NBA
32 feliratkozó
több mint 5 éve
igen. a faszi egyuttmukodhetett volna a rendorokkel, korozott eroszakos bunozo letere is, akkor bizonyara nem lovik le.Nem más. Három rendőr volt, nehogymár a hétszer hátba lövés legyen a legjobb opció..."hatbalottek egy afro hapsit mert letartoztatas kozben ELLENALLT AZZAL, HOGY BE AKART SZALLNI A KOCSIBA"Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Vagy a régi nóta csak mer’ csak.
Cowboykarcsi90
Nem tudom emiatt van e konkretan a jelenlegi tuntetes, vagy amiatt h meg mindig vannak ilyenek (azert is durva a kontraszt, mert egy feher tini meg tegnap lott le tobb embert, es vegul elkaptak civilek segitsegevel, meg se serult 1 haja szala se)
Lol kis erdekesseg, Kaep 4 eve napra pontosan ma tiltakozott eloszor (akkor meg padon ulessel) a himnusz alatt |
Borbinho
undisputedly
Negritis
Kezdjuk ott, hogy az a pasi korozott bunozo volt (nemi eroszak/kapcsolati eroszak miatt allt korozes alatt).
Egy no hivta a rendoroket mielott lelottek, hogy jogtalalnul tartozkodik a hazaban es tajekoztatta oket a fennallo korozesrol is.
A kierkezo rendorok egy tanu elmondasa szerint dulakodtak vele, meglottek teaserrel, de a srac ennek ellenere is elindult a kocsija fele, benyult valamiert amikor a mogotte levo rendorok leszedtek.
Van olyan szemtanu aki azt mondja semmi ilyen nem tortent, de a kozkezen forgo eredeti video mellett van olyan is ami bizonyitja legalabb a dulakodast.
Az anyosulesen az autoban 2 vagy 3 kiskoru gyermeke ult.
Es igen, USA-ban ezert jogszeruen puffanthat le a rendor, ha igy tortent.
Ugye mennyire mas ez igy, mint, hogy egy fekete sracot lelottek mert ellenallt a rendoroknel azzal, hogy be akart szallni az autojaba?
undisputedly
tenorx
usa-ban ahol nagysagrendekke tobb rendor hal meg feketek altal, mint fegyvertelen fekete rendorok altal, egy ilyen hatteru faszi ha szokninprobal es nyul az autojaba valamiert, akar van ott valami akar nincs, le lesz love. neked lehet ez megbotrankoztato, ott mindenki tisztaban van vele, csak van aki bevallalja. ez az eredmeny.
erekes lenne tobb infot latni az elozmenyrol, valoban volt-e teaser, hogyan kozelitettek meg a rendorok, futtaban, ahogy menekult vagy setaltak mellette 100 metert es bizonytalankodtak stb
a mostani infok alapjan jogosan jartaknel a rendorok.
több mint 5 éve
A száraz tények azok amit írt"hatbalottek egy afro hapsit mert letartoztatas kozben ELLENALLT AZZAL, HOGY BE AKART SZALLNI A KOCSIBA"Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Nem tudom emiatt van e konkretan a jelenlegi tuntetes, vagy amiatt h meg mindig vannak ilyenek (azert is durva a kontraszt, mert egy feher tini meg tegnap lott le tobb embert, es vegul elkaptak civilek segitsegevel, meg se serult 1 haja szala se)
Lol kis erdekesseg, Kaep 4 eve napra pontosan ma tiltakozott eloszor (akkor meg padon ulessel) a himnusz alatt |
Borbinho
undisputedly
Negritis
Kezdjuk ott, hogy az a pasi korozott bunozo volt (nemi eroszak/kapcsolati eroszak miatt allt korozes alatt).
Egy no hivta a rendoroket mielott lelottek, hogy jogtalalnul tartozkodik a hazaban es tajekoztatta oket a fennallo korozesrol is.
A kierkezo rendorok egy tanu elmondasa szerint dulakodtak vele, meglottek teaserrel, de a srac ennek ellenere is elindult a kocsija fele, benyult valamiert amikor a mogotte levo rendorok leszedtek.
Van olyan szemtanu aki azt mondja semmi ilyen nem tortent, de a kozkezen forgo eredeti video mellett van olyan is ami bizonyitja legalabb a dulakodast.
Ugye mennyire mas ez igy, mint, hogy egy fekete sracot lelottek mert ellenallt a rendoroknel azzal, hogy be akart szallni az autojaba?
undisputedly
A többi körülmény
A gondom hogy rengeteg olyan felvétel van mikor fehér embernek nem lesz ilyenből baja, de nem nagyon láttam olyat h feketenek se
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem más. Három rendőr volt, nehogymár a hétszer hátba lövés legyen a legjobb opció..."hatbalottek egy afro hapsit mert letartoztatas kozben ELLENALLT AZZAL, HOGY BE AKART SZALLNI A KOCSIBA"Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Borbinho
undisputedly
Negritis
undisputedly
több mint 5 éve
"hatbalottek egy afro hapsit mert letartoztatas kozben ELLENALLT AZZAL, HOGY BE AKART SZALLNI A KOCSIBA"Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Borbinho
undisputedly
Negritis
Szerkesztette: undisputedly
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1298730673126203394?s=09Nfl játékosoktol pár vélemény
Jeanie buss
twitter.com/JeanieBuss/status/1298741099620573185?s=09
több mint 5 éve
Nem lőttek hátba vagy nem állt ellen mikor beszallt a kocsiba?Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Borbinho
undisputedly
több mint 5 éve
Good for them, örülök, hogy meglépték.Egyébként annyi az értelme, hogy ne szolgáltassanak valami más beszédtémát a játékukkal, amivel el lehet terelni a figyelmet a rendőri erőszakról.
Gyanúsan azért a Bucks kezdte, mert a Jacob Blake shooting Wisconsinban történt.
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Tenyleg olvass utana, mert nem az tortent amit Borbinho ir. A politika toőicban volt rola szo 😊De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Borbinho
több mint 5 éve
twitter.com/wojespn/status/1298735689450881024?s=09
több mint 5 éve
De most történt megint valami, vagy ez most mire?A heten voltak erdekes dolgok, ha erdekel olvass utana, en se tudom a reszleteket. | 7x hatbalottek egy afro hapsit kozvetlen kozelrol, mert letartoztatas (?) soran ellenallt azzal, h be akart szallni a kocsijaba (amiben a 3 gyereke volt). Elvileg tulelte, nem tudom a pontos reszleteket csak twitteren lattam.
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Felőlem ez is egy opció, vissza a mustangok meg bölények korába 😊A feherek menjenek europaba, a feketek afrikaba, az amerikai oslakosok meg kapjak meg az orszagot 😊Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?Akkor nincs más hátra, csináljanak egy lakosság cserét Afrika s USA között, a fehérek mennek Afrikába s meglátjuk mire meddig bírják a meszticek meg a feketék együtt meg egymás között, s meddig bírnak gazdaságilag erős országot fent tartani.... s ezt minden rasszista szándék s indulat nélkül írom....
Borbinho
dande
Borbinho
több mint 5 éve
De most történt megint valami, vagy ez most mire?a Jacob Blake shooting miatt
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
De most történt megint valami, vagy ez most mire?Tegnap vagy azelőtt megint lelőttek a rendőrök egy fekete férfit elvileg, azért vergődnek
Cowboykarcsi90

több mint 5 éve
A feherek menjenek europaba, a feketek afrikaba, az amerikai oslakosok meg kapjak meg az orszagot 😊Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?Akkor nincs más hátra, csináljanak egy lakosság cserét Afrika s USA között, a fehérek mennek Afrikába s meglátjuk mire meddig bírják a meszticek meg a feketék együtt meg egymás között, s meddig bírnak gazdaságilag erős országot fent tartani.... s ezt minden rasszista szándék s indulat nélkül írom....
Borbinho
dande
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?Akkor nincs más hátra, csináljanak egy lakosság cserét Afrika s USA között, a fehérek mennek Afrikába s meglátjuk mire meddig bírják a meszticek meg a feketék együtt meg egymás között, s meddig bírnak gazdaságilag erős országot fent tartani.... s ezt minden rasszista szándék s indulat nélkül írom....
Borbinho
több mint 5 éve
De most történt megint valami, vagy ez most mire? Vagy a régi nóta csak mer’ csak.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?Azért az NFL-ben közel sincs akkora játékos uralom mint az NBA-ben. És megnézném mondjuk Jerry Jones arcát, amikor bemondják, hogy köszönjük mi nem játszanánk...
Borbinho
több mint 5 éve
Es ha az MLB is koveti oket? Esetleg az NFL?
több mint 5 éve
Pont azért 😛 nem akartok játszani, nesze nektek. Egyébként meg jenki város, azzal nem lehet gond a polgihb idején melyik oldalon álltak 😊Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀kicsit sok ott a fehér hozzá 😀
dande
Negritis
több mint 5 éve
Kelták fehér népek -> no way 😀Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀kicsit sok ott a fehér hozzá 😀
dande
Negritis
Ha polkorrektek akarunk lenni akkor legyen az Orlando a bajnok, mert ez a szezon ez "It's a kind of Magic" 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀Ahol a legtöbb néger van az nyeri a végén, Sum every people, but only BLM
dande
több mint 5 éve
Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀kicsit sok ott a fehér hozzá 😀
dande
több mint 5 éve
Sztem hirdessék ki a Celticset bajnoknak az egyenlőség jegyében 😛 😀
több mint 5 éve
Persze, hogy nem.Nem meri ezt az NBA meghúzniakkor forfeitnek veszikHolnap is bojkott lesz szerintem akkor.Vége lesz akkor így a szezonnak...Mért lenne vége? Shiftelnek mindent 1 nappal mondjuk
Nem hiszem hogy ezt bármelyik másik ligában megcsinálnák
Heisman Trophy
FLZOLI
Heisman Trophy
slowmotion
Heisman Trophy
A liga hason fog csúszni a játékosok előtt.