NBA

32 feliratkozó

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Szánjatok kérlek 25 percet a Patriot Act amerikai rendőrökkel foglalkozó részére.
Sok mindent tisztába fog tenni.
shawnka
 en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Act
ahogy nézem mind a 10 "terrorizmus"ra vonatkozik, szerintem az itt nem állt fent
a misc meg a megfigyelésre
Negritis
jó, akkor segítek inkább 😀

www.youtube.com/watch?v=km4uCOAzrbM
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 369 — The Mathematician
Szánjatok kérlek 25 percet a Patriot Act amerikai rendőrökkel foglalkozó részére.
shawnka
 en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Act
ahogy nézem mind a 10 "terrorizmus"ra vonatkozik, szerintem az itt nem állt fent
a misc meg a megfigyelésre

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Elviekben a két LA csapat abba akarja hagyni a szezont... Lebron pedig a twitteren gyokerkedik emelle, amikor a józan ész felé kéne terelje a birkáit
FLZOLI
tarthatod gyökérkedésnek, de számukra ez fontos és eleve az volt az Irvinggel szembeni ellenérv hogy így több emberhez elérnek
és most hogy megint van egy ügy amin megy a balhé, úgy érzik hogy azzal szólnak nagyot ha ráhagyják
én megértem
nem értek vele egyet, de megértem

több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elviekben a két LA csapat abba akarja hagyni a szezont... Lebron pedig a twitteren gyokerkedik emelle, amikor a józan ész felé kéne terelje a birkáit

több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Most olvastam, hogy a rendorseg megerositette, kes volt a bunozenel:

twitter.com/johncardillo/status/1298761895034474498?s=20

Jogszeruen iktattak ki. Hulye volt es eszkalalta a helyzetet addig a pontog amikor mar jogos onvedelem a rendorok reszerol, ha lelovik.
undisputedly
én értem hogy ez "jogszerű" és ez a standard eljárás
de b+ ha az ott egy kés is (amit én nem tudok kivenni a képen rendesen, én hibám) nem látom hogy a rendőrre támadna vele
 twitter.com/_SJPeace_/status/1297975404238700545
 twitter.com/_SJPeace_/status/1297917191778598915
őket miért nem lőtték le?
nem azt mondom hogy őket is le kellett volna lőni, hanem hogy Jacob-t SEM
az hogy ez jogszerű eljárás, oké akkor az eljárás szar
ott van 2 rendőr oldják meg, lőjék ki a térdét
láb nélkül nehéz menni
Negritis
USA ban jelenleg úgy van, ha fennáll a lőfegyver használat lehetősége törvényileg, akkor kb addig kell lőni ameddig mozog, nincs más opció, erre is képzik ki őket. Lehet tényleg szar egy tv, de ezt innen nehéz megítélni, közel sincs itthon hasonló bűnügyi helyzet mint ott.
kapitnono
több mint 5 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 536 — Chiefs GM
Azért az mennyire vicces már, hogy a központi irányítás alatt lévő médiumokban egy szó nem esik erről az egész sztoriról, gondolom, nem jött meg a direktíva, hogy mit is lehet írni... Még az NSO se számolt be semmiről, pedig ők reggel 7 körül mindig felteszik az eredményeket, most meg gondolom megy a fejvakarás, hogy nehogy olyat írjanak véletlenül, hogy a főni megharagudjon és elvegye Gyurikától a pogácsát... 😀

Origora is felnéztem évek óta először (kár volt), az fent van, hogy a Pacers menesztette az edzőt, de az, hogy elmaradt 3 meccs, arról egy büdös szó nincs.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 030 — WHO DAT!!!!

Jogszeruen iktattak ki. Hulye volt es eszkalalta a helyzetet addig a pontog amikor mar jogos onvedelem a rendorok reszerol, ha lelovik.
undisputedly
de b+ ha az ott egy kés is (amit én nem tudok kivenni a képen rendesen, én hibám) nem látom hogy a rendőrre támadna vele
láb nélkül nehéz menni
Negritis
USA ban jelenleg úgy van, ha fennáll a lőfegyver használat lehetősége törvényileg, akkor kb addig kell lőni ameddig mozog, nincs más opció, erre is képzik ki őket. Lehet tényleg szar egy tv, de ezt innen nehéz megítélni, közel sincs itthon hasonló bűnügyi helyzet mint ott.

több mint 5 éve

undisputedly
láb nélkül nehéz menni

több mint 5 éve
Az nagyon szomoru hogy a paliba belelottek egy tarat, de ha igy folytatjak decemberbe se lesz vege a szezonnak.
Hendrix
Sztem leszarjak
Negritis
Ezt most mondjuk elkepzelem atlagembereknel, mondjuk egy multinal. Hat holnap XY osztaly nem jon, sztrajkolnak, majd a tobbit meg oldjatok meg ahogy tudjatok.

Hihetetlen hogy a bolond USA-ban mindig tortenik valami ami miatt lehet vergodni...
Hendrix
a játékosok úgy döntöttek hogy sztrájkolnak
más cégnél nem szokott sztrájk lenni ha van vmi probléma?
általában bérvitáról beszélünk, itt egy szerintük fontos társadalmi probléma

ha az IKEA alkalmazottakat hirtelen zavarná a termeszek írtása és egy emberként elkezdenének tiltakozni az írtásuk ellen, akkor a cégnek 2 választása lenne:
- kiegyezik velük valahogy
- kirúgja őket és keres mást
egy átlag multi ezt könnyebben megteheti, az NBA honnan akaszt le 150 ilyen szintű játékost?

több mint 5 éve
NBA-nek azert erdekes, mert ha jol tudom, tobb tenyezo egyutthatojakent az elmult 8 evben megfelezodott nezettseg mar a covid elott is. Erdekes lesz latni, hogy ez milyen hatassal lesz a nezettsegre.

Ha valamikor akkor most megeri behuzni nekik egy ilyen bojkottot.
undisputedly
 www.si.com/nba/cavaliers/news/nba-tv-ratings-abc-espn-tnt

annyi történik hogy nem TV-n hanem league pass-n nézik egyre többen
a "national tv" számokon kívül a többi felfelé ment

ez ugye pre covid

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Good for them, örülök, hogy meglépték.
Egyébként annyi az értelme, hogy ne szolgáltassanak valami más beszédtémát a játékukkal, amivel el lehet terelni a figyelmet a rendőri erőszakról.
Gyanúsan azért a Bucks kezdte, mert a Jacob Blake shooting Wisconsinban történt.
tenorx
A Bucks picit MJ-sen "i took it personal".
Sterling Brownnak a nyakara terdeltek a rendorok mert rossz helyen parkolt, John Hensonra rahivtak a rendoroket ekszervasarlas soran, azert mert fekete.
Thabo Sefolosha tobb korabbi csapattarsa is Bucksos jelenleg (ot jogtalanul tartoztattak le 5 eve, es el is tortek a labat letartoztatas soran).

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Egyébként meg akkor mehet szépen tovább a Mavs és a Blaizers meg a Magic, azt csókolom.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Sanszosan ennyi volt idénre az NBA szezon.

iktriad
Ez már röhejes. Én azért a liga helyében hoznék egy olyan szabályt, hogy aki ezekben részt vesz, annak köszönjük a részvételt, többet nem játszhat a ligában
kapitnono
Sajnos nem fognak ilyet.

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 030 — WHO DAT!!!!

iktriad
Ez már röhejes. Én azért a liga helyében hoznék egy olyan szabályt, hogy aki ezekben részt vesz, annak köszönjük a részvételt, többet nem játszhat a ligában

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 762 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 5 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 841 — Colts Fan
 twitter.com/KingJames/status/1297979490933645312?s=19
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 233
Szanalom ez az egesz, kivancsi vagyok hany ev kellesz meg, amig a feher ember a talpara all , es azt mondja eleg.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
De ez is... szerintem egy fejlett nyugati ország társadalmában az alap kéne hogy legyen, hogy ha rendőri intézkedés alá vonnak, akkor nem nyulkálok a zsebemhez, nem rohanok oda a kocsihoz és tépem fel az ajtót majd vadul próbalok kivenni valamit, nem probalok szökni stb..
Különösképpen ha erőszakos bűncselekménnyel vádolt körözött személy vagyok. De ha ez mégis megtörténik, nem próbálja meg a közvélemény keresztee huzni a rendőrséget.

Louis C.K. of course...but maybe monologja jut erről az eszembe...

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
NBA-nek azert erdekes, mert ha jol tudom, tobb tenyezo egyutthatojakent az elmult 8 evben megfelezodott nezettseg mar a covid elott is. Erdekes lesz latni, hogy ez milyen hatassal lesz a nezettsegre.

Ha valamikor akkor most megeri behuzni nekik egy ilyen bojkottot.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 138 — "Montoya por favor!"
Ilyenkor történik az, hogy egy bűnöző “hősi halált halt” (jó csak lebénult), mert fekete. Pedig a bőrszínnek épp hogy nem kéne számítania. Pont a BLM közepén megint olyan emberből lesz hős, akit amúgy a közbeszédben ha igazak a nemi erőszakos vádak, amúgy is ilyen dolgot szoktak nekik kívánni az emberek. És lehet mondani hogy nem számít ez, de egy fehér ember miatt vagy ha egy rendőr ott meghalt volna a késes támadás miatt akkor ki a faszom blokkolna egy egész ligát. Hiszen egyenlőek vagyunk. Nekem ez az alapvető hogy mindenki egyenlő.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Az nagyon szomoru hogy a paliba belelottek egy tarat, de ha igy folytatjak decemberbe se lesz vege a szezonnak.
Hendrix
Sztem leszarjak
Negritis
Ezt most mondjuk elkepzelem atlagembereknel, mondjuk egy multinal. Hat holnap XY osztaly nem jon, sztrajkolnak, majd a tobbit meg oldjatok meg ahogy tudjatok.

Hihetetlen hogy a bolond USA-ban mindig tortenik valami ami miatt lehet vergodni...
Hendrix

több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 105
Hendrix
Sztem leszarjak
Negritis

Szerkesztette: Hendrix

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
Hendrix
Sztem leszarjak

több mint 5 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 105

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 5 éve
a mostani infok alapjan jogosan jartaknel a rendorok.
undisputedly
És az hogy ez az eljárás normális az nem tetszik az nba játékosoknak jelenleg