Muzikális kulturálódás
15 feliratkozó
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 561
ez a Furakor cucc nem jon be.2 egyforma flow A A B B rimeles.DSP a promomix alapjan jo.Kicsit olyan erzesem van bom fejlodott a legtobbet az evek soran.
több mint 11 éve
5 éve hallgattam kb utoljára ... úgy 3 éve meg az egész bandától valamit... Kösz 😊DripÉn se 2 napja.😀 Tegnap belebotlottam, és egyhuzamban lement az egész. És még mindig kegyetlenül jó. 😀 😉
több mint 11 éve
5 éve hallgattam kb utoljára ... úgy 3 éve meg az egész bandától valamit... Kösz 😊
több mint 11 éve
Mesteri alkotás, még most is pofán vág, amikor meg először hallottam, akkor meg ledarált szépen. 😀 😉
több mint 11 éve
konteo.blogrepublik.eu/2013/11/14/a-nagy-konnyuzenei-satanista-konteo/
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Az új DSP album kegyetlenül jó lett, év lemeze és a Furakor album is jó lett. (Y) több mint 11 éve
Első hallgatásra egész pofás lett az új Korn album, így remélem, hogy többszöri hallgatás még jobban beüt, kellemes csalódás. 😀
több mint 11 éve
több mint 11 éve
nehezen lelek régi időket "hozó" jó kopogós reppet az új generáció tagjaitól.Hallgass Astro-t! A srác még az X-factorban tűnt fel, volt vagy 14, én azt hittem elkallódik majd, de mutált egy jót a hangja, és nagyon ríl zenét csinál:
A pro era nagyon jó úton jár ( nem rég "ismerkedtem" meg velük), bár nem elég kiforrott még nekem. Joey badass a felkapottabb, de Őt még nem érzem annyira. CJ Fly nemrég megjelent kiadványa viszont nagyon tetszik. Itt egy nóta Buckshottal. ..és megjegyezném, hogy nem a pezsgőt öntünk a csajok picsájára rap😀ZoliMP
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Hátha egy-két embernek mond még valamit. Nagyon nagy!!!!
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
a minap leltem rá neten, kvajó!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
azt a jómindenit neki, istenveled LOUAki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Fogalmazhatunk így is. 😀aztán megszerettem. 😀Vrijbloedjóra hallgattad?
(egyébként az a gond az albummal, hogy tulajdonképpen ezzel adta át magát a banda a mainstream közegnek, ami nekem nem annyira szimpatikus, de az is biztos hogy ennek ellenére nagyon kevés jobb live banda van)
| és pont most került megint a kezembe az annó elkapott Clownos dobverőm 😊 | sapka
Értem én az álláspontod. Az ilyet én sem bírtam sose, de nagyon korrekt album ez. (Nyilván egy Iowával ez nehezen ment volna anno nem is ez volt a cél. 😀)
több mint 11 éve
aztán megszerettem. 😀Vrijbloedjóra hallgattad?
(egyébként az a gond az albummal, hogy tulajdonképpen ezzel adta át magát a banda a mainstream közegnek, ami nekem nem annyira szimpatikus, de az is biztos hogy ennek ellenére nagyon kevés jobb live banda van)
| és pont most került megint a kezembe az annó elkapott Clownos dobverőm 😊 |
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Jó, hát nálam is csúcs az Iowa, vagy a Slipknot. A Vol 3 nehezen adta magát, többször is végig kellett gyűrnöm az anyagot, mire rákaptam az ízére. 😀 Az All hope is gone-al is hasonló volt a helyzet, aztán megszerettem. 😀Nem rossz album, de nekem az Iowa-án, a Slipknot-on v. a Vol.3-on több "sláger" volt, jobban megfogott. Nekem kicsit visszalépés volt az All hope...Mi a bajod az "All hope is gone"-al?😀 Nálam egy erős 8-as az az album, sokat szoktam hallgatni. 😀Vrijbloedwww.shockmagazin.hu/hirek/slipknot-az-iowa-es-a-vol-3-kevereke-lehet-az-uj-albumNagyon remélem, hogy az előző album csak "kisiklás" volt. A mostani albumnál oda kell b....danyly
Várós lesz mindenképpen. 😀Vrijbloed
Remélem kicsit merítenek az Iowa stílusából + lesz Vermilion hasonlóság. 😊danyly
több mint 11 éve
Nem rossz album, de nekem az Iowa-án, a Slipknot-on v. a Vol.3-on több "sláger" volt, jobban megfogott. Nekem kicsit visszalépés volt az All hope...Mi a bajod az "All hope is gone"-al?😀 Nálam egy erős 8-as az az album, sokat szoktam hallgatni. 😀Vrijbloedwww.shockmagazin.hu/hirek/slipknot-az-iowa-es-a-vol-3-kevereke-lehet-az-uj-albumNagyon remélem, hogy az előző album csak "kisiklás" volt. A mostani albumnál oda kell b....danyly
Remélem kicsit merítenek az Iowa stílusából + lesz Vermilion hasonlóság. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ment az ipodon a dmx (valamelyik album), és azonnal megfogott ez a kedves, barátságos, kellemes dallam.több mint 11 éve
Mi a bajod az "All hope is gone"-al?😀 Nálam egy erős 8-as az az album, sokat szoktam hallgatni. 😀www.shockmagazin.hu/hirek/slipknot-az-iowa-es-a-vol-3-kevereke-lehet-az-uj-albumNagyon remélem, hogy az előző album csak "kisiklás" volt. A mostani albumnál oda kell b....danyly