NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
5
3
18:00 North Carolina vs TCU [Aviva Stadium, Dublin] -- NET4+ / Disney+
NBA
32 feliratkozó
több mint 10 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.Jaj mi lesz most a ligaval, mekkorat csalodtam benne emberileg, le se kell jatszani a keleti konferenciat stb stb...
dande
több mint 10 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.
több mint 10 éve
David West has agreed to a 1-year deal with the Golden State Warriors for the veteran's minimum ($1.29 million)
több mint 10 éve

Itt a Durant podcast is.
sportmajom.com/2016/07/05/podcast-kevin-durant-dontese/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Közben a német kosárlabdaikon, Dirk Nowitzki 2 évre 40 millió dollárért marad a Mavericksnél.
több mint 10 éve
Wow, Durant -> Golden State.Szánalmas!
Wow.tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szerintem isaiah helyére teljesen jó lenne, imádom őt, de védekezésben sajna mínusz ember... és akkor bradleyvel kiegészülve guard legyen a talpán aki pontot szerez ellenük 😀 szerintem érdemes lenne megpróbálni, aztán jövőre úgyis többet tudunk majdWestbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
dande

több mint 10 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
több mint 10 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
több mint 10 éve
Duncan amúgy nem jelentette még be hivatalosan a visszavonulását, csodálkoztam is, hogy sehol nem találok pályafutását méltató cikkeket.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve

Gondolataim Durantről.
sportmajom.com/2016/07/05/bajnoki-cim-az-imidzs-felett/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.per pillanat a Thunder legnagyobb riválisa a Warriors volt (meg a Spurs, de ha a végét nézzük, akkor GSW).
braxa88
azért a legnagyobb riválishoz menni... azért ez olyan, mint amikor Lewa átment a Westfalenből az Allianzba. érthető, de a nagy többség számára árulás.
több mint 10 éve
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.
több mint 10 éve
eh, deng 4 év 72kíváncsi vagyok, mit hoznak össze idén John Malkovichék abból a gigantikus, Bryant-méretű lyukból, ami a sapka alatt keletkezett.
Negritis
Mozgov, jött, Black marad a cseréjének 2 év/13 misiért, Deng jött,... meg hát ugye új hedkócs van, ráadásul a mi kutyánk kölyke.
meglátjuk.
több mint 10 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊basszus, pedig az én NBA-tudatomban már ő is csak a második generációba fért bele (amikor elkezdett érdekelni a dolog, akkor Rodman még a Pistonsban tolta, és a Lakers centere is Divac volt), és erre most ennek is vége.
Jughead
öregszem...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.majd a meccsek előtt kő-papír-ollóval eldöntik, ki dobhat rá legtöbbször
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊Pedig tavaly kötött egy 2 éves szerződést. Gondoltam kitölti. Bár most az előző hónap végén, már valami opció módosítás volt a szerződésében, ezzel is elősegítve a visszavonulás tényét, gondolatát.
Jughead
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :dSpúr csapat és nem kedveled ? 😀
eaglesmcnabb
több mint 10 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
több mint 10 éve
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Azért Pau Gasol sem rossz a Spurs-ben. Öreg fiúk csapata? 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Mit meg nem adnék azért, ha James aláírná az OKC-hez és nyerne egy gyűrűt Durant csapatának. 😀
több mint 10 éve
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.
több mint 10 éve
The Dallas Mavericks agree to a deal with the Golden State Warriors for center Andrew Bogut. (via Marc Stein)
több mint 10 éve
Francba....hiába a Carr gyerek még nem oly konkurencia mint Brady sztárság tekintetében, így érthető hogy odament, de nézhetjük úgy is, hogy Carr>Brady 😛Legszebb öröm a Carr-öröm 😉
dande

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...