NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
stabilabb védekezés és megbízhatóbb kinti dobásNagyon keresni kell olyat amiben erősebb a Celtics vagy a Heat, de én semmit nem találok.De főleg a Celtics résznél.Aki itt továbbjut, annak a mostaninál valamivel könnyebb ellenfél jut a döntőben.Fú nagyon nem értünk egyet. Én mind a Heatet, mind a Celticst erősebbnek látom.
Cruyffista
tenorx
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nagyon keresni kell olyat amiben erősebb a Celtics vagy a Heat, de én semmit nem találok.De főleg a Celtics résznél.Aki itt továbbjut, annak a mostaninál valamivel könnyebb ellenfél jut a döntőben.Fú nagyon nem értünk egyet. Én mind a Heatet, mind a Celticst erősebbnek látom.
Cruyffista
tenorx
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
Aki itt továbbjut, annak a mostaninál valamivel könnyebb ellenfél jut a döntőben.Fú nagyon nem értünk egyet. Én mind a Heatet, mind a Celticst erősebbnek látom.
Cruyffista
több mint 5 éve
Abszolút szubjektív műfaj, de amikor Markieff Morris szintű padvégi rotációs rombolók kamuival haknizzák végig a médiát, és a Denver kezdőjének folyamatos faultproblémáival hasonlítják össze, az kicsit vicces. Kulcsfontosságú játékosok falthelyzetét, és a negyedik negyed utolsó 6-8 percének büntetőzéseit kell egymás mellé tenni, az a lényeg.az elbaszott falt fújás az elbaszott falt fújás, mind1 hogy a 16. emberre vagy jamesre fújnak faszságot
Cruyffista
több mint 5 éve
Akkor sorry nekem úgy jött le hogy, a bírók döntik el eddig szerinted. Murray tény hogy most szintet lépett PO ban, kíváncsi leszek meg tudja e ezt tartani, a kövi években, mert eddig egy erősen átlagosnál nem jobb szintet hozott az alapszakaszokban.
kapitnono
A bírók eddig viszonylag kiegyenlítetten hibáztak, a mostani meccsen éreztem egy erősebb kilengést. Jelentősége biztosan van, nem véletlen küldött a Lakers összeállításokat a hibákról a meccsek után a ligának, ahogy ezt most a Nuggets is megtette az ő mintájukra a hírek szerint. Nagyon közel vannak egymáshoz a csapatok, apróságok döntenek meg egyelőre a rutin, szerintem senki nem számított rá hogy a játékkép ennyire 50-50 lesz dominálás szempontjából. Aki itt továbbjut, annak a mostaninál valamivel könnyebb ellenfél jut a döntőben.
több mint 5 éve
Akkor sorry nekem úgy jött le hogy, a bírók döntik el eddig szerinted. Murray tény hogy most szintet lépett PO ban, kíváncsi leszek meg tudja e ezt tartani, a kövi években, mert eddig egy erősen átlagosnál nem jobb szintet hozott az alapszakaszokban.Jó hogy nem már az is a Lakers hibája, hogy egy meccsen sem tudja a Denver szabályosan megfogni őket és folyamatosan faultproblémákkal küzdenek. Amúgy ha nem fújnának semmit akkor sem hiszem hogy a Denver meg tudná most fogni őket, Jokicon kívül nem sok minőségi védő vagy támadó van a keretben. Lakersnél padról eddig valaki mindig tudott extrát hozni, Denvernél nem, szerintem ez is döntő eddig a lepattanó mellett.What? Sehol nem írtam, hogy a Lakers hibája, a fújások jelentőségéről és következményeiről írtam. Az pedig, hogy Denverben nincs minőségi védő vagy támadó Jokicon kívül, elég nagy hülyeség. Murray történelmi playoffot produkál, miközben statok alapján a posztján az elit védők között van, Grant épp egy olyan párharcból jön, ahol jó párszor sikerül lassítania Kawhi-t, ami elég komoly teljesítmény. Gary Harris is legjobbak között van a posztján védekezésben. Simán felveszik eddig a versenyt a Lakersszel, abszolút nüanszokon döntenek.
kapitnono
Cruyffista

több mint 5 éve
Jó hogy nem már az is a Lakers hibája, hogy egy meccsen sem tudja a Denver szabályosan megfogni őket és folyamatosan faultproblémákkal küzdenek. Amúgy ha nem fújnának semmit akkor sem hiszem hogy a Denver meg tudná most fogni őket, Jokicon kívül nem sok minőségi védő vagy támadó van a keretben. Lakersnél padról eddig valaki mindig tudott extrát hozni, Denvernél nem, szerintem ez is döntő eddig a lepattanó mellett.What? Sehol nem írtam, hogy a Lakers hibája, a fújások jelentőségéről és következményeiről írtam. Az pedig, hogy Denverben nincs minőségi védő vagy támadó Jokicon kívül, elég nagy hülyeség. Murray történelmi playoffot produkál, miközben statok alapján a posztján az elit védők között van, Grant épp egy olyan párharcból jön, ahol jó párszor sikerül lassítania Kawhi-t, ami elég komoly teljesítmény. Gary Harris is legjobbak között van a posztján védekezésben. Simán felveszik eddig a versenyt a Lakersszel, abszolút nüanszokon döntenek.
kapitnono
több mint 5 éve
A Denver gyenge lepattanózása volt a döntő. Bazskáék Lakers kvalitásai maszlagjával ellentétben viszont szerintem az oka ennek inkább az, hogy Millsap két perc alatt kapott 4 személyit, Jokicra pedig ráfújtak a 4. negyed elején 2-3 szarságot, így a meccset teljesen felborult rotációval, az utolsó negyedet pedig az alappillér nélkül kellett lejátszaniuk. Amikor beállt Jokic és Millsap, védekezésben és pattanózásban is kerülték a kontaktokat 5 pf-tal a nevük mellett, nem csoda, hogy ennyire éltek mellettük. Jokic kétszer tudott faltproblémák nélkül játszani a széria során a negyedik negyedben, egyszer nyertek, egyszer meg megmenekült a Lakers egy kis mázlival, de ott is nagyon szorult a hurok. Tehát ez mindenképpen döntő eddig, és döntő is lesz a hátrelévő meccseken.Jó hogy nem már az is a Lakers hibája, hogy egy meccsen sem tudja a Denver szabályosan megfogni őket és folyamatosan faultproblémákkal küzdenek. Amúgy ha nem fújnának semmit akkor sem hiszem hogy a Denver meg tudná most fogni őket, Jokicon kívül nem sok minőségi védő vagy támadó van a keretben. Lakersnél padról eddig valaki mindig tudott extrát hozni, Denvernél nem, szerintem ez is döntő eddig a lepattanó mellett.
Abszolút szubjektív műfaj, de amikor Markieff Morris szintű padvégi rotációs rombolók kamuival haknizzák végig a médiát, és a Denver kezdőjének folyamatos faultproblémáival hasonlítják össze, az kicsit vicces. Kulcsfontosságú játékosok falthelyzetét, és a negyedik negyed utolsó 6-8 percének büntetőzéseit kell egymás mellé tenni, az a lényeg.
Cruyffista
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
A Denver gyenge lepattanózása volt a döntő. Bazskáék Lakers kvalitásai maszlagjával ellentétben viszont szerintem az oka ennek inkább az, hogy Millsap két perc alatt kapott 4 személyit, Jokicra pedig ráfújtak a 4. negyed elején 2-3 szarságot, így a meccset teljesen felborult rotációval, az utolsó negyedet pedig az alappillér nélkül kellett lejátszaniuk. Amikor beállt Jokic és Millsap, védekezésben és pattanózásban is kerülték a kontaktokat 5 pf-tal a nevük mellett, nem csoda, hogy ennyire éltek mellettük. Jokic kétszer tudott faltproblémák nélkül játszani a széria során a negyedik negyedben, egyszer nyertek, egyszer meg megmenekült a Lakers egy kis mázlival, de ott is nagyon szorult a hurok. Tehát ez mindenképpen döntő eddig, és döntő is lesz a hátrelévő meccseken.Abszolút szubjektív műfaj, de amikor Markieff Morris szintű padvégi rotációs rombolók kamuival haknizzák végig a médiát, és a Denver kezdőjének folyamatos faultproblémáival hasonlítják össze, az kicsit vicces. Kulcsfontosságú játékosok falthelyzetét, és a negyedik negyed utolsó 6-8 percének büntetőzéseit kell egymás mellé tenni, az a lényeg.
több mint 5 éve
| Csak sikerült összekapni őket lehet még kicsit izgulni 😊 |
több mint 5 éve
Francba már, hogy mindig kifelé pörög arról a gyűrűről a labda..... így nehéz lesz ziccerek maradnak ki.... s Herro még nem is csinált ma semmit...
több mint 5 éve
youtu.be/btg9CLNfocobeteg állat 😀
több mint 5 éve
D'Antoni egyre közelebb a Philly-hez...Hogy twitterről idézzek egy hozzászólást. Welcome Philadelphia 76 3'ers 😊
több mint 5 éve
És visszatérve az alapállításomhoz: irreálisan kevés lepattanót szedett a Denver a végén, pláne saját palánkjuk alatt. Legalább 5x14 plusz másodpercet kapott a Lakers, plusz labdát, faltokat, büntetőket, pontokat.
több mint 5 éve
Advanced statok alapján ligaelit védő, itt most egy (a másikat én nem láttam faultnak, pláne nem meccs végén) faultot nem fújtak be neki, de amúgy a meccs végén levette Murray-t a pályáról.Persze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
de amúgy az első meccsen is hozták a lepattanó csatát
Negritis
Willie Parker
csebi
több mint 5 éve
Én a 3.meccsen elkezdtem számolni Jokic faultjait és 13-ig jutottam...A 4.meccsen Davisen csinált min 2-t, amit nem fújtak, de mindegy, mert nem ezeken múlik.Nehéz úgy, ha pont azokat szórják ki, akik képesek lennének az izmozásban felvenni a kesztyűt. Meg aztán írod, h Jokic maszatol, akkor kérdem én Howard mit csinál?Jokic is maszatol össze-vissza, azt is elnézik. Morris is kapott egy full kamu zárás faltot. Nem a bírókon múlik sztem.Persze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
A blokkos eset amúgy valóban 2 büntető kellett volna legyen.
A Lakers izmozását nem tudja megállítani a Nuggets, sztem ez múlik eddig a széria.
Willie Parker
dawyd728
Mindkét csapat 113-113 büntit dobott, a Lakers asszem 109, a Nuggets 97 személyit kapott.
Biztos direkt szórják ki őket, hogy nyerjen James 😁
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Az egyik asszem -4 nel volt 3 perc környéken következő meg egyből kovi támadás. Sanszos -2 helyett előbb -6 majd -8 és 2 perc van hatra, azért nem mindegy sztem. Sztem mindkettő egyértelmű volt.még meg kell néznem, de Bazska szerint nem ezen múlt a meccs, végig összevissza fújtakPersze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
dawyd728
4 147
Nehéz úgy, ha pont azokat szórják ki, akik képesek lennének az izmozásban felvenni a kesztyűt. Meg aztán írod, h Jokic maszatol, akkor kérdem én Howard mit csinál?Jokic is maszatol össze-vissza, azt is elnézik. Morris is kapott egy full kamu zárás faltot. Nem a bírókon múlik sztem.Persze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
A Lakers izmozását nem tudja megállítani a Nuggets, sztem ez múlik eddig a széria.
Willie Parker
több mint 5 éve
A szériában takkra egyforma büntetőszámot értek el a csapatok, a Lakersnek pedig sokkal több személyi hibája vanmég meg kell néznem, de Bazska szerint nem ezen múlt a meccs, végig összevissza fújtakPersze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
Negritis
több mint 5 éve
Jokic is maszatol össze-vissza, azt is elnézik. Morris is kapott egy full kamu zárás faltot. Nem a bírókon múlik sztem.Persze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
több mint 5 éve
még meg kell néznem, de Bazska szerint nem ezen múlt a meccs, végig összevissza fújtakPersze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
csebi
több mint 5 éve
Persze h pihentett mikor a végén túloldalt a faultokat nem fújtak be rá és így ahelyett h Murray dobott volna négyet, két gyors támadásból a Lakers szerzett pontokat. A király a végén elég komolyan megkapta a támogatást, és ez azért igazságtalan mert így azt hiszik h még mindig milyen jó védő miközben már nem csak neki nem fújják be ezeket.Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem nagyon van benne ebben a Lakersben ami a Clippersben volt, hogy 3x meg lehet verni.Valakinek el kene nagyon szabadulnia Denveri oldalona duon kívül .
több mint 5 éve
Ha James és Davis folyton támadja a gyűrűt, hozza a faultokat, büntetőznek, akkor nehéz lesz. És még nem is maxolták ezt ki, James elég pihisre veszi a meccsek végét eddig.előző meccsen hozták akkor nyertek isNa most kell megfogadni a Denver döntőbe jutását 😀Lepattanók nélkül nehéz lesz.
Heisman Trophy
Sobri Jóska
Negritis