BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NBA

33 feliratkozó

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 740
LA Bulls 😎😃

Azért az igen bíztató, amit a DeRozan- Lavine páros művel. Aggódtam szezon elején, hogy mit fog kezdeni egymással a két ember, de úgy fest jól sikerült a hangolódás.
Gergőke
És Ball nagyon meg akarta mutatni a LA közönségnek magát, ami baromi jól sült el. 10-ből 7 hármas! Összességében is kimagasló 44%-os kinti hatékonyság. Ritkán jön ilyen össze, ráadásul a védekezés is nagyon ott volt, igaz AD-t kizárták a 3. negyed végén, de már akkor is 20 pont volt közte.
Klaci79
Azért ez még csak a szezon eleje, de nagyon jól néz ki... Tartson ki a pozitív légkör, akkor szép szezont adhatnak a szurkolóknak!
AD kizárására meg csak annyit, hogy egy barom volt a bíró!!
nagir
Megnéztem a felvételt, nem hallottam tisztán mit mondott AD. Nyilván meg is lehetett volna várni a cipőkötését és akkor nincs ez, de azért beszólni a bírónak sem egy túl jó ómen.
Kissé önérzetesek ezek a sporik.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
LA Bulls 😎😃

Azért az igen bíztató, amit a DeRozan- Lavine páros művel. Aggódtam szezon elején, hogy mit fog kezdeni egymással a két ember, de úgy fest jól sikerült a hangolódás.
Gergőke
És Ball nagyon meg akarta mutatni a LA közönségnek magát, ami baromi jól sült el. 10-ből 7 hármas! Összességében is kimagasló 44%-os kinti hatékonyság. Ritkán jön ilyen össze, ráadásul a védekezés is nagyon ott volt, igaz AD-t kizárták a 3. negyed végén, de már akkor is 20 pont volt közte.
Klaci79
Azért ez még csak a szezon eleje, de nagyon jól néz ki... Tartson ki a pozitív légkör, akkor szép szezont adhatnak a szurkolóknak!
AD kizárására meg csak annyit, hogy egy barom volt a bíró!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
LA Bulls 😎😃

Gergőke
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 115 — Invisible man
Na itt is vannak segg bírók:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 957 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
LA Bulls 😎😃

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 386 — The Mathematician
 dtvnews.hu/hirek/nba-meccs-lesz-az-elso-magyar-nyelvu-elo-kozvetites-az-amc-mikron

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=ih2hb1CSwWE

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 957 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Curry egy másik dimenzió ... 🥴
nagir
Majd a döntőben nyerünk ellenük 😃.

több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
Curry egy másik dimenzió ... 🥴

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 976 — Lucas Scott
ez a minny mar megint osszeomloban sztem lehet megint jon egy 15+ veresegsorozat. rebuild level 15.0 miota Garnett el lett cserelve ...
csebi
Tudom, hogy utálod azért ahogy távozott, de a Minny a legnagyobb bizonyíték arra, hogy mennyire alábecsült játékos Butler. 37-22 volt vele abban az 1 évben a csapat (nélküle 10-13 amúgy), 2005 óta azon kívül egy szezonban se nyert ennyit a Twolves…
Jughead
en a kepessegeit sosem vitattam, es azt sem, hogy kellett a POhoz es nelkule biztosan nem lett volna. 2 dolog miatt voltam kritikus vele szemben.
1: POban mar nem hozta ezt a szintet, szamomra azon az 5 meccsen csalodas volt
2: ezek utan ahogy kezelte a tavozasat General Soressness ... lehetett volna szebben intezni ezt amugy.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 220
ez a minny mar megint osszeomloban sztem lehet megint jon egy 15+ veresegsorozat. rebuild level 15.0 miota Garnett el lett cserelve ...
csebi
Tudom, hogy utálod azért ahogy távozott, de a Minny a legnagyobb bizonyíték arra, hogy mennyire alábecsült játékos Butler. 37-22 volt vele abban az 1 évben a csapat (nélküle 10-13 amúgy), 2005 óta azon kívül egy szezonban se nyert ennyit a Twolves…

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Igazi csapatmunka volt most, ahogy megvertük a Dallast. Mindenki hozzátette a magáét. Caruso hatalmas meccset tolt. Nem is a 16 dobott pontja, hanem a 6 labdaszerzése volt brutál.

több mint 4 éve
csebi
Mikor van egy elképesztően szar vezetésed,mellé töketlen,semmilyen gmjeid, hozzájön pluszba,hogy a franchise játékosod és a volt franchise játékosod(KAT és Wiggins) lusták,nem vezéralkatok és playoffba ha eljutnak odáig fürdeni járnak,ez lesz belőle. Érdemes elhozni még melléjük egy ,maximum átlag feletti Russelt és meg is van a középszerűség,elveszettség és személytelenség csapata. Kezet foghatnak a Kingssel.
DrChef
plusz cserelunk Beasleyert majd most padrol szall be 5 pont erejeig ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Chef a'la Laci pecsenyés Houston Texans 399
csebi
Mikor van egy elképesztően szar vezetésed,mellé töketlen,semmilyen gmjeid, hozzájön pluszba,hogy a franchise játékosod és a volt franchise játékosod(KAT és Wiggins) lusták,nem vezéralkatok és playoffba ha eljutnak odáig fürdeni járnak,ez lesz belőle. Érdemes elhozni még melléjük egy ,maximum átlag feletti Russelt és meg is van a középszerűség,elveszettség és személytelenség csapata. Kezet foghatnak a Kingssel.

Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Wow. 93:102-nél nem gondoltam volna, hogy ebből W lesz, ehhez képest a Heatnek kellett hosszabbításra menteni a meccset...
slowmotion
Monk él a lehetőségekkel

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Wow. 93:102-nél nem gondoltam volna, hogy ebből W lesz, ehhez képest a Heatnek kellett hosszabbításra menteni a meccset...
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 129
Jokic egyébként simán elnézést kért az esetért a sajttájon, elismerte hogy hulye volt. neki nincs közösségi médiája.
Cruyffista
Eddig is bírtam, most még jobban.

több mint 4 éve
dawyd728 4 043
Jokic 1 meccs eltiltás és 210k pénzbünti.
Morris 50k-, Butler 30k pénzbünti.

Szerencsére nem lett több meccs.
Lapozzunk.
több mint 4 éve
Azért az nem rossz,hogyha a 4. negyedre lőtávolon belül fordulunk, akkor simán behúzzúk eddig a meccseket.

Úgy néz ki,hogy most a szezon elején álmosan kezdünk, de a második félidőre szépen össze tudjuk magunkat kapni, különösen a negyedik negyedre.
Gergőke
Jó lenne dolgozni kicsit még az elején is. Persze ne legyünk telhetetlenek, elképesztő fejlődés eddig a korábbiakhoz képest.
Bezzeg a Knicks rögtön helyre tette a Philly-t. Hoztak is a szokásos 30-32%-ot hármasokból
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 523
Sztori a következő.

Morris testvére kirakott egy posztot a meccs után, hogy megjegyezte az esetet, nyilván utalva erre a Clips-Nuggets meccsre. Mire Jokic küzdősportos testvérei (média megerősítette, hogy nem fake) regisztráltak twitterre egyetlen tweet erejéig, hogy ha hozzáér szét lesz verve a feje. (Jokic tesokén sokszorosan annyi lajk)

Mire megérkezett a sértett Markieff is twitterezni, hogy neki hatalmas tökei vannak, soha nem vetemedne arra, hogy valakit hatulrol fellokjon, nem punci. Tweetje alatt videót reply-zett valaki, ahol épp hátulról felöklelt valakit, hatalmasat megy.

Jokic egyébként simán elnézést kért az esetért a sajttájon, elismerte hogy hulye volt. neki nincs közösségi médiája. De az mondjuk vicces, hogy állítólag Butler emberkedett a Nuggets öltözőnél hogy meg akarja verni Jokicot, majd amikor a biztonsági őrök elzavarták és megpillantotta a nyilatkozással végző jokicot, mély kussban volt.
több mint 4 éve
Azért az nem rossz,hogyha a 4. negyedre lőtávolon belül fordulunk, akkor simán behúzzúk eddig a meccseket.

Úgy néz ki,hogy most a szezon elején álmosan kezdünk, de a második félidőre szépen össze tudjuk magunkat kapni, különösen a negyedik negyedre.

több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 144 — Vikings fan
Ha már olvasni nem tudok, azért remélem a látásommal nincs gond, és fantasztikusnak joggal tarthatom az alábbi 50 pontot. Talán másokat jobban érdekel a mi kis cicaharcunknál Curry.

dawyd728
Volt mellette 10 assistja és 7 lepattanója. Ez az ember hihetetlen.

Szerkesztette: KoporShow
több mint 4 éve
dawyd728 4 043
Ha már olvasni nem tudok, azért remélem a látásommal nincs gond, és fantasztikusnak joggal tarthatom az alábbi 50 pontot. Talán másokat jobban érdekel a mi kis cicaharcunknál Curry.

Szerkesztette: KoporShow
több mint 4 éve
azert ne felejtsuk el, hogy csak nagyon szoros meccsek eseten vizsgaljak, meg epp ebben a periodusban KAT kb fele annyi meccsen jatszott osszesen (es ezek kozul is joval kevesebb volt, amirol report keszult) szoval nem csoda, ha itt KAT nem annyira relevans.
csebi
Maradjon egészséges. Erre csak ezt tudom mondani.

de az tetszik, hogy itt egy ilyen a meccs 4%rol keszulo reportot relevansabbnak itelsz amugy mint a beatwriterek altal megenekelt dolgokat teljes meccsek alapjan (btw epp az a problemaja KATnak, hogy meccs kozben mar kipontozzak a sporik igy el sem jut a reportba)
Most komolyan beatwriterek érzéseiről/véleményeiről fogunk vitázni? Nuggets beatwriterek közül millió egy van, aki ki sem lát a csapat segglyukából mindenféle objektív véleménytől mentesen képesek tálalni a történteket.
de jo oke szegeny Jokicot terrorizolja KAT, amihez a birok asszisztalnak is ... (nem, ez sztem nem igy van, es csak annyit irtam, hogy biroi vedelem hianyat Jokic eseten en viccesnek talalom ...)
Bírói védelem hiányát Jokic esetében én meg nem tartom viccesnek.
Folytatjuk még az eset körüli lényegtelen részleteken rugózást?
dawyd728
en meg erre azt tudom mondani, hogy erto olvasas nem egy elhanyagolhato tulajdonsag lehetne nalad ...