NBA
33 feliratkozó
több mint 4 éve
pedig az hogy jokic a frontrunner sztem no brainerWindhorst ugye LeBron legnagyobb fanja. Mellette újságíró. Narratíva gyártó. Tudja kivel kell jóban lenni, mikor mit kell tolni, h pörögjön a biznisz. Ha pedig az Espnnek jó, akkor biztos a fasza munkahelye, mint vezető nba szakíró az espnnél. Ő az az ember, aki Rachel Nicholls mellett kb a leginkább érthetetlen mit keres az nba körül. Ja kihagytam Ramona Shelbournet. Ők hárman, ha nem lennének kapcsolataik nem tudnák mikor mit éri meg mondani, kb éhenhallnának, mert mezei bloggerként belsős infók nélkül alig tudnak többet, mint ezen topicban bárki a kosárlabdáról, ha egyáltalán.Windhorstot a két Tim hogy kiosztotta a saját podjában. 😀fingom sincs kik azok, de konkrétan 3ból 0 😀
Sírvafakadtam a gyönyörtől. 😊
dawyd728
mi volt a téma?
Negritis
Lényeg, h Tim Bontemps és Tim MacMahonnal beszélgetett az mvp párharcról és Brian teljesen ki volt akadva, h mi az, h előzetes poll alapján Jokic a frontrunner a címért. Kb mindenki hülye csak ő a helikopter szindróma volt. Míg a másik kettő beleállt és kb kiabálásig ment köztük a vita. Mindhárman a national media részei, de hiába dolgozik a másik kettő is nagy piacon Boston és Dallas, (ha jól tudom,) míg Windhorst LA, nem hagyták, h a Brian úgy hajlítsa a valóságot, ahogy azt a gazdái elvárják..
Kb ennyi. Nyilván a két Tim a szívemnek kedves személy mellett érveltek. Emiatt valószínű nem hallgatom én sem elfogulatlanul a beszélgetést...
dawyd728
giannist kiveszed az egyenletből ugye fatigue miatt, ami sztem BS de nem hinném h megkapja
james és embiid túl sok meccset hagyott ki
phillyben és a clippersnél ketten osztoznak rajta
doncic, curry és lillard mérlege rosszabb mint a nuggetsé, nem kevéssel pedig ők is lehetnének még akár
booker esetében nem egyértelmű hogy ez a siker az övé vagy paulé
a Jazz pedig zseniális csapat, de egyéni címeket nehéz arra kiosztani mert nagyon oszlik a teher (aka spurs)
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Windhorst ugye LeBron legnagyobb fanja. Mellette újságíró. Narratíva gyártó. Tudja kivel kell jóban lenni, mikor mit kell tolni, h pörögjön a biznisz. Ha pedig az Espnnek jó, akkor biztos a fasza munkahelye, mint vezető nba szakíró az espnnél. Ő az az ember, aki Rachel Nicholls mellett kb a leginkább érthetetlen mit keres az nba körül. Ja kihagytam Ramona Shelbournet. Ők hárman, ha nem lennének kapcsolataik nem tudnák mikor mit éri meg mondani, kb éhenhallnának, mert mezei bloggerként belsős infók nélkül alig tudnak többet, mint ezen topicban bárki a kosárlabdáról, ha egyáltalán.Windhorstot a két Tim hogy kiosztotta a saját podjában. 😀fingom sincs kik azok, de konkrétan 3ból 0 😀
dawyd728
mi volt a téma?
Negritis
Lényeg, h Tim Bontemps és Tim MacMahonnal beszélgetett az mvp párharcról és Brian teljesen ki volt akadva, h mi az, h előzetes poll alapján Jokic a frontrunner a címért. Kb mindenki hülye csak ő a helikopter szindróma volt. Míg a másik kettő beleállt és kb kiabálásig ment köztük a vita. Mindhárman a national media részei, de hiába dolgozik a másik kettő is nagy piacon Boston és Dallas, (ha jól tudom,) míg Windhorst LA, nem hagyták, h a Brian úgy hajlítsa a valóságot, ahogy azt a gazdái elvárják..
Kb ennyi. Nyilván a két Tim a szívemnek kedves személy mellett érveltek. Emiatt valószínű nem hallgatom én sem elfogulatlanul a beszélgetést...
több mint 4 éve
Windhorstot a két Tim hogy kiosztotta a saját podjában. 😀fingom sincs kik azok, de konkrétan 3ból 0 😀
dawyd728
mi volt a téma?
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Windhorstot a két Tim hogy kiosztotta a saját podjában. 😀Sírvafakadtam a gyönyörtől. 😊
több mint 4 éve
mielőtt valaki felhozza hogy mennyivel több a sérülés idén:Marc Stein (New York Times) hasonló témában írt cikket, ő azzal kapcsolatban végzett kutatásokat, hogy mennyivel növekedtek a sérülések aránya idén. A liga adatai alapján heti átlag 3,6 meccset játszik egy csapat, szemben a tavalyi 3,42 helyett, ugyanakkor 15%-kal csökkent az utazások száma. Baxter Holmes információival némileg ellentmond, hogy itt is megszólalt valaki a ligától, de ő arról beszélt, hogy a sérülések száma egybevág az elmúlt 5 évben tapasztaltakkal, és az előző idényhez képest 6%-kal csökkent a számuk. Stein ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a 8 legjobb mérleggel álló csapat közül csak a Utah Jazznél és a Phoenix Sunsnál nincs jelenleg komoly sérült, és azt is kiemelte, hogy Jamal Murray már a 4. játékos a szezon során, aki ACL-szakadást szenvedett, miközben a 2005/06-ös idény óta 3 körül mozog az átlag.kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-hirmorzsak-20210415-1130-46135
több mint 4 éve
Ma Mitchell sérült megröngten negatív elvilegedzésen. Nem tudom honnét vettem.. Meccsen a Pacers ellen.
Boka. Reméljük nem súlyos.
dawyd728
több mint 4 éve
Jó volt ez a 76ers-Clippers, a végkimenetelért kár.
több mint 4 éve
Ez amúgy hogy működik,hogy 14 napja a bkn orvosai azt mondják hogy játékra alkalmas ( kb 20 napja meg a spurs orvosainak kellett mondania hogy okés) most meg szívritmus zavar miatt visszavonul? Mármint ez amúgy elképzelhető forgatókönyv vagy csak nekem váratlan?LMA visszavonult egészségügyi problémák miatt. :ovárható volt hogy az utolsó éve
dawyd728
Negritis
kisvanek4
Full statement from LaMarcus Aldridge, who has retired after 15 NBA seasons that included seven All-Star appearances and five All-NBA teams: pic.twitter.com/x2st5gsAse
— Shams Charania (@ShamsCharania) April 15, 2021
nem tudom pontosan mi történt, de a spursnek miért kellett volna erről mindenképp tudnia 20 napja?
az is lehet hogy most romlott valamiért az állapota
több mint 4 éve
Én csak remélni merem, hogy fent leszek, az utóbbi időben sok mindent kihagytam átalvás miatt 😛mondjuk legalább nézők is lesznekEgy Lakers Boston az mindig Lakers Boston bármi is legyen a két csapat állapota 😊Hajnalba 4kor jó kis Lakers Boston ha minden igaz.tekintve milyen sérültjeink és kérdőjeleseink vannak, nem lesz az jó
dande
Negritis
dande
nemtom ki a kommentár, mert ha ricsi akkor még annyi értelme sincs felkelni
Negritis
több mint 4 éve
mondjuk legalább nézők is lesznekEgy Lakers Boston az mindig Lakers Boston bármi is legyen a két csapat állapota 😊Hajnalba 4kor jó kis Lakers Boston ha minden igaz.tekintve milyen sérültjeink és kérdőjeleseink vannak, nem lesz az jó
dande
Negritis
dande
nemtom ki a kommentár, mert ha ricsi akkor még annyi értelme sincs felkelni
több mint 4 éve
Egy Lakers Boston az mindig Lakers Boston bármi is legyen a két csapat állapota 😊Hajnalba 4kor jó kis Lakers Boston ha minden igaz.tekintve milyen sérültjeink és kérdőjeleseink vannak, nem lesz az jó
dande
Negritis
több mint 4 éve
Hajnalba 4kor jó kis Lakers Boston ha minden igaz.tekintve milyen sérültjeink és kérdőjeleseink vannak, nem lesz az jó
dande
több mint 4 éve
Hajnalba 4kor jó kis Lakers Boston ha minden igaz.
több mint 4 éve
Ez amúgy hogy működik,hogy 14 napja a bkn orvosai azt mondják hogy játékra alkalmas ( kb 20 napja meg a spurs orvosainak kellett mondania hogy okés) most meg szívritmus zavar miatt visszavonul? Mármint ez amúgy elképzelhető forgatókönyv vagy csak nekem váratlan?LMA visszavonult egészségügyi problémák miatt. :ovárható volt hogy az utolsó éve
dawyd728
Negritis
több mint 4 éve
LMA visszavonult egészségügyi problémák miatt. :ovárható volt hogy az utolsó éve
dawyd728
több mint 4 éve
MJ fogja Kobe-t beiktatni a HOFba
több mint 4 éve
"a szerencse az mellé áll, aki észnél van!" 😉youtu.be/9XfmFrFIQnQóriási mák
Ez milyen dobás basszus 😊
FLZOLI
Stoki
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
LMA visszavonult egészségügyi problémák miatt. :o
több mint 4 éve
youtu.be/9XfmFrFIQnQFloater! 😊
FLZOLI
több mint 4 éve
youtu.be/9XfmFrFIQnQóriási mák
FLZOLI
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Most, ha jövő márciusban visszatér és kb játszik 1 hónapot, majd PO, nem hiszem, h oda tudna visszatérni, ahol idén márciusban volt. Szóval egy nem 100%-os Murray több, mint a 0%-os idei, de mondjuk bajnoki esélyeink nem hiszem, h lehetnek.amúgy a 9-12 hónap az az idei PO-t kinyírja, de ha rendesen visszatud térni akkor a kövibe jó lehetEgyébként a Nuggets cap felett van, de luxusadót nem fizet, szóval a nem luxusadós MLE lesz a nyáron a max, amit adhatnak, azt ugye 4 évre 5%-os emelésekkel.Ami ugye a kiürült SG poszt megerősítésére ment volna. Szóval sehogy sem jó ez.
Jughead
dawyd728
kell egy scorer guard a drafton (nemtom van-e rá pick) meg az SG poszt megoldása
MCW amúgy?
valamint Gordon megtartható lehet ha Millsap-t elengeditek
Negritis
Van pick. 25 körül lesz az. Én is mindenképpen kettesben gondolkodom. Csak inkább a 3&D vonalon. Duarte pl. Idős is, azonnali impact várható tőle. Csak 4-5. ember szerepköre áll jól neki támadásban.
Most úgy néz ki Rivers jön hozzánk. Én kinézem, h jövőre is marad majd nálunk, már csak Murray hiánya miatt sok időt kaphat.
Én MCW-t nem szeretem. Amíg nem tud megtanulni dobni, legalább annyira, mint Lonzo, addig emberhátrány. Nyilván vet min.-ért jöhet, de azért ő nem fog.
Millsapnek semmi köze Gordon megtartásához. Idén tovább esett vissza az öreg. Kb vet min, amit jövőre kaphat bárkitől. Egyrészt. Másrészt Gordonnak még jövőre is van szerződése, szóval nem az idei nyár a para hosszabbítások szempontjából, hanem a jövő évi. Addigra meg aztán végképp nem fog Millsap bezavarni.
Azt kell látni, h jövő nyár után állhatunk úgy, h van
Murray 32M
Morris 9M
Gordon (min.20M)
Porter (max, ami ~28M)
Nnaji 3M
Jokic 34M
Plusz a idei nyáron draftolt lehetőleg SG, aki ~2M.
Ez 7 ember 127M. Alaphangon +4-5 használható ember kell egy bajnoki címre esélyes keretbe és ugye kis piac, ide vet min-ért nem igazán jönnek, szóval arra is rá kell számolni 15 milliót, + a minimimokkal feltöltöd a keretet szóval 145 milliós bérlista simán kinéz. Erre jön rá a következő 2023-as nyáron a Jokic Super-Max szerződése, amiről lehet lemond, de lehet nem. Nem tudom. Szóval elég necces ez így. Ha Kroenke látta volna idén és jövőre, h vastagon bemenni a luxusadóba megéri, mert van a csapatban kakaó, akkor vállalta volna, hiába nem szokása, a luxusadót. Viszont szinte jövő nyáron látatlanba kell ezt bevállalnia. Amit nem hiszem, h meglépne. Ami azt jelentheti, h a legkönnyebben mozdítható, talán legnagyobb asettet (Porter) fogja feldarabolni fiatal tehetségekre, h elkerülje a luxusadót. Kérdés azok közül lesz-e olyan kaliber bárki, mint Porter, vagy úgy járunk, mint OKC a Harden trade után.
több mint 4 éve
amúgy a 9-12 hónap az az idei PO-t kinyírja, de ha rendesen visszatud térni akkor a kövibe jó lehetEgyébként a Nuggets cap felett van, de luxusadót nem fizet, szóval a nem luxusadós MLE lesz a nyáron a max, amit adhatnak, azt ugye 4 évre 5%-os emelésekkel.Ami ugye a kiürült SG poszt megerősítésére ment volna. Szóval sehogy sem jó ez.
Jughead
dawyd728
kell egy scorer guard a drafton (nemtom van-e rá pick) meg az SG poszt megoldása
MCW amúgy?
valamint Gordon megtartható lehet ha Millsap-t elengeditek
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
dawyd728
4 041
Egyébként a Nuggets cap felett van, de luxusadót nem fizet, szóval a nem luxusadós MLE lesz a nyáron a max, amit adhatnak, azt ugye 4 évre 5%-os emelésekkel.Ami ugye a kiürült SG poszt megerősítésére ment volna. Szóval sehogy sem jó ez.
Jughead