valaki? 😁Kb. csak hallottam róluk, de a Sepultura 17.-n remélem jó lesz.
warr_b
4 napja
És most képzeld el a Justice albuot Jason basszusozásával....Huha.- Ezt ROMse időszakomban írtad, meg most jelezted, hogy lepattanóznál - ne! 😊 -, de azért érintettként reagálok.
www.youtube.com/watch?v=vp-7hB-8jJY
Le fogok jönni a témáról, de miután a Metallica az első kedvenc zenekarom volt, és nagyjából 92-ig így is maradt -gondoltam nosztalgiázok.
Kinek mi volt az első és alapvető Metallica élménye?
Az enyém az unokabátyámtól kapott válogatás kazi. 87 őszén. Ezen volt a Disposable Heroes....és az nagyon nagyon beütött. A kazi megvan ereklyeként. Az alábbi tracklist:
Judas Priest- Hellion-Electric Eye (1. alkalommal itt volt végem)
Running Wild-Black Demon
Manowar - Black wind fire and Steel
Helloween - Starlight
Slayer- Postmortem
Venom - Manitou
Megadeth Looking down the Cross
Bathory-Call from the Grave
Kreator - Terrible Certainty (ami akkor nagy szám volt, mert frissen érkezett Németországból)
Sodom- Nuclear Winter (Szerintem ugyanazon beszerzés része volt)
Anthrax- In my world (Among the living lemez -szerintem egész Miskolc azt másolta)
Metallica- Disposable Heroes
Bónusz -!!!! Undertaking Reactor no 4 ???? (Killan Gyuri zenekara jól illet a sorba 😀 )
Na szóval uncsitesónak jó ízlése volt, meg villanygitárja. 😊
Helmut Zimmer
Én nem is emlékszem pontosan. 😊
Az kérlek úgy volt nálam (előre szólok, nem röhög😊, hogy ilyen kis izéke kezdemény koromban nálunk otthon ilíen kazetták voltak, hogy Kadlott Karcsi, Bugyi Zoltán, meg Filmslágerek magyarul, na meg persze danubiusrádió márióhilferstrássze...
Nos ekkoriban Illést hallgattam, meg Neoton volt a fő kedvenc (anyuval voltam is az Erkel színházban koncertjükön).
Aztán megismertük fater új családját - pótanya+mostohatesó formátumú entitások, és ő akkor 2 évvel idősebbként nagy Guns rajongó volt. Egyszer a telkükön 2 kazettás magnóból azt hiszem éppen Megadeth szólt - nyilván sok más is, de én valamelyik Mustaine féle számra figyeltem fel, és beszippantott az ismeretlen világ.
Furcsa, hogy mégis a 'Talicskánál kötöttem ki, de erre említettem, hogy már nem emlékszem hogyan. A mostohatesó megörült, hogy fültársra talált személyemben - a foci miatt amúgyis jó volt a kezdeti renoménk faterral - kis szépséghiba, hogy ő őrült FTC drukker volt, mi meg családilag Honvéd vonalról jöttünk még Puskásos időkból. Azt hiszem az első együtt töltött születésnapomra kaptam egy kazit tőle, amire ő másolt számokat, fingom sincs hol lehet a kazi, de ilyenek voltak rajta: (Billy Idol -Shock to the system, Aerosmith - Livin' on the edge, Iron Maiden - Afraid to shoot strangers, Metallica - azt hiszem Unforgiven (?), The Doors - Break on through
foltos emlékeim szerint még Nirvana, U2, Guns ...
Szóval valahogy jött Metál Ica, de csak album szinten, nem volt lehetőségem egyéb élményekre, legalábbis csúcsukon.
Amúgy szerintem azon kevesek egyike vagyok, akinek a KEA a kedvencem, és pl. a MOP-ban szerintem az album borító a legjobb ... 😀 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 napja
bogjosi
1 481
szerencsére ez magára a nosztalgia faktorra nincs hatással 🙂Huh, micsoda időkapszulák kerülnek itten elő 😊jok ezek, szoktam nezni.csak az a baj h dezso balazsnak koze nincs a repp zenehez.
bogjosi
YoungZeeZee
5 napja
YoungZeeZee
8 539
Huh, micsoda időkapszulák kerülnek itten elő 😊jok ezek, szoktam nezni.csak az a baj h dezso balazsnak koze nincs a repp zenehez.
bogjosi
5 napja
bogjosi
1 481
Huh, micsoda időkapszulák kerülnek itten elő 😊 ...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
8 napja
Nekem ez eddig kimaradt, pótolandó 😊Mintha már hallottam volna.
www.youtube.com/watch?v=4iqoG65T6PU
warr_b
youtu.be/bGfgf-AmXfw?si=SGhBUoxTngr3_u-o
Aztán lehet nem erre emlékeztet.
9 napja
Nekem ez eddig kimaradt, pótolandó 😊 www.youtube.com/watch?v=4iqoG65T6PU
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
20-án Dark Tranquillity Barbában, valaki? 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 napja
Tactful Cactus
13 829
Egészen káprázatos. m.youtube.com/watch?v=LPnrNKv2w2E
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
12 napja
Meghalt Quincy Jones.m.hvg.hu/kultura/20241104_Quincy-Jones-meghalt-7-album-slager-Michael-Jackson-Frank-Sinatra-Ray-Charles-Miles-Davis
Róla nem lehet méltó módon megemlékezni. Elmondhatatlan a mű amit ránk hagyott, illetve amivel gazdagabbá tette a modern kori zenei kultúrát, tágabban pop-kultúrát.
Én nem okoskodnám ezt túl, aki szereti a zenét, szereti a jó filmzenét. Olvasson utána, hogy ki volt Quincy Jones.
Isten nyugosztalja!
www.youtube.com/watch?v=jpbK4tLQH_s
Helmut Zimmer
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass