NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Atlanta Falcons - Los Angeles Rams
28
9
2:15, ARENA4
NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
youtu.be/6nJc61D5o1Q
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
No akkor mégfixedhàromhét ilyet és elégedett leszek 😛
dande
több mint 5 éve
No akkor még hàrom ilyet és elégedett leszek 😛
több mint 5 éve
Hú utólag nézve mennyi ügyetlen szuperatléta volt közöttük te jó ég 😊akkor nézd meg ezt 😊
Nem is csoda a Nash MVP cím, ha ennyi fakezűből ki tudott hozni valamit
FLZOLI
www.youtube.com/watch?v=kQE9637IfYQ
több mint 5 éve
Hú utólag nézve mennyi ügyetlen szuperatléta volt közöttük te jó ég 😊biztos vagy te abban? eléggé hasonló volt ott is a játékAzért mert Hardennel ez volt a hatékony játék, nem fogja mindenhol ezt játszatni. Korábban, pl. a Sunsban pont nem ez volt a csapatának a játéka, sőt teljesen ennek az ellentéte.mit? 😀Egy D’Antoni féle támadó zseni pedig szerintem kifejezetten jó lenne oda, biztos kitalálna megint valamit az öreg.Jason Dumas (Kron4 News) információi szerint Mike D'Antoni és Billy Donovan még a héten Camdenbe utaznak, mindkét tréner leül interjúzni a Philadelphia Sixersszel.kezdő5b+ egyik nagyobb hülyeség lenne mint a másik
Negritis
Jughead
de most komolyan, tudod mi lenne?
Harris-Horford-Embiid ott áll a triplavonalon és Simmons tolja a Harden-t
Negritis
Jughead
Nash ~ Harden
az volt a különbség hogy a palánk alá nem Westy/Capela ment hanem Amare
de Marion, Frye, Barbosa inkább a triplákat hányták rá
már amennyire ez volt a játék 12-13 éve
Negritis
Nem is csoda a Nash MVP cím, ha ennyi fakezűből ki tudott hozni valamit
több mint 5 éve
én is szeretem jópár videóját, és ebben is sok igazság lapulközbe ncore-n végre fent a meccs szóval lassan nekiállokAndy hoops videoit csipem
ezt meg a clippershez vissza
www.youtube.com/watch?v=LhvdHpMx85w
Negritis
ZoliMP
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 416
közbe ncore-n végre fent a meccs szóval lassan nekiállokAndy hoops videoit csipem
ezt meg a clippershez vissza
Negritis
több mint 5 éve
közbe ncore-n végre fent a meccs szóval lassan nekiállokezt meg a clippershez vissza
több mint 5 éve
biztos vagy te abban? eléggé hasonló volt ott is a játékAzért mert Hardennel ez volt a hatékony játék, nem fogja mindenhol ezt játszatni. Korábban, pl. a Sunsban pont nem ez volt a csapatának a játéka, sőt teljesen ennek az ellentéte.mit? 😀Egy D’Antoni féle támadó zseni pedig szerintem kifejezetten jó lenne oda, biztos kitalálna megint valamit az öreg.Jason Dumas (Kron4 News) információi szerint Mike D'Antoni és Billy Donovan még a héten Camdenbe utaznak, mindkét tréner leül interjúzni a Philadelphia Sixersszel.kezdő5b+ egyik nagyobb hülyeség lenne mint a másik
Negritis
Jughead
Negritis
Jughead
Nash ~ Harden
az volt a különbség hogy a palánk alá nem Westy/Capela ment hanem Amare
de Marion, Frye, Barbosa inkább a triplákat hányták rá
már amennyire ez volt a játék 12-13 éve
több mint 5 éve
Azért mert Hardennel ez volt a hatékony játék, nem fogja mindenhol ezt játszatni. Korábban, pl. a Sunsban pont nem ez volt a csapatának a játéka, sőt teljesen ennek az ellentéte.mit? 😀Egy D’Antoni féle támadó zseni pedig szerintem kifejezetten jó lenne oda, biztos kitalálna megint valamit az öreg.Jason Dumas (Kron4 News) információi szerint Mike D'Antoni és Billy Donovan még a héten Camdenbe utaznak, mindkét tréner leül interjúzni a Philadelphia Sixersszel.kezdő5b+ egyik nagyobb hülyeség lenne mint a másik
Negritis
Jughead
Negritis
több mint 5 éve
nem mondom hogy nincs több a lakersben, csak hogy mibe tud kapaszkodni a nuggetsjah csak az úgy tűnik mögött azért még bőven lehetnek dolgokNyilván minden meccs más lehet, de pl ezen a meccsen konkrétan úgy nyert a Lakers, hogy James nem is kezdett dobálni
pl kicsit más a bíráskodás és Jokic nincs falt gondokban
MPJ nem terített betlivel nyit
és minjá ott vagyunk hogy kevésbé egyértelmű a párharc
és akkor még arról nem is beszéltünk hogy az edzők mit reagálnak
Negritis
kapitnono
több mint 5 éve
jah csak az úgy tűnik mögött azért még bőven lehetnek dolgokNyilván minden meccs más lehet, de pl ezen a meccsen konkrétan úgy nyert a Lakers, hogy James nem is kezdett dobálni
Negritis

több mint 5 éve
De gondolom még plusz teher a Nuggetsnek hogy a büdös életben nem nyertek párharcot a Lakers ellenSokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.Azért a Clippers elleni 1-3-nál is ezt gondolta szerintem mindenki, hogy sima lesz, vége van.
kapitnono
zavi27

több mint 5 éve
jah csak az úgy tűnik mögött azért még bőven lehetnek dolgokÚgy is tűnt. 😊Sokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.Azért a Clippers elleni 1-3-nál is ezt gondolta szerintem mindenki, hogy sima lesz, vége van.
kapitnono
zavi27
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ezért nem jelenteném ki ilyen hamar megint, hogy kész vége, továbbment a Lakers, semmi esélye a Denvernek.😊Úgy is tűnt. 😊Sokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.Azért a Clippers elleni 1-3-nál is ezt gondolta szerintem mindenki, hogy sima lesz, vége van.
kapitnono
zavi27
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Úgy is tűnt. 😊Sokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.Azért a Clippers elleni 1-3-nál is ezt gondolta szerintem mindenki, hogy sima lesz, vége van.
kapitnono
zavi27
több mint 5 éve
Sokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.Azért a Clippers elleni 1-3-nál is ezt gondolta szerintem mindenki, hogy sima lesz, vége van.
kapitnono
több mint 5 éve
Sok elemeznivaló nincs ezen, simán ennyivel jobb a Lakers.Az lehetne érdekes, hogy mit tudna tenni a Denver, hogy legyen valamicske esélye. Gondolom Malone is ezen töpreng, hamar kiderül, hogy jut e valamire. És ha ő nem, akkor valószínűleg nem is lehet megoldani. Egy meccsen talán, de szériában valószínűtlen.
több mint 5 éve
Sokáig lehet nem tart ez a széria, Nuggetsnek nincs embere hogy mindenkit levédekezzen a Lakerstől. Mondjuk Davist meg Jamest sem sikerült tartani, de bőven léptek ma fel melléjük játékosok. Főleg transitionben egyszerűen darabokra szedték a Nuggetset.

több mint 5 éve
Sajnos kb azt kaptam, amit vártam. Nem számítok semmi jóra.Pedig szinte csak jó dolgok történtek!
dawyd728
több mint 5 éve
dawyd728
4 040
Sajnos kb azt kaptam, amit vártam. Nem számítok semmi jóra.
több mint 5 éve
Na, kezdődött a nagy meccs...igyekszik a LAL úgy elmenni az elején, mint pl.a Rockets ellen, de ez már más kávéház!GO Lakers!
több mint 5 éve
Igen. Ezért alapszakasz MVP. És ezért van külön a döntő MVP.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Idén is Giannis lett az MVPsokra nem ment vele 😀
kapitnono
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz