NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az teljesen más.Amit nem értek: mit várnak a bojkottáló játékosok, csapatok a ligától?visszajutunk ahhoz a kérdéshez hogy mi volt a Floyd féle BLM tüntetések célja
Nem az NBA csinált valamit, aminek a visszacsinálásáig nem játszanak, ha jól raktam össze az infókat.
Mi a céljuk, amit el akarnak érni?
Sobri Jóska
ezt még mindig senki nem tudja
Negritis
Az politika és a kormányzattól vártak valamiféle igazságosabb ügymenetet.
De az NBA-játékosok mit várnak az NBA-től?
Nem az NBA tett olyat, ami felbaszta őket.
Ezzel az erővel bojkottálhatnák a McDonaldsot is, vagy a Coca-Colat.
Nem értem tényleg, hogy mit várnak, remélnek a bojkottól, a ligától.
Tudja valaki?
Egy NBA kommünikét, amit nem hajlandó a vezetőség kiadni? És akkor mehet tovább?
több mint 5 éve
Magyarul akkor mindenki azt csinal amit akar, mert egy esetleges szankcionalassal tobb kart okoznak mint hasznot?Igen. Eleg faramuci helyzet, de kb az NBA most nem tehet mast azon kivul, hogy bologatnak. Ez nem az az idoszak amikor eszervekkel lehet kezdeni valamit 😀
Oke.
Hendrix
több mint 5 éve
Ha a játékosok nem játszanak, ők buknak pénzt nyilván. De ha nem játszanak, nincsenek meccsek, így a network nem fizet, ami miatt az ownerek is buknak pénzt.meg kell nézni a CBA-t nem tudom van e rá clausePont ezt akartam írni, hogy szerződésszegésért nem lehet perelni? Egy dolog, hogy BLM meg kutyafüle, de hát nem történt teljesítés, szerintem jogosan perelhetnének.De ez felhaborito hogy egyik pillanatrol a masikra valaki ugy dont hogy nem jatszik, ne szorakozzunk mar. Eleve ezt a buborekot hetek munkaja volt mire osszehoztak, rengeteg szerzodes, megallapodas, logisztika etc.Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
De az NBA a "legdiversebb" liga. Rendkivul fiatal kozonseg, nagyon nagy aranyban afrok, nem tehetik meg, hogy szankcionaljak oket, mert nagy lenne a backlash. A social justice alcaja alatt amugy kb. barmit kicsikarhatnak most a tulajoktol.
undisputedly
Ha jol tudom egyelore csak a Lakers meg a Clippers nem akarja folytatni.
Hendrix
Nyilven egy idealis esetben a valasz az lenne, hogy aki nem jatszik, az nem kap fizetest, ha a csapat bojkottal, kovetkezo evben X pont levonas alapszakasz vegen.
undisputedly
Kivancsi lennek ezzel mi a koncepciojuk? Oke, leall a szezon, es? Mi valtozik? Polgarhaboru, uj alkotmany, rendszervaltas?
Hendrix
Aztán majd a klub alkalmazottai fogják megverni a játékosokat, mert elesnek a pénzüktől 😊
NB2
Negritis
Nézzétek meg a videót amit belinkeltem ~20 hsz-el lejjebb.Amit nem értek: mit várnak a bojkottáló játékosok, csapatok a ligától?visszajutunk ahhoz a kérdéshez hogy mi volt a Floyd féle BLM tüntetések célja
Nem az NBA csinált valamit, aminek a visszacsinálásáig nem játszanak, ha jól raktam össze az infókat.
Sobri Jóska
Negritis
több mint 5 éve
Amit nem értek: mit várnak a bojkottáló játékosok, csapatok a ligától?visszajutunk ahhoz a kérdéshez hogy mi volt a Floyd féle BLM tüntetések célja
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Amit nem értek: mit várnak a bojkottáló játékosok, csapatok a ligától?Nem az NBA csinált valamit, aminek a visszacsinálásáig nem játszanak, ha jól raktam össze az infókat.
több mint 5 éve
1. A tulajok nem hagyják, hogy elvesszenek a milliárdjaik, ezek az évek nem erről szólnak😊Tized akkora fizetesert megnezem mikor jonnek vissza europaba.
2. Az NBA nem full amerikai. Nem egy, nem kettő európai is pattogtat ott, szóval ők simán hazajöhetnek Európába, mert nem akarnak ebben a cirkuszban részt venni.
NB2
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
1. A tulajok nem hagyják, hogy elvesszenek a milliárdjaik, ezek az évek nem erről szólnak😊2. Az NBA nem full amerikai. Nem egy, nem kettő európai is pattogtat ott, szóval ők simán hazajöhetnek Európába, mert nem akarnak ebben a cirkuszban részt venni.
több mint 5 éve
Magyarul akkor mindenki azt csinal amit akar, mert egy esetleges szankcionalassal tobb kart okoznak mint hasznot?amíg mindenki csinálja addig igen, ha csak a sztárok közül páran akkor meg nem
Oke.
Hendrix
lásd a Bubble, Irvingék nem mentek el de mégse maradt el
több mint 5 éve
Magyarul akkor mindenki azt csinal amit akar, mert egy esetleges szankcionalassal tobb kart okoznak mint hasznot?Oke.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Valoszinuleg lehet, de rossz lenne a kcisengese. Eppen ezert pl NFL-ben is ha visszavonul egy-egy jatekos, csak ritkan kerik vissza a garantalt penzet, mert az oltozo nem fogadna jol. Szerintem itt is hasonlo a helyzet. Jogilag biztosan van kontraktualis lehetoseged, de tobb kart okozol vele, mint amennyi hasznot hoz.Pont ezt akartam írni, hogy szerződésszegésért nem lehet perelni? Egy dolog, hogy BLM meg kutyafüle, de hát nem történt teljesítés, szerintem jogosan perelhetnének.De ez felhaborito hogy egyik pillanatrol a masikra valaki ugy dont hogy nem jatszik, ne szorakozzunk mar. Eleve ezt a buborekot hetek munkaja volt mire osszehoztak, rengeteg szerzodes, megallapodas, logisztika etc.Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
De az NBA a "legdiversebb" liga. Rendkivul fiatal kozonseg, nagyon nagy aranyban afrok, nem tehetik meg, hogy szankcionaljak oket, mert nagy lenne a backlash. A social justice alcaja alatt amugy kb. barmit kicsikarhatnak most a tulajoktol.
undisputedly
Hendrix
Nyilven egy idealis esetben a valasz az lenne, hogy aki nem jatszik, az nem kap fizetest, ha a csapat bojkottal, kovetkezo evben X pont levonas alapszakasz vegen.
undisputedly
Kivancsi lennek ezzel mi a koncepciojuk? Oke, leall a szezon, es? Mi valtozik? Polgarhaboru, uj alkotmany, rendszervaltas?
Hendrix
Aztán majd a klub alkalmazottai fogják megverni a játékosokat, mert elesnek a pénzüktől 😊
NB2
több mint 5 éve
meg kell nézni a CBA-t nem tudom van e rá clausePont ezt akartam írni, hogy szerződésszegésért nem lehet perelni? Egy dolog, hogy BLM meg kutyafüle, de hát nem történt teljesítés, szerintem jogosan perelhetnének.De ez felhaborito hogy egyik pillanatrol a masikra valaki ugy dont hogy nem jatszik, ne szorakozzunk mar. Eleve ezt a buborekot hetek munkaja volt mire osszehoztak, rengeteg szerzodes, megallapodas, logisztika etc.Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
undisputedly
Hendrix
undisputedly
Hendrix
NB2
több mint 5 éve
Pont ezt akartam írni, hogy szerződésszegésért nem lehet perelni? Egy dolog, hogy BLM meg kutyafüle, de hát nem történt teljesítés, szerintem jogosan perelhetnének.De ez felhaborito hogy egyik pillanatrol a masikra valaki ugy dont hogy nem jatszik, ne szorakozzunk mar. Eleve ezt a buborekot hetek munkaja volt mire osszehoztak, rengeteg szerzodes, megallapodas, logisztika etc.Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
undisputedly
Hendrix
undisputedly
Hendrix
több mint 5 éve
De ez felhaborito hogy egyik pillanatrol a masikra valaki ugy dont hogy nem jatszik, ne szorakozzunk mar. Es akkor csendben nezzuk hogy hat...ez van...Eleve ezt a buborekot hetek munkaja volt osszehozni, rengeteg koltseg, szerzodes, megallapodas, logisztika etc.Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
undisputedly
Hendrix
undisputedly
Szerkesztette: Hendrix
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Most, hogy Lebron is beleallt es a teljes mainstream media meg vallalati vilag tamogatja oket, szinte biztos, hogy egyik masik csapat sem vallalja majd szerintem. Furcsan nezne ki, nem fogjak megkockaztatni.En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
undisputedly
Hendrix
több mint 5 éve
En annyit csinalnak hogy minden csapatnak kikuldenek egy levelet amiben annyi szerepelne hogy A. vallaljak a jatekot, B. 2 napon belul hagyjak el a buborekot.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.
Hendrix
undisputedly
több mint 5 éve
Fegyvertelen a liga. Ha egz vakuumban lennenek a jatekosok es a tulajok plusz a liga, biztos vagyok benne, hogy szankcionalva lennenek.Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Sanszosan ennyi volt idénre az NBA szezon.Ez már röhejes. Én azért a liga helyében hoznék egy olyan szabályt, hogy aki ezekben részt vesz, annak köszönjük a részvételt, többet nem játszhat a ligában
Sources: The Lakers and Clippers have voted to boycott the NBA season. Most other teams voted to continue. LeBron James has exited the meeting.
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 27, 2020
iktriad
kapitnono
Hendrix
több mint 5 éve
Gondolom akkor LeBron meg a haverjai eltartjak majd azokat a hatterembereket, asszisztenseket etc. akiknek emiatt meg fog szunni a munkajuk.Sanszosan ennyi volt idénre az NBA szezon.Ez már röhejes. Én azért a liga helyében hoznék egy olyan szabályt, hogy aki ezekben részt vesz, annak köszönjük a részvételt, többet nem játszhat a ligában
Sources: The Lakers and Clippers have voted to boycott the NBA season. Most other teams voted to continue. LeBron James has exited the meeting.
— Shams Charania (@ShamsCharania) August 27, 2020
iktriad
kapitnono
több mint 5 éve
az NFL-nél is megtalálod hogy folyamatosan esik a hagyományos TV nézettségEz a cikk annyit mond, hogy a nezettseg az osszes csatornan kb. lefele ment tavlyhoz keepst is, de a komisszar szerint nem gond, mert a jatek nepszerubb, mint valaha, a social median sok klikket kapnak es a game passt is tobben nezik, mint eddig.NBA-nek azert erdekes, mert ha jol tudom, tobb tenyezo egyutthatojakent az elmult 8 evben megfelezodott nezettseg mar a covid elott is. Erdekes lesz latni, hogy ez milyen hatassal lesz a nezettsegre.www.si.com/nba/cavaliers/news/nba-tv-ratings-abc-espn-tnt
Ha valamikor akkor most megeri behuzni nekik egy ilyen bojkottot.
undisputedly
annyi történik hogy nem TV-n hanem league pass-n nézik egyre többen
a "national tv" számokon kívül a többi felfelé ment
ez ugye pre covid
Negritis
De nem szamszerusiti, ugy mint a nezettseg csokkenest, hogy megis akkor mennyit ad hozza, viszont minden report irja, hogy komoly nezettsegi problemak vannak.
Es ez a slate cikk sem:
slate.com/culture/2020/08/nba-tv-ratings-china-ethan-strauss-athletic.html
ami amugy az alabbi athletic cikket hivatkozza, de oda nincs elofizetesem:
theathletic.com/1997343/2020/08/17/strauss-why-the-nba-has-a-serious-viewership-problem-it-needs-to-fix/
undisputedly
és a 2020as nézettségi adatok sztem eleve elbaszottak
az egész china controversy és a covid nem sült el túl jól nekik
a bubble lebonyolítás sokak kedvét elvette sztem
az ESPN jó ideje problémában van amúgy
www.youtube.com/watch?v=bt-4PbhpGYE
www.si.com/extra-mustard/2020/08/19/nba-ratings-orlando-bubble-games
itt van egy total revenue amúgy és kontextus hogy az elmútl 7 évben minden féle TV előfizetés esett 20%ot
szóval az hogy 40-50%ot esett mondjuk az hogy hányan nézik a hagyományos TV-ken nem lep meg
nem mondom hogy nincs probléma, de vészharangokat se biztos hogy kongatnék
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 5 éve
www.reddit.com/r/nba/comments/ih9kpi/chris_webber_on_players_decision_to_boycott/Ez egy nagyon jó beszéd Webbertől.
több mint 5 éve
Ez a cikk annyit mond, hogy a nezettseg az osszes csatornan kb. lefele ment tavlyhoz keepst is, de a komisszar szerint nem gond, mert a jatek nepszerubb, mint valaha, a social median sok klikket kapnak es a game passt is tobben nezik, mint eddig.NBA-nek azert erdekes, mert ha jol tudom, tobb tenyezo egyutthatojakent az elmult 8 evben megfelezodott nezettseg mar a covid elott is. Erdekes lesz latni, hogy ez milyen hatassal lesz a nezettsegre.www.si.com/nba/cavaliers/news/nba-tv-ratings-abc-espn-tnt
Ha valamikor akkor most megeri behuzni nekik egy ilyen bojkottot.
undisputedly
annyi történik hogy nem TV-n hanem league pass-n nézik egyre többen
a "national tv" számokon kívül a többi felfelé ment
ez ugye pre covid
Negritis
De nem szamszerusiti, ugy mint a nezettseg csokkenest, hogy megis akkor mennyit ad hozza, viszont minden report irja, hogy komoly nezettsegi problemak vannak.
Es ez a slate cikk sem:
slate.com/culture/2020/08/nba-tv-ratings-china-ethan-strauss-athletic.html
ami amugy az alabbi athletic cikket hivatkozza, de oda nincs elofizetesem:
theathletic.com/1997343/2020/08/17/strauss-why-the-nba-has-a-serious-viewership-problem-it-needs-to-fix/
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
az nem jött át hogy hol jön be a patriot act, de amúgy a problémák nagy részét vágtam (john oliver is elég sokat foglalkozott vele)jó, akkor segítek inkább 😀Szánjatok kérlek 25 percet a Patriot Act amerikai rendőrökkel foglalkozó részére.en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Act
Sok mindent tisztába fog tenni.
shawnka
ahogy nézem mind a 10 "terrorizmus"ra vonatkozik, szerintem az itt nem állt fent
a misc meg a megfigyelésre
Negritis
www.youtube.com/watch?v=km4uCOAzrbM
shawnka
több mint 5 éve
Ott reggel 6:48-kor fent volt a hír.Azért az mennyire vicces már, hogy a központi irányítás alatt lévő médiumokban egy szó nem esik erről az egész sztoriról, gondolom, nem jött meg a direktíva, hogy mit is lehet írni... Még az NSO se számolt be semmiről, pedig ők reggel 7 körül mindig felteszik az eredményeket, most meg gondolom megy a fejvakarás, hogy nehogy olyat írjanak véletlenül, hogy a főni megharagudjon és elvegye Gyurikától a pogácsát... 😀Én innen értesültem most a hírről, pedig hvg-t is olvasok...
Origora is felnéztem évek óta először (kár volt), az fent van, hogy a Pacers menesztette az edzőt, de az, hogy elmaradt 3 meccs, arról egy büdös szó nincs.
somoskovig
r.baggio
több mint 5 éve
nem tartom a csőcselék hergelésének ezt, beállnak egy ügy mögéSzerintem a csőcselék hergelése akkor sem elfogadható, ha amúgy a szándék mögötte jó és pozitív. Lehet ezt jóval normálisabban is csinálni, hogy ne polgárháborús állapotok legyenek utána az utcákon.Elviekben a két LA csapat abba akarja hagyni a szezont... Lebron pedig a twitteren gyokerkedik emelle, amikor a józan ész felé kéne terelje a birkáittarthatod gyökérkedésnek, de számukra ez fontos és eleve az volt az Irvinggel szembeni ellenérv hogy így több emberhez elérnek
FLZOLI
és most hogy megint van egy ügy amin megy a balhé, úgy érzik hogy azzal szólnak nagyot ha ráhagyják
én megértem
nem értek vele egyet, de megértem
Negritis
Különösebben nem érdekel, ha elmarad az NBA idény, ha ezzel akarnak valamit elérni tegyék, ha fehér labdával akarnak játszani, hogy folyamatosan azt ütlegeljék tegyék, de ez, amikor szemellenzővel nekiindulnak a világ ellen....
FLZOLI
több mint 5 éve
Azért az mennyire vicces már, hogy a központi irányítás alatt lévő médiumokban egy szó nem esik erről az egész sztoriról, gondolom, nem jött meg a direktíva, hogy mit is lehet írni... Még az NSO se számolt be semmiről, pedig ők reggel 7 körül mindig felteszik az eredményeket, most meg gondolom megy a fejvakarás, hogy nehogy olyat írjanak véletlenül, hogy a főni megharagudjon és elvegye Gyurikától a pogácsát... 😀Én innen értesültem most a hírről, pedig hvg-t is olvasok...
Origora is felnéztem évek óta először (kár volt), az fent van, hogy a Pacers menesztette az edzőt, de az, hogy elmaradt 3 meccs, arról egy büdös szó nincs.
somoskovig
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Szerintem a csőcselék hergelése akkor sem elfogadható, ha amúgy a szándék mögötte jó és pozitív. Lehet ezt jóval normálisabban is csinálni, hogy ne polgárháborús állapotok legyenek utána az utcákon.Elviekben a két LA csapat abba akarja hagyni a szezont... Lebron pedig a twitteren gyokerkedik emelle, amikor a józan ész felé kéne terelje a birkáittarthatod gyökérkedésnek, de számukra ez fontos és eleve az volt az Irvinggel szembeni ellenérv hogy így több emberhez elérnek
FLZOLI
és most hogy megint van egy ügy amin megy a balhé, úgy érzik hogy azzal szólnak nagyot ha ráhagyják
én megértem
nem értek vele egyet, de megértem
Negritis
Különösebben nem érdekel, ha elmarad az NBA idény, ha ezzel akarnak valamit elérni tegyék, ha fehér labdával akarnak játszani, hogy folyamatosan azt ütlegeljék tegyék, de ez, amikor szemellenzővel nekiindulnak a világ ellen....