NBA
33 feliratkozó
több mint 4 éve
szánalmas sztem is hogy van "starcall", de sajnos ez mélyebben gyökerezikahogy eleve az nba bírói rendszerre "rotten to the core"
www.thebirdwrites.com/2020/9/11/21432187/tim-donaghy-scott-foster-nba-kevin-durant-new-orleans-pelicans-referee-pj-tucker-lebron-james
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Alapból el van baszva az egész, hogy a státusz kell.Ami fault, be kell fújni, ami nem, nem.
Nem kellene se státusz, se reklamálás.
több mint 4 éve
pedig ennek semmi köze ehhez kivételesencsak az első félidőt láttam, de a bírók elmehetnek a búsba, ha Jokic megkapná csak a felét azoknak a fújásoknak amit Embiid megkap 8-10 büntetőt átlagolna ő is, de valamiért szeretik engedni a répázását#whitelivesmatter
Negritis
Nekem a Doncic Harrell dolog jutott eszembe egybol, lehet bennem van a hiba , de annyit van mar hangsulyozva az egesz BLM , hogy az elet minden teruletere kihat es teljesen mas megitelesek szerint jarnak el ilyen esetekben.
KeyG
szimplán az hogy Jokic nem kapja meg azt a státuszt amit mások megkapnak (doncic is pl sztem)
és ebből kiindulva aggódok az mvp esélyei miatt, pedig sztem nem is kérdés hogy neki jár idén
több mint 4 éve
csak az első félidőt láttam, de a bírók elmehetnek a búsba, ha Jokic megkapná csak a felét azoknak a fújásoknak amit Embiid megkap 8-10 büntetőt átlagolna ő is, de valamiért szeretik engedni a répázását#whitelivesmatter
Negritis
Nekem a Doncic Harrell dolog jutott eszembe egybol, lehet bennem van a hiba , de annyit van mar hangsulyozva az egesz BLM , hogy az elet minden teruletere kihat es teljesen mas megitelesek szerint jarnak el ilyen esetekben.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
csak az első félidőt láttam, de a bírók elmehetnek a búsba, ha Jokic megkapná csak a felét azoknak a fújásoknak amit Embiid megkap 8-10 büntetőt átlagolna ő is, de valamiért szeretik engedni a répázását
több mint 4 éve
micsoda Bulls győzelem...végre összejött valami
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 417
B Griffin nagyot ment ma vegen. neki is van kedved jatszani, mint hardennek 😀
a knicks meg eggyel szopott. eleg szoros meccseket tolnak mindenkivel 😀
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=TF8bq3osOlY
több mint 4 éve
Minden esetre KD hatalmas 😀😀 már kezdem azt hinni hogy direkt csinálja és csak szinéskedik. De nem baj, majd valamelyik alter insta profiljával bevédi saját magát.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
hát én ezt gendertől függetlenül használom 😀Suck a dick mióta utal homofóbiára😂😂😂Amióta megvan ez a szólás. Arra utal, hogy a fasszopás az egy degradáló dolog -> buzinak lenni gáz. Én is használom ezt a szólást, de ne csináljunk már úgy, mintha nem értenénk ez mitől gáz.
HÁt bazmeg én is homofób vagyok akkor, ha azt mondom hogy szopjál faszt valakinek. Ok. Nem hiszem el ezt a PC kultúrát.
Heisman
tenorx
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Suck a dick mióta utal homofóbiára😂😂😂Amióta megvan ez a szólás. Arra utal, hogy a fasszopás az egy degradáló dolog -> buzinak lenni gáz. Én is használom ezt a szólást, de ne csináljunk már úgy, mintha nem értenénk ez mitől gáz.
HÁt bazmeg én is homofób vagyok akkor, ha azt mondom hogy szopjál faszt valakinek. Ok. Nem hiszem el ezt a PC kultúrát.
Heisman
tenorx
több mint 4 éve
Suck a dick mióta utal homofóbiára😂😂😂Amióta megvan ez a szólás. Arra utal, hogy a fasszopás az egy degradáló dolog -> buzinak lenni gáz. Én is használom ezt a szólást, de ne csináljunk már úgy, mintha nem értenénk ez mitől gáz.
Heisman
több mint 4 éve
Suck a dick mióta utal homofóbiára😂😂😂ezek után a bitch ass white boy meg ugye semmi ...
Heisman
több mint 4 éve
Suck a dick mióta utal homofóbiára😂😂😂HÁt bazmeg én is homofób vagyok akkor, ha azt mondom hogy szopjál faszt valakinek. Ok. Nem hiszem el ezt a PC kultúrát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Csak én nem látom mit írt KD , vagy csak a bocsánatkéréssel legitimálta, hogy valóban létezett ilyen?Valaki fel tudna világositani mit csinált már megint Durant? 😂😂Erre gondolsz?
Cowboykarcsi90
bleacherreport.com/articles/2938918-michael-rapaport-shares-homophobic-misogynistic-dms-from-kevin-durant
Willie Parker
FLZOLI
www.instagram.com/easymoneysniper/
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Csak én nem látom mit írt KD , vagy csak a bocsánatkéréssel legitimálta, hogy valóban létezett ilyen?Valaki fel tudna világositani mit csinált már megint Durant? 😂😂Erre gondolsz?
Cowboykarcsi90
bleacherreport.com/articles/2938918-michael-rapaport-shares-homophobic-misogynistic-dms-from-kevin-durant
Willie Parker
több mint 4 éve
Jah 😊
több mint 4 éve
Valaki fel tudna világositani mit csinált már megint Durant? 😂😂Erre gondolsz?
Cowboykarcsi90
több mint 4 éve
Valaki fel tudna világositani mit csinált már megint Durant? 😂😂
több mint 4 éve
This Ja play 🤯 pic.twitter.com/Jz86sZs82I
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 30, 2021

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
teague -> buckssztem augustinhoz képest upgrade
több mint 4 éve
Arra jó, hogy fárassza az ellen magasait amíg Hamesz és AD azt csinál amit akar támadásban.Ha a Lakers elkerüli a Nuggets-Sixers párost, akkor valóban. Más ellen pályán is nehezen tartható.Régóta mondom h hard capet az NBA-be.A Lakers-nek éppen az van amúgy, ezért van csak 14 játékosuk a szezon eleje óta. 😊
empty taxi
De egyébként Drummond, Aldridge és Griffin se véletlen lettek az előző csapataiktól kivágva, nem fognak sokat segíteni az új csapataiknak sem.
Jughead
dawyd728
Vagy lehetne egy gyök kettő lassú giant ball felállás ahol Hamesz irányít, AD, Morris, Gasol és Drummond meg zár és pattanót szed 😀
Hú hát egy Westbrook vagy Iverson mit adott volna egy ilyen one-man show-ért, hogy nem kell 5 embert lenyomni amíg a gyűrig ér 😊
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Ha a Lakers elkerüli a Nuggets-Sixers párost, akkor valóban. Más ellen pályán is nehezen tartható.Régóta mondom h hard capet az NBA-be.A Lakers-nek éppen az van amúgy, ezért van csak 14 játékosuk a szezon eleje óta. 😊
empty taxi
De egyébként Drummond, Aldridge és Griffin se véletlen lettek az előző csapataiktól kivágva, nem fognak sokat segíteni az új csapataiknak sem.
Jughead
több mint 4 éve
Hát azért sokkal több ötlet a Suns oldalán sem volt. Booker dobja rá, vagy Paul csináljon valamit. Ő meg háromszor eladta, elcsúszott, rápattintotta a lábára (OMG) az utolsó öt percben. Közben Monty meg pislogott, hogy fasza a 2- 14 az utolsó négy és fél percben.Hát ez a tegnapi Suns valami egészen borzalmas volt. Aki csak ezt látta az nehezen érti meg mitől év edzője jelölt Monty, mitől all-star CP3 vagy éppen mitől keres évi 10 misit Crowder és Saric? Érthetetlen hogyan lehet ilyen rosszul/ész nélkül lejátszani a meccs végét?Teszem hozzá, a Hornets is megtett mindent azért, hogy ne nyerjen.
zinedine5
Crowdernek tényleg nagyon rossz meccse volt. Saric meg nagyon európai, többet ésszel, mint erővel játékos.
Paulnak azért volt tegnap is hozzáadott értéke, többször is kijött a rutinja, plusz sztem a trash talkja is hatott bőven a Hornetsre, ahol gyakorlatilag sikerült úgy végigjátszani a végjátékot meg a hosszabbítást, hogy annyi volt a koncepció, hogy "Devonte, dobjál már vhogy egy stepback hármast".
empty taxi
Természetesen nem minden meccsre igaz ez, de tegnap agyfaszt kaptam.