NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
a Kings részéről ezt nem teljesen értem

The Milwaukee Bucks traded for Bogdan Bogdanovic in a sign-and-trade deal with the Sacramento Kings, sources told Adrian Wojnarowski of ESPN.

The Kings will receive Donte Divincenzo. Ersan Ilyasova, Justin James, and DJ Wilson in the trade.

Divincenzo jó lehet, de nemtom mennyi benne a potenciál, szóval ha itt nincs első körös (ami nemtom vna-e) akkor kicsit wtf

bár mivel SnT így lehet örülnek h bármit is kaptak érte
Negritis
Just Sacramento things....

Jó hogy elengedtem évekkel ezelőtt ezt a szemétdombot, így csak egy apró facepalmot ért nálam...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Erdekes szezonnak nezunk elebe, llesz vagy 5-6 win now csapat. Nagy pofaraesesek lesznek 😀
JéBé
Hát de baszki erről kellene szólnia a sportnak, hogy 30 csapat próbál nyerni.
Nekem sokkal jobban tetszik, mint az, amikor tudtuk, hogy 2-3 csapatból vki nyerni fog.
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 940
NASH: final play, who wants the ball?
DURANT: you serious?
HARDEN: get the rebound and it’s yours.
KYRIE: i already shot it.

Hát ez rohadt jó 😊
FLZOLI
Szerintem jobb lenne ha Nash beállna és bedobja ténylegesen
Heisman
Be is kell szerintem allnia mert nem lesz penz keretre.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 710 — "Montoya por favor!"

Hát ez rohadt jó 😊
FLZOLI
Szerintem jobb lenne ha Nash beállna és bedobja ténylegesen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 940
Erdekes szezonnak nezunk elebe, llesz vagy 5-6 win now csapat. Nagy pofaraesesek lesznek 😀
több mint 5 éve
dawyd728 4 147

The Milwaukee Bucks traded for Bogdan Bogdanovic in a sign-and-trade deal with the Sacramento Kings, sources told Adrian Wojnarowski of ESPN.

The Kings will receive Donte Divincenzo. Ersan Ilyasova, Justin James, and DJ Wilson in the trade.

Divincenzo jó lehet, de nemtom mennyi benne a potenciál, szóval ha itt nincs első körös (ami nemtom vna-e) akkor kicsit wtf

Negritis
Alapból s'n't, ami nem egy normál trade reális ellenértékét mutatja. Másrészt 1 éve biztossá vált, h a Kings Hieldre tett és nem Bogira. Esélytelen volt, h hosszabbítson. Kihoztak belőle valamit. Jó eséllyel mind rosszabb játékos lesz, mint a szerb.
dawyd728
Bogdanovic RFA volt (igazából lesz), ha a Kings akarta volna tarthatta volna.

Fentiek miatt itt a Kings kvázi úgy gondolkodhatott, mintha Bogdanovic szerződött játékos lenne, ehhez képest pedig baromi keveset kért.
Jughead
Bogdanovic nem szeretett a Kingsben játszani. Kezdő akart lenni. Nem becsülték meg. Adtak giga szerződést Hieldnek. Egyik fél sem akarta a másikat. Persze technikailag max szerződést is adhattak volna neki... vagy sapka alatti csapatok ajánlatát tarthatták volna. Ez mind igaz, de itt az számít, h egy olyan játékost engedtek el végül, aki létszám felettivé vált.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 953 — The Mathematician

Hát ez rohadt jó 😊
FLZOLI
irving már kijelentette hogy durant személyében végre van valaki aki az utolsó dobást eldobja 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Hát ez rohadt jó 😊

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 894 — Lucas Scott
Én eret fogok vágni ha első pickkel Ballt fogjuk választani
csebi
wiseman-okungwu-ball igazi minnys pick lenne
sztem Edwards vagy letrade
esetleg Toppin
Negritis
Wiseman a másik akit nem értek hozzánk. Két posztra raktunk sztárt hosszú évekre erre oda draftoljunk 1/1gyel. Nem értem a kinti írókat.
Edwards jó fit de egy normális drafton ő sztem kb 4-10. Közötti választás.
Letrade lenne a legjobb de felel h senki sem ad normális értéket.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
csebi
wiseman-okungwu-ball igazi minnys pick lenne
sztem Edwards vagy letrade
esetleg Toppin

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 894 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Alapból s'n't, ami nem egy normál trade reális ellenértékét mutatja. Másrészt 1 éve biztossá vált, h a Kings Hieldre tett és nem Bogira. Esélytelen volt, h hosszabbítson. Kihoztak belőle valamit. Jó eséllyel mind rosszabb játékos lesz, mint a szerb.
dawyd728
Hield elvileg mennie akart, amire jöttek ellenpletykák h mégse

több mint 5 éve

Negritis
dawyd728

Fentiek miatt itt a Kings kvázi úgy gondolkodhatott, mintha Bogdanovic szerződött játékos lenne, ehhez képest pedig baromi keveset kért.
Jughead
Kár a Kingsnél ertelmet feltetelezni 😊

több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 397

Negritis
dawyd728

több mint 5 éve
2 ember volt ezen az idei piacon, akit nagyon reméltem Denverbe. Az első nap mindkettő elkelt. 😕
Mondjuk azt az all-int, amit a Bucks beltolt, azt még nekünk egy darabig nem kell, de bosszantó, h amikor esetleg mi leszünk ilyen helyzetben, akkor lesz vajon két ennyire rendszerbe illő játékos a ligában, akikért lehet majd házat is feltolni...
Bosszantó nagyon.
dawyd728
Nyugi, még egy Murray <> Harden üzlet benne lehet 😊

több mint 5 éve
dawyd728 4 147
2 ember volt ezen az idei piacon, akit nagyon reméltem Denverbe. Az első nap mindkettő elkelt. 😕
Mondjuk azt az all-int, amit a Bucks beltolt, azt még nekünk egy darabig nem kell, de bosszantó, h amikor esetleg mi leszünk ilyen helyzetben, akkor lesz vajon két ennyire rendszerbe illő játékos a ligában, akikért lehet majd házat is feltolni...
Bosszantó nagyon.
több mint 5 éve
dawyd728 4 147

Negritis
több mint 5 éve
Combos kezdője lesz a Bucks-nak.... Kb bárkit le tudnak védekezni támadásban meg van 4 ember aki meg tudja oldani magának a helyzetet ha kell. Plussz lehet 4 jól dobó ember is Giannis körül

Holiday amúgy nagy fogás, a liga összes csapatába beférne az elit védekezésével és jó dobásával.

több mint 5 éve

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Holiday-Bogdanovics-Middleton-Giannis-Lopez. Mindent kiszórt értük a Bucks egy este alatt.
több mint 5 éve
De mi a fasznak hill is a pelsbe?
És miért engedte el a bucks?
Tényleg Rondo megy oda?

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Holiday -> Bucks, Bledsoe + Hill + 3 első kör + 2 future pick swap opció
Covington -> Portland, 2 első kör + Ariza

Ezzel meg is ágyaztak Harden elcserélésének a Netsbe. Giannis idei gyűrűjére meg feltettek mindent, hogy összejöhessen neki. Ha ismét elbukik (nem mellesleg keleten...) az sok kérdést felvet majd vele kapcsoltban... Ráadásul még nem is hosszabbított, idén lejáróként játszik. Kvázi 5 elsőt tettek fel neki a liga legjobb védőjére. Elég durva rizikó.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 483 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor a következő idénybe nem várok Celtics Rockets döntőt 😛
több mint 5 éve
 www.espn.com/nba/story/_/id/30331010/phoenix-suns-finalizing-deal-acquire-chris-paul-oklahoma-city-thunder
paul ment a sunsba
Harden cserét kért és valszeg nets
schröder a lakersbe tart elvileg greenért (az a várt hogy rondo nem marad)
Negritis
Presti egy zseni ha Paul szerződéséért első kört is kap cserébe. Jól jár a Suns amúgy, pont egy ilyen típusú vezér kell az agyatlanok közé.

Harden, Irving, Durant, Jordan 😊 Nem látom működni ezt az ego bandát, kevés lesz az 1 labda...

Egy beton vedekezesu csapatba Harden aranyat érne, például a Jazz helyében simán dobnam Mitchelt az üzletbe hogy pár évig bajnokeselyesek legyenek. Nem egy szint a két játékos, hiába van a kor Harden ellen...

több mint 5 éve
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F1116%2Fr776556_2_1296x729_16-9.jpg
Phoenix Suns complete trade to acquire Chris Paul from Oklahoma City Thunder
The Suns on Monday acquired All-Star guard Chris Paul and Abdel Nader from the Thunder in exchange for Kelly Oubre Jr., Ricky Rubio, Ty Jerome, Jalen Lecque and a 2022 first-round pick.

paul ment a sunsba
Harden cserét kért és valszeg nets
schröder a lakersbe tart elvileg greenért (az a várt hogy rondo nem marad)