Muzikális kulturálódás

15 feliratkozó

több mint 11 éve
catattack 3 520
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik.
A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.danyly
Kigyütt? Este rákeresek!
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik.
A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett

Na ez is elég igényes lett 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Remélem van itt Csík Zenekar/népzene rajongó...Van a 2008-as albumukon a következő egyveleg. Engem az egyik nóta eredeti címe érdekelne, 3:50 körül kezdődik, nagyon ismerős, de nem tudom beazonosítani, mert csak hangszeren megy szöveg nélkül. Nekem mintha a Magozott cseresznye 21,22,23 kezdetű zene dallamára emlékeztet, de engem a népzenei része érdekelne. Előre is köszi! 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Ez a szám, ez az album... 😀
több mint 11 éve
MirrMurr Philadelphia Eagles Ohio State Buckeyes 2 504 — Jinxtriad's witness
Ez az igényes magyar zene, nem a ByeAlex... 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 561
Nem Ő a kedvencem, összesen két track tetszik tőle. A breathe és ez. Tetszik a lüktetése.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Október 14-én érkezik az új anyag
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

semmi extra, igazából Park deszkázik 5 percig.... ami fontosabb, hogy Chino azt mondja van esély rá, hogy kiadják valamikor az Erost, csak ugye még elég nehezükre esik hallgatni meg játszani a számokat

több mint 11 éve
A Týr új albuma is megérkezett. Itt az első klip róla (olyan Amon Amarth-an kezdődik, de persze ez prog viking metál):

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Dream Theater nagy kedvencem. De Portnoy mestert sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten. A világ egyik legjobb dobosa.

több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
ez a szeptember zenei szempontból mindig maga a csoda, új albummal jött a Dream Theater, Allen Toussaint, Sting, Trentemøller, The Foreign Exchange, ráadásul itt van a Nirvana-féle In Utero 3 lemezes újrakiadása is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387

több mint 11 éve
catattack 3 520
Nekem még mindig Maria...
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
Helmut Zimmer
Az 1985 alatt kiráz a hideg, a Trasher's abbatoir meg egy az egyben leszakítja a fejem!

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Új Fish! lemez kijött 😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Plusz az új Tales of Evening dal:
több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Pécs környékieknek
 www.kodalykozpont.hu/kodalykozpont_program/Pannon_Filharmonikusok_MUSIC_and_FILMharmonikusok/2013-10-15/19:00
Még van 3000 jegy és 4000 is.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
leszokni már úgyse fogsz róla 😀Drip
Még jó, hogy nem. 😀Vrijbloed
Én is sokat hallgatom mostanában. A telóra feltöltöttem már hónapok óta, de nem töröltem még le a mikro SD-ről. 😊

több mint 11 éve
leszokni már úgyse fogsz róla 😀Drip
Még jó, hogy nem. 😀
több mint 11 éve
 www.shockmagazin.hu/hirek/nezd-meg-a-jordison-fele-scar-the-martyr-elso-klipjet

Ez meg kifejezetten kurv@ jó. 😀
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
leszokni már úgyse fogsz róla 😀

több mint 11 éve

Mos kezdek még rá kattanni erre az abumra. 😀