NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Jó a Blazers, de nem tudom meddig működik, hogy minden kezdő 40-50 perceket játszik átlagban...
több mint 11 éve
Balfasz Portland. Azt a pattanót illett volna leszedni.szerk.K és akkor Lillard bebassza a triplát 0.9-cel a vége előtt😀 😀
több mint 11 éve
sikerült megint elbaszni a végét...eaglesmcnabbEllis tarthatatlan volt a végén, nyert a jobb :p
több mint 11 éve
sikerült megint elbaszni a végét...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Na és akkor most ilyen hírek vannak, hogy Sterlingnek prosztata rákja van....NewmanEz a Johnson tényleg Magic:
konteo.blogrepublik.eu/2014/03/12/a-magic-johnson-konteo/
több mint 11 éve
Na és akkor most ilyen hírek vannak, hogy Sterlingnek prosztata rákja van....
több mint 11 éve
jól emlékszem hogy 2007ben a Celtics az első körben 7 meccset játszott az Atlanta ellen?Mert ha igen a Pacers most ugyanerre készül nyilván szeretnék az akkori Boston további menetelését is másolni.Cowboykarcsi2008ban volt, de ott mindenki a hazai meccsét hozta.
több mint 11 éve
jól emlékszem hogy 2007ben a Celtics az első körben 7 meccset játszott az Atlanta ellen?Mert ha igen a Pacers most ugyanerre készül nyilván szeretnék az akkori Boston további menetelését is másolni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Most kezdem el megnézni a Washington 4. győzelmét.Remélem nem lesz túl vészes a meccs.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Baromi pipa voltam a Bullsra tegnap amikor megnéztem a meccset. Butler, Noah és Gibson maradjon a többiek húzzanak a picsába. Na talán Rózsa is maradhat a végre pályán tud maradni.
több mint 11 éve
örö é bódottá van a Loszándzselesz lilábbik felében. megértük D'Antoni lemondását!
több mint 11 éve
Bingo!"Csak" - Selmeczi Gabriel hangján.szabaSobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.undisputedlyElvesztem az érveid között, pontosítsd.Sobri Jóska
Ismerős volt a hang, és a szakmaiság is. Kösz a segedelmet.
több mint 11 éve
"Csak" - Selmeczi Gabriel hangján.Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.undisputedlyElvesztem az érveid között, pontosítsd.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Elvesztem az érveid között, pontosítsd.Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.undisputedlyCsak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.kisvanek4Nem.
A szeretőjének mondta, nem a feleségének.
Kicsit olyan ez az ügy, mint amikor valaki bemegy a Fradi B-középbe, elkezdi ordibálni, hogy "mocskos Fradi", jól megpofozzák, és meg van rajta döbbenve, hogy "nahát, ezt meg hogyan"?
Mégis, mit várt? Hogy ha már feldobták a labdát, nem lesz lecsapva?
Az NBA-ben a tulajdonlás nem olyan, mint egy hagyományos vállalkozásnál, hogy a tulaj azt tesz amit akar technikailag, ez egy franchise, pl McDonaldsban se lehet tárkonyos csirkeragulevest, vagy vattacukrot árulni.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.Sobri Jóska
több mint 11 éve
Felőlem maradjon, sőt mondom én csípem és nem követem pontosan mi zajlik, csak az eredményt látom egy elvileg gyengébbre taksált csapat ellen. S ebből gondolom, hogy nem tudom meddig lesznek türelmesek vele, akár hibás akár nem.Na mindegy ma Hajrá Rákéták és Brooklyni brigantik!!!
több mint 11 éve
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.dandeAzért Rose sérülése, majd Deng elcserélése után mindenki tankolást várt kőkeményen. Ehhez képest beküzdötték magukat a PO-ba, ahol kétszer is nagy előnyt adtak le. Árnyaltabb a kép annál, hogy az edzőt kelljen hibáztatni. Sőt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.Biztos az edző hibája, hogy nincs egyetlen playmaker sem a csapatban?
dande
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.Csak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.kisvanek4Nem.
Kicsit olyan ez az ügy, mint amikor valaki bemegy a Fradi B-középbe, elkezdi ordibálni, hogy "mocskos Fradi", jól megpofozzák, és meg van rajta döbbenve, hogy "nahát, ezt meg hogyan"?
Az NBA-ben a tulajdonlás nem olyan, mint egy hagyományos vállalkozásnál, hogy a tulaj azt tesz amit akar technikailag, ez egy franchise, pl McDonaldsban se lehet tárkonyos csirkeragulevest, vagy vattacukrot árulni.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.Sobri Jóska
több mint 11 éve
és megváltoztatják a mezük színét lila-fehérre? o_oItt kell mondani már, hogy majd jövőre 😛dandeA Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.gaben
S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕dande
több mint 11 éve
Itt kell mondani már, hogy majd jövőre 😛A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.gaben
S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕dande
több mint 11 éve
Csak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.kisvanek4Nem.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.
több mint 11 éve
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
ez a OKC-Memphis párharc mi az isten?! 😀braxa88Durva hogy egyszer Randolph egyszer pedig Ibaka is azt hihette hogy gw kosarat dobott,de végül mind a kettő időn kívül volt 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕
több mint 11 éve
ez a OKC-Memphis párharc mi az isten?! 😀