Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
3 perce
Én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a Metallica-t, és hogy a dobosa egy dinamikátlan rakás szar, de megnéztem ezt a koncerfelvételt, és a csávó konkrétan egy zseni- főleg az a dinamika, amit a dal végén lehoz az überbrutál., pedig látszik, hogy rég jjátszotta a dalt, mert tökre nincs mindig képben. A metallica dobosa igenis zseni.Ez nem mai cucc. 😊
www.youtube.com/watch?v=96nV-x3jfLg
Helmut Zimmer
Örök dilemma lesz a LU dolog, miután átment lusta médiagetzibe 😀
Hát sok kígyót lehet dobálni rá verbálisan, az kétségtelen, de mondjuk a Live Shit Binge & Purge-ig kifogástalan volt a csávó. Kár érte, mert kiváló ügynök volt.. És ezt lehetne hosszan boncolgatni, de minek, fikázni ér, és fikázni meg lehet is, ha akar az ember 😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 órája
Én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a Metallica-t, és hogy a dobosa egy dinamikátlan rakás szar, de megnéztem ezt a koncerfelvételt, és a csávó konkrétan egy zseni- főleg az a dinamika, amit a dal végén lehoz az überbrutál., pedig látszik, hogy rég jjátszotta a dalt, mert tökre nincs mindig képben. A metallica dobosa igenis zseni.LOL mekkora geci HSZ 😀
www.youtube.com/watch?v=96nV-x3jfLg
Helmut Zimmer
amúgy sztem Lars tényleg zseni, St. Anger album dobolása legjobb ever, I will die on this hill
2 órája
jo.444.hu/2024/12/17/isten-lepillantott-a-zeneakademiara
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
Én eddig azt hittem, hogy nem szeretem a Metallica-t, és hogy a dobosa egy dinamikátlan rakás szar, de megnéztem ezt a koncerfelvételt, és a csávó konkrétan egy zseni- főleg az a dinamika, amit a dal végén lehoz az überbrutál., pedig látszik, hogy rég jjátszotta a dalt, mert tökre nincs mindig képben. A metallica dobosa igenis zseni. www.youtube.com/watch?v=96nV-x3jfLg
1 napja
Ja vágom, meg az se célravezető ha nem írja oda az ember mit is kínál.bocs, fel se tűntebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀Vótmá.
Negritis, a vajda
gyeek
mondjuk azért se mer ugye nincs autoembed youtubera 😊
Negritis, a vajda
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
1 napja
bocs, fel se tűntebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀Vótmá.
Negritis, a vajda
gyeek
mondjuk azért se mer ugye nincs autoembed youtubera 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 napja
ozibozi
17 414
Waszlavik László Becsületes nevén; Waszlavik „Gazember, Petőfi, Velorex, Sámán, Szabadcsapat, Ullmann Mónika”, László
😅 A leghosszabb és legbeszédesebb nevű ROCKSÁMÁN MISKOLCON SZÜLETETT 1951.december 16.-án. Vörös diplomás műszaki mérnök.
Elmaradhatatlan alakja és színfoltja volt a nagy ROCK FESZTIVÁLOKNAK.Igazi ellenálló és rockpartizán volt. Isten éltesse sokáig !🤘🥂🍾
2 napja
ebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀Vótmá.
Negritis, a vajda
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
2 napja
ebbe a héten futottam bele, nemtom másnak hogy tetszik de számomra meglepően jó volt 😀The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Fontos_Vidra
1 489
mivel nem láttam, hogy más írta volna: jövőre jön az Avenged Sevenfold a BP Parkba elég megfizethető áron
2 napja
Hayden Pedigo elég jól penget: youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_nP7VmMZzewznZ9K0_o5AxIVwRYRWJ-oP8&si=K4tpjLSxMLasrMt-
Szerkesztette: Dzsokijuing
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
6 napja
Na ez a Testament - Anthrax - Kreator kombó nagyon odabaszott tegnap.Kis üröm az örömben, hogy véntrotty vagyok és már nem bírom a tömeget, de azért ezt kárpótolt a Flying-V-k, ESP Explorerek hangja. Mindegyik brutál jól szólt, ilyen az amikor a vokál, a dobok (nem ilyen tinglitangli pergődobos zenécskék), a zene en bloc szétcsap, és mindhárom zenekar hatalmas volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
6 napja
Ludovico Einaudira mától lehet venni jegyeket.
6 napja
Most, hogy Trump apó közelít, újra elővettem ezt a csodálatos lemezt, semmit sem vesztett a frissességéből.Father John Misty - Pure Comedy: youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_k8nwYczCfvoLONasXdWJtemaws_UiYWX4&si=6_0YywK-NlHJ8Nh0
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
8 napja
Aki még nem látta, erősen végződik az év, jó kis zúzdát kaptunk ettől a collab-tól!www.youtube.com/watch?v=skXlKxjlUoo
9 napja
Tactful Cactus
13 983
72 éves korában visszavonul a koncertezéstől az Iron Maiden dobosa Nicko.1988 óta hallgatom a Maident és gyűjtöm hivatalos és kalóz dolgaikat. Rengeteg sok minden adtak nekem és most nem csak a dalokra és a közel 20 koncertjükre gondolok, amikor főleg az első sorokban tomboltam. Az ő koncertjeiken nem is tudnám máshol elképzelni magam. Sok más előadót és zenekart szeretek, de nekem a Maiden egy életérzés, a londoni East end-i prolik, akik 50 év óta valami olyat csinálnak, amit senki más. És ebbe csöppent bele 1983-ban egy hajlott hátú, vékonydongájú srác. Más volt mint az elődje, hozott egy egyedülálló stílust, humort, szövegelést, attitűdöt. Még a vaskalapos Harris se tudta mindig kezelni.
1999 óta van ez a 6 fős, mára már klasszikusnak mondható felállás. Ritkábban kiadott albumok, lehengerlő turnék.
Néztük a horvát koncertet a Somewhere… turné első állomásán és nem értettük, hogy mi van Nicko-val. Bakker ez nem öregség. Aztán felvilágosítottak, hogy volt egy stroke-ja. És nem mondták le a koncerteket. Hétről hétre, hónapról hónapra, ahogy haladt a turné egyre jobb volt, a végére mindent leütött, bár lassabban.
Jövőre 50 éves turné, sokan gondoltuk, hogy ebben a felállásban az utolsó. Hát nem, a tegnapi brazil volt az. Elköszönés.
42 év után más dobos, az még a Packersnél is legalább 3 HOF QB.
Ha utáltam a melót, ha a basztattak otthon, ha elpicsázták a Packerst, nekem egy menekülő út volt a Maiden.
Minden jót Nicko, egy-egy szám erejéig azért jelenj meg a zenekarnál és szóljon érted az egyik legjobb szerzeményed, ami nem is Iron Maiden.
www.youtube.com/watch?v=3flxOXH7Pt0
Up The Irons!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 napja
Az eddig is remek kis sorozat a legjobb reszhez erkezett el. Amikor (mar megint) a jo embert megajandekozza a Jo sors, vagy Isten, kinek mi:Állat vagyok, ami enni kér...
13 napja
Amikor mínuszos a reakcióidő. 😊Ezt a dalt egy hete tettem fel, a részeg államtitkárunk meg ugye tegnap nyomta fullba a kretént.
www.youtube.com/watch?v=o8IqaO4AByg
23 napja
Természetesen nagyon jó! Rengeteg album amúgy is egyik favoritom, élőben hallani végig fantasztikus volt, ahogy az új dalok is. Hangzás rendben volt, teltház, vetítések is.Varázslatos az új Thy Catafalque lemez megint, szombaton irány a Dürer!Na, ne kímélj. Fájdítsd a szívem, milyen volt? 😀
zavi27
Bálesz
23 napja
YoungZeeZee
8 593
nekem is az atliens albumunk a kedvencem..az intro az egyik legjobb intro es megagyaz az albumnak . es mindig azt hittem h minta ,de nem.marmint a zongora.errol a pop dologrol jut eszembe,h ezek az emberek a konnyebb utat valasztottak vhol vagy meguntak bizonyos dolgokat.Gaga is olyan volt, hogy poppal lett híres, felépítette a megélhetését, azt azóta azért már utóbbi években számtalan művész projektet tolt, legyenek azok a filmszerepei, vagy a Tony Bennett duettek, szóval..
a nagyobb reszuk jo zenesz.egy lady gaga is jol zongorazik enekel,de megis ilyen foss poppal keres milliokat. a legtobb embereknek ez kell.konnyu kikapcsolodas.
a zenesz ismerosom akinek van pl karmesteri diplomaja mondta mindig h vannak bizonyos hangok amibol konnyen beszophato notakat lehet irni.
hiphop de 3 jo pelda
outcast akiket a ms jackson miatt ismet meg a vilag.,de azt kevesen tudjak h a stankonia elott mar volt 3 kivalo lemezuk ami a kulturan belul nagy tiszteletnek orvend. sot a legjobb elso harom album run koronazatlan kiralyai.aztan erosebb valtas.nyitotabb hangzas.szamomra emeszthetetlen a a stankonia
black eyed peas. ket egesz jo egyedi hip hop album majd bevettek fergeit es olyan poppot toltak h trendet szabtak..de persze par eve kiadtak egy olyan klasszikus megis innovativ rap albumot ami utan en is megnyaltam a tiz ujjam.william meg kozben elismert de nem mainstream eloadoknak is gyartott zenet lasd common
hosok.ok kinottek a kozeget.mar mindenhol voltak fellepni.nem volt kihivas lasd nyitottabb hangzas es nagyot mentek.
de ezt be is vallottak h muszaj volt nyitmi ha zenebol akartak elni
YoungZeeZee
ahh. ATLiens az a lemez, ami kb rendszeresen felkerül a bakelitlejátszóra nálam, imádom 🔥...am jó is, hogy eszembe juttattad, rég volt fent, meg is van a vnap délelőtti session 😀
bogjosi
itt fel is dolgoztak
www.youtube.com/watch?v=ShXXUhtFuz4
23 napja
Varázslatos az új Thy Catafalque lemez megint, szombaton irány a Dürer!Na, ne kímélj. Fájdítsd a szívem, milyen volt? 😀
zavi27