Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
catattack
3 520
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik.Kigyütt? Este rákeresek!
A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.danyly
több mint 11 éve
Már háromszor végighallgattam az új Korn-t, és kifejezetten tetszik. A vége felé már kicsit ismétlik önmagukat, és talán picit ellaposodik, de beleadnak apait-anyait, a Never Never is másképpen szól (kicsit karcosabbra húzták), és 100 000-szer jobb mint az előző két album. Vannak továbbra is ezek az elektronikai zajok, de elviselhető szinten belül marad a felhasználások a dalokban. Vannak Davis "elhajlások" de egy kicsit több, jól esett volna a hallójáratomnak. Azért érződik Head jelenléte.
8/10.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Na ez is elég igényes lett 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Remélem van itt Csík Zenekar/népzene rajongó...Van a 2008-as albumukon a következő egyveleg. Engem az egyik nóta eredeti címe érdekelne, 3:50 körül kezdődik, nagyon ismerős, de nem tudom beazonosítani, mert csak hangszeren megy szöveg nélkül. Nekem mintha a Magozott cseresznye 21,22,23 kezdetű zene dallamára emlékeztet, de engem a népzenei része érdekelne. Előre is köszi! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
Nem Ő a kedvencem, összesen két track tetszik tőle. A breathe és ez. Tetszik a lüktetése.több mint 11 éve
semmi extra, igazából Park deszkázik 5 percig.... ami fontosabb, hogy Chino azt mondja van esély rá, hogy kiadják valamikor az Erost, csak ugye még elég nehezükre esik hallgatni meg játszani a számokat
több mint 11 éve
A Týr új albuma is megérkezett. Itt az első klip róla (olyan Amon Amarth-an kezdődik, de persze ez prog viking metál):Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Dream Theater nagy kedvencem. De Portnoy mestert sajnálom, hogy már nincs a fedélzeten. A világ egyik legjobb dobosa.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ez a szeptember zenei szempontból mindig maga a csoda, új albummal jött a Dream Theater, Allen Toussaint, Sting, Trentemøller, The Foreign Exchange, ráadásul itt van a Nirvana-féle In Utero 3 lemezes újrakiadása is...---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
catattack
3 520
Nekem még mindig Maria...Az 1985 alatt kiráz a hideg, a Trasher's abbatoir meg egy az egyben leszakítja a fejem!
De ki nem szarja le, amikor itt az új Carcass 17 év után, és olyan de olyan riffekkel, hogy ás szem most 2 hétig biztosan nem veszek a kezembe gitárt. 😊
Helmut Zimmer
több mint 11 éve
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Új Fish! lemez kijött 😊
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Pécs környékieknekwww.kodalykozpont.hu/kodalykozpont_program/Pannon_Filharmonikusok_MUSIC_and_FILMharmonikusok/2013-10-15/19:00
Még van 3000 jegy és 4000 is.
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Én is sokat hallgatom mostanában. A telóra feltöltöttem már hónapok óta, de nem töröltem még le a mikro SD-ről. 😊leszokni már úgyse fogsz róla 😀DripMég jó, hogy nem. 😀Vrijbloed
több mint 11 éve
leszokni már úgyse fogsz róla 😀DripMég jó, hogy nem. 😀
több mint 11 éve
www.shockmagazin.hu/hirek/nezd-meg-a-jordison-fele-scar-the-martyr-elso-klipjetEz meg kifejezetten kurv@ jó. 😀
több mint 11 éve
Mos kezdek még rá kattanni erre az abumra. 😀