NBA
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Ő is debütált akkor, említette is Giants sapkát megszokásból. 😀Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀Pál Bence volt az MLB szaki eddig.
eaglesmcnabb
zavi27

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
nemtom, nekem túl sok a faszság amit beszélmondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leehtEn ot kifejezetten birom, ad egy olyan hangulatot mintha a haverokkal neznem.
Negritis
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leehtEn ot kifejezetten birom, ad egy olyan hangulatot mintha a haverokkal neznem.
Negritis
több mint 4 éve
Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀Pál Bence volt az MLB szaki eddig.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
mondjuk német istinél szarabb nem hiszem hogy leeht
több mint 4 éve
Ez a gyerek szerintem nem a Hollai volt, vagy csak szarul emlekeztem a hangjára. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Reggel gondoltam visszanezem, hat nem ez a legelesebb duo...Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
több mint 4 éve
Szépen megfordítottuk ezt a meccset, ez az!
több mint 4 éve
Ha Finney-Smith technikait kapott, Green miért nem? Joke
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 847
Utana A sport tvnel maradt vmi sporttermek manager vagy mi anno beleszaladtam a linkid profiljaba.vmi sulit is vegzett.Nem hiszem, kb. a 2010-es évek közepén tűnt el egy időre, mint kommentátor.Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
Bruschi85
De addig NFL-t és NBA-t is kommentált.
Kampman
hu.linkedin.com/in/oliver-hollai-fifa-master-2a317a90
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
Nem hiszem, kb. a 2010-es évek közepén tűnt el egy időre, mint kommentátor.Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman
Bruschi85
De addig NFL-t és NBA-t is kommentált.
több mint 4 éve
Idén is? Én NBA rájátszásra nem emlékszem, hogy lett volna.Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
Kampman

több mint 4 éve
Valahogy ebben bíztam 😛 na jó erre nem gondoltam, most abban bízom, hgy az otthniakat behúzzuk, felőlem 1 pontokkal is jó lesz 😀
több mint 4 éve
Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀Régebben is volt NBA meccseken.
Bruschi85
több mint 4 éve
Hollai "Bóltimór" Olivér visszatért, rögtön sportágat váltott. 😀

több mint 4 éve
Abban bízom, hogy mára már sikerült kicsit regenerálódni ès tudunk lopni egy meccset Miamiból.
több mint 4 éve
Szerintem alapbol a Dallasnak a Suns elleni parharc volt a csucs. Ott egyreszt eleg sok tartalek elment, masreszt olyan extrat nyomtak, amirol eddig is ugy gondoltam, hogy a Mavs nem eleg vastag ahhoz, hogy stabilan tartani is tudja.Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
több mint 4 éve
122-es offensive rating az első 3 negyedben, majd a 4. negyedben Curry egyáltalán nem, míg a többi kezdő pár percet játszott. Ez hogy ne lenne elit?Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
több mint 4 éve
csak arra céloztam hogy a suns közel maxot nyújtott az első meccsen míg a gsw esetében ez már az elsőre sem igazBorzasztó pocsékul hármasozott a Dallas és igazából abból gyűlt rájuk az összes többi kínjuk is. Valami 22 százalékkal dobták a távolikat. Azért innen is van hova javulni 😀Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
Persze alapból a Warriors az esélyesebb és valóban Curryiék sem voltak töméletesek de talán kijelenthető hogy magukhoz képest Lukaék jóval enerváltabbak voltak.
Cowboykarcsi90
így azzal elintézni hogy ha a suns ellen ment 0-2ről akkor itt is fog sztem túlzás
több mint 4 éve
Borzasztó pocsékul hármasozott a Dallas és igazából abból gyűlt rájuk az összes többi kínjuk is. Valami 22 százalékkal dobták a távolikat. Azért innen is van hova javulni 😀Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
Negritis
Persze alapból a Warriors az esélyesebb és valóban Curryiék sem voltak töméletesek de talán kijelenthető hogy magukhoz képest Lukaék jóval enerváltabbak voltak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.az a különbség hogy itt a warriors sem támadott elit módon ergo ott is van bőven tartalék
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Egyelőre én sem aggódom. A Suns ellen is le lett simázva az első két meccsen a Mavs.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Wiggins meglepően jó munkát végzett Doncicon, mondjuk tippre a fáradtság többet számított mint az egyéni képesség és legkésőbb a kövi meccsen robbant Luka
több mint 4 éve
Ezt az első meccset pont így, dominálva simán kellett hozni egy fáradtabb Dallas ellen, megtettük!