NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem dobás közben, nyilván 😊 Úgy látom időkérés sem volt már a Torontonak, szóval egy odaütök-büntető-odaütnek-büntetőzök után sanszos már az idő is lepörög.Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
(én európai kosárlabdán szocializálódok, vegyétek ezt számításba 😊 )
több mint 9 éve
Úgy értette ököllel az altájékra!Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
atapapa
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?Mire nagyobb az esély? Hogy félpályáról bekúrja vagy hogy egy 80%-kal büntetőző játékos bedobja mind a három FT-t?
NB2
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?Mert akkor and1 és Lowry megnyeri a meccset.
NB2

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Miért nem ütöttek oda?
több mint 9 éve
óriási meccs volt. Aldride nem ember. az öregek meg már nagyon öregekszép volt Thunder!
több mint 9 éve
43 pont az első negyedben, legszívesebben kinyomtam volna a picsába, de Aldridge miatt csak maradtam
több mint 9 éve
slamdumb.com/images/new_comics/c91.jpg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
A Clippersnek ennyi volt a PO szerintem. Paul és Griffin is out, 0-2-ről fordított a Blazers + Portlandban játsszák a 6. meccset. Lezárhatják. Lezárják.De a Miami sem tudom mi a francot művel. Teljesen szétestek. Szintén 0-2-ről fordított a Hornets. A párharc kezdete előtt kb. a "középkorban" nyert utoljára PO meccset a Hornets, erre most sorozatban behúz hármat. Spoelstra is mehet az év végén amerre lát.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Valamint ez nem egy rekord, hanem egy brutális teljesítmény, és csapat konstans eredményességének manifesztálódása.ok, de ők már azokpersze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Maka
braxa88
zinedine5
Az valóban lényegtelen és felejthető rekord, hogy ki dobott a 2.negyedekben a legmagasabb százalékkal pontosan hárompontost.
De ez az alapszakaszmérleg kb. olyan, mint a baseballban Ty Cobb 0.367-e, vagy a fociban a Miami veretlen szezonja.
több mint 9 éve
ok, de ők már azokpersze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
Jughead
ha jövőre csinál egy csapat 75-7t akkor senki nem fog a warriorsra emlékezni. de arra igen h ki volt a 2015/16 szezon bajnoka
braxa88
Maka
braxa88
több mint 9 éve
persze h az, de mindenki a bajnok akar lenni, azért kezd el játszani, nem pedig egy rekordért, amit el lehet venni, bajnoki címet nem.Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
braxa88
Maka
több mint 9 éve
Szerintem a következő 100 évben nem fog senki 75 meccset nyerni, szóval ez enyhén elrugaszkodott.A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
braxa88
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉mi volt a rekord a bulls 72-10e előtt?
Jughead
több mint 9 éve
A Warriors és Curry helyében egy percig se bánnám, ha esetleg a 73-9 miatt nem lenne meg a 2. bajnoki cím. 😉 Egy megdönthetetlen rekordot tettek még megdönthetelenebbé. 😉 Ezt a rekordot mindenki tudni fogja 50 év múlva is, az idei bajnokot nem hiszem.
több mint 9 éve
így hogy nincs Paul és Griffin is necces a GSW-nek a nyugati döntőbe mennie kell Curry nélkül is akár, aki ugye 2 hetet kihagyaztán a nyugati döntő majd elválik
de az OKC-SAS gyilkos párharc lehet
több mint 9 éve
egy szó sem esik smartról? óriási volt amikor az utolsó 10 percben leradírozta millsapet(!!) 😀 imádom ezt a csapatot

több mint 9 éve
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senkiVégre kikerült a nehezék a GSW-ből, nincs, ami visszafogja őket. 8Da ClevelandetLeBront.
Kampman
több mint 9 éve
Félelmetes volt, hogy pont akkor alázták le a Houstont a 3. negyedben, mikor Curry megsérült. Az 5. meccset simán behúzzák, majd a következő kört is a Portland/LAC ellen, de a nyugati döntő óriási lesz, akár a San Antonio, akár az OKC lesz az ellenfél. Keleten most sem állítja meg senki
több mint 9 éve
ha a pihentetésen múlva minden évben a spurs nyernevisszaüthet, de nem biztos hogy fog is
több mint 9 éve
most itt nem elsősorban a sérőlésre, és nem elsősorban erre a sérülésre gondoltam. de főleg a vége fele lazán voltak 35-40 perces meccsek.hát igen a rockettset még igen.Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.
Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
eaglesmcnabb
somoskovig
szemben a spurs féle 20-25 perces meccsekkel (már ami a topjátékosokat illeti)
Persze nagyobb terhelés nagyobb sérülésveszély, másfélszer annyi lépés, másfélszer annyi esély szarul lépni, mint jelen esetben történt. Persze Kawhi-jal is történhet bármi, vagy aldridge-al, benne van a pakliban.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
hát igen a rockettset még igen.Mondjuk ez pont nem olyan sérülés, aminek a terheléshez van köze, hanem egy rossz mozdulat.
Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
hát igen a rockettset még igen. Csúnyán vissza fog ütni az a 73-9.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Curry akkorát csúszott, hogy szerintem megint megsérült, de most a térde, nem a bokájakeresztszalag sérült elvileg. Bár a warriors nélküle is alázza a rocketset.
bár nélküle inkább elléptek éppen😊
NB2