NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 988
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
NBA
33 feliratkozó
több mint 3 éve
pelinka > buss > bron > rusty > sérülésekbron > buss > pelinka > rusty > sérülésekKb 3-4 embert tudnék mondani akinek nagyobb a felelősége, de hát nyilván az edző viszi el.Viszlát Vogel! Kíváncsi vagyok melyik edzőnek lesz vonzó ez a kispad.biztos volt hogy neki kell elvinnie a balhét
tenorx
pedig sztem kurvára nem az ő sara
majd bron leül oda is ...
Negritis
Pelinkát ha nem állítják fel, akkor nem igazán lesz túl vonzó az a pad.
Toca
Negritis
több mint 3 éve
Kiddnek jar a vastaps. Tet nelkuli meccsen serult le Luka.

több mint 3 éve
bron > buss > pelinka > rusty > sérülésekKb 3-4 embert tudnék mondani akinek nagyobb a felelősége, de hát nyilván az edző viszi el.Viszlát Vogel! Kíváncsi vagyok melyik edzőnek lesz vonzó ez a kispad.biztos volt hogy neki kell elvinnie a balhét
tenorx
Negritis
Toca
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Kb 3-4 embert tudnék mondani akinek nagyobb a felelősége, de hát nyilván az edző viszi el.Viszlát Vogel! Kíváncsi vagyok melyik edzőnek lesz vonzó ez a kispad.biztos volt hogy neki kell elvinnie a balhét
tenorx
Negritis
több mint 3 éve
Viszlát Vogel! Kíváncsi vagyok melyik edzőnek lesz vonzó ez a kispad.biztos volt hogy neki kell elvinnie a balhét
tenorx
több mint 3 éve
Viszlát Vogel! Kíváncsi vagyok melyik edzőnek lesz vonzó ez a kispad.
több mint 3 éve
When your teammate becomes the first undrafted rookie in NBA history to drop a 30-point triple-double.
— Los Angeles Lakers (@Lakers) April 11, 2022
Here’s to you, Austin. pic.twitter.com/xQQen3Krpd
több mint 3 éve
Na akkor kérdés h megverjuke Georget …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Despite not having LeBron, AD, Russ, and Carmelo suit up for the home finale Friday night, the Purple and Gold were able to break their eight-game skid and pick up a victory in front of a faithful Lakers Nation.mea culpa
több mint 3 éve
Nekem, bocsi!😉😁DeMar, Lavine, Vucevic és Caruso is kihagyja a mai meccset.Amúgy ezeket miért írod be ? 😀 Full tét nélküli meccs nyilván pihentet az edző.
Gergőke
Toca

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
DeMar, Lavine, Vucevic és Caruso is kihagyja a mai meccset.Amúgy ezeket miért írod be ? 😀 Full tét nélküli meccs nyilván pihentet az edző.
Gergőke
több mint 3 éve
DeMar, Lavine, Vucevic és Caruso is kihagyja a mai meccset.
több mint 3 éve
A helyezésekben sok minden változhat lásd lent. Érdekes lehet ha 7. marad a Nets akkor 2. csapat kaphatja amit lehet el akarnak kerülni?A mai korkapcsolasnak van ertelme?raneztem a tabellara nagyon nem oszt nem szoroz ki mit jatszik...vagy tul gyorsan mentem vegig rajta?De ez mekkora baromság hogy a 7-8 és 9-10. Játszik elődöntőt. Ennek van bmi érve?Igen, azt akartam írni de már a másik agrajzot neztem mert az nem ment fejből 😀Ha nyernek a clippers ellen akkor MemphisSzezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Suns, ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
Ez a palyin h van? Egy meccses lesz a spurssel?
csebi
www.nba.com/standings Itt szépen kirajzolják.
Toca
Negritis
Toca
Szerk. Jajj most értem h a győztes megy a POba a vesztesnek meg lesz meg esélye a 9-10. Győztese ellen
csebi
YoungZeeZee
GSW később játszik de ha kikapnak és a Dallas nyer jobb a Tiebreakeruk.
Denver - Utah-nal meg kiderül, hogy kié lesz a palyaelony.
Play-in helyeken meg még nagy harc lehet egy Atlanta - Nets playin első meccs egész jó lehet a két csapat formája alapján.
Latest playoff seeding possibilities
Eastern Conference
1.Miami
2.Milwaukee OR Boston
3.Milwaukee OR Boston OR Philadelphia
4.Milwaukee OR Boston OR Philadelphia
Toronto
Chicago
PLAY-IN TOURNAMENT
7.Brooklyn OR Charlotte OR Cleveland
8.Atlanta OR Brooklyn OR Charlotte OR Cleveland
9.Atlanta OR Brooklyn OR Charlotte OR Cleveland
10.Atlanta OR Charlotte OR Cleveland
Western Conference
Phoenix
1.Memphis
2.Dallas OR Golden State
3.Dallas OR Golden State
4.Denver OR Utah
5.Denver OR Utah
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 417
A mai korkapcsolasnak van ertelme?raneztem a tabellara nagyon nem oszt nem szoroz ki mit jatszik...vagy tul gyorsan mentem vegig rajta?De ez mekkora baromság hogy a 7-8 és 9-10. Játszik elődöntőt. Ennek van bmi érve?Igen, azt akartam írni de már a másik agrajzot neztem mert az nem ment fejből 😀Ha nyernek a clippers ellen akkor MemphisSzezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Suns, ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
csebi
Toca
Negritis
Toca
Szerk. Jajj most értem h a győztes megy a POba a vesztesnek meg lesz meg esélye a 9-10. Győztese ellen
csebi
több mint 3 éve
De ez mekkora baromság hogy a 7-8 és 9-10. Játszik elődöntőt. Ennek van bmi érve?Igen, azt akartam írni de már a másik agrajzot neztem mert az nem ment fejből 😀Ha nyernek a clippers ellen akkor MemphisSzezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Suns, ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
csebi
Toca
Negritis
Toca
Szerkesztette: csebi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Igen, azt akartam írni de már a másik agrajzot neztem mert az nem ment fejből 😀Ha nyernek a clippers ellen akkor MemphisSzezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Suns, ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
csebi
Toca
Negritis
több mint 3 éve
Ha nyernek a clippers ellen akkor MemphisSzezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Suns, ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
csebi
Toca
több mint 3 éve
Szezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Clippersel játszotok ha nyertek Memphis , ha kikaptok Spurs - Nop győztesével mentek, ha ott nyertek Suns ha nem c’est La vie.
csebi
Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
Szezon előtt aláírtam volna a 46+ Wt de azért kar h a 6. Hely éppen elcsúszott orrunk előtt.Ez a palyin h van? Egy meccses lesz a spurssel?
több mint 3 éve
Hat Caruso és Ball nélkül túl sokat ne várj.Nem csak periméter védekezés nincs nálunk. 😕Nem tudom, hogy mi, de valami nagyon elromlott az All-Star után. 😕egyrészt Lonzo nélkül nincs periméter védekezés
Nem is a vereségek maguk feltétlenül,hanem azok,hogyanja az ami elkeserítő.
Gergőke
másrészt pofáncsap a realitás
Negritis
Gergőke
Mellesleg kurvamindegy kb az utolsó 3-4 meccsetek az alapszakaszban, nem is érdemes a lelket kihajtani a csapatból.
Szerintem ebben a Bullsban ennyi volt.0
több mint 3 éve
Nem csak periméter védekezés nincs nálunk. 😕Nem tudom, hogy mi, de valami nagyon elromlott az All-Star után. 😕egyrészt Lonzo nélkül nincs periméter védekezés
Gergőke
Negritis
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy mi, de valami nagyon elromlott az All-Star után. 😕egyrészt Lonzo nélkül nincs periméter védekezés
Gergőke
több mint 3 éve
Nem tudom, hogy mi, de valami nagyon elromlott az All-Star után. 😕Nem is a vereségek maguk feltétlenül,hanem azok,hogyanja az ami elkeserítő.
több mint 3 éve
Az a dobó teljesítmény. 🤬 Már az örömteli volt, ha valaki 30% felett dobott.😕
több mint 3 éve
Én nem divatutáló vagyok. Régóta fent vagyok a vonaton! 😀a Lakers mostanában fogatlan oroszlán. oké, a rövidített szezont a bubiban megnyerték, de akkor is az.Miért szerinted csak a Boston drukkerek utálhatják a Lakerst pláne a mostan Bronkerst?de egyébként Neked miért fáj a létezésük? a Bostonnak szurkolsz, vagy kinek?Remelem idén nyernek valami lottery picket és beszopják. 😀ezért mondtam már szezon elején is, hogy azért én Pelinkát baszarintanám ki legelőször, bár nem ő lenne az első GM, akinek kisebb a fasza, mint a csapat alfahímjéé.a sérülések és az amiatt szétesett rotáció az amiért nem varrom Vogel nyakába a dolgotA lakersnek reszeltek.sztem megerdemlik.persze serukesek stb.....de ez nem volt benne.Dehogynem. Telepakolták a csapatot olyan játékosokkal, akik már egy-három lépéssel lassabbak annál, mint amit tudtak, cserébe elboltolták a fiatalokat. A sebesség az nem olyan, higy csak úgy hipp-hopp előrántod a cilinderből.
YoungZeeZee
slowmotion
még akkor se ha őt fogják kibaszni valszeg
vissza lehet keresni sztem nem sokan voltak bizakodóak a Rusty trade után, be is jött sajnos
mikor olyan a kezdő hogy Rusty-Bradley-Reaves-Gabriel-Howard akkor mi a faszt várunk?
James viszont még lejjebb ment a szemembe azzal hogy kiülte azokat a meccseket amikkel maradhatott volna esély, cserébe majd visszajön a végén hogy meglegyen a scroing title ...
Negritis
leigazolták az összes olyan játékost, aki ha tudná most hozni a pályája csúcsán látott formát, akkor kb megdöntenék a Dubs rekordját, már ami az alapszakasz-győzelmek számát jelenti.
csak hát - és ezt is írtam reggel - itt mindenki már egy-három lépéssel lassabb, mint fénykorában, vagy sérülget megfele.
valahol azért a kor (de legalábbis a ligában lehúzott meccsek száma) és a sérülékenység kéz a kézben jár egymással, és akkor csodálkozunk, hogy ennyi sérülés volt?
csak az a baj, hogy amíg James itt van, addig nem lesz annyira szar a csapat, hogy top3-ban draftoljon, márpedig a poszt-James újjáépítéshez az kellene. szóval elmegy James, lesz egy szar év (persze lehet, hogy jönne egy marquee signing, de szkeptikus vagyok), és aztán lehet újrabootolni.
slowmotion
Toca
slowmotion
Égjen rá Pelinkára az összes húzása és Bronra is az hogy itt játsza a GM-et.
Szóval nem szimpi alapból se nekem a Lakers, de ez ami az elmúlt pár évben tolnak meg röhej.
Pedig Jamest mint játékost egészen bírom.
Toca
márpedig azokat a csapatokat, akiket meg lehet verni jól, azt nem szokták utálni.
slowmotion