NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 908
Jó a Blazers, de nem tudom meddig működik, hogy minden kezdő 40-50 perceket játszik átlagban...
több mint 11 éve
Imitheking New England Patriots 1 905
Balfasz Portland. Azt a pattanót illett volna leszedni.

szerk.K és akkor Lillard bebassza a triplát 0.9-cel a vége előtt😀 😀
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
sikerült megint elbaszni a végét...eaglesmcnabb
Ellis tarthatatlan volt a végén, nyert a jobb :p
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 672 — je suis poloska
sikerült megint elbaszni a végét...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 181 — #NoStress
Na és akkor most ilyen hírek vannak, hogy Sterlingnek prosztata rákja van....Newman
Ez a Johnson tényleg Magic:
 konteo.blogrepublik.eu/2014/03/12/a-magic-johnson-konteo/

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Na és akkor most ilyen hírek vannak, hogy Sterlingnek prosztata rákja van....

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
jól emlékszem hogy 2007ben a Celtics az első körben 7 meccset játszott az Atlanta ellen?Mert ha igen a Pacers most ugyanerre készül nyilván szeretnék az akkori Boston további menetelését is másolni.Cowboykarcsi
2008ban volt, de ott mindenki a hazai meccsét hozta.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
jól emlékszem hogy 2007ben a Celtics az első körben 7 meccset játszott az Atlanta ellen?Mert ha igen a Pacers most ugyanerre készül nyilván szeretnék az akkori Boston további menetelését is másolni.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Most kezdem el megnézni a Washington 4. győzelmét.
Remélem nem lesz túl vészes a meccs.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Baromi pipa voltam a Bullsra tegnap amikor megnéztem a meccset. Butler, Noah és Gibson maradjon a többiek húzzanak a picsába. Na talán Rózsa is maradhat a végre pályán tud maradni.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
örö é bódottá van a Loszándzselesz lilábbik felében. megértük D'Antoni lemondását!
több mint 11 éve
Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.undisputedly
Elvesztem az érveid között, pontosítsd.Sobri Jóska
"Csak" - Selmeczi Gabriel hangján.szaba
Bingo!
Ismerős volt a hang, és a szakmaiság is. Kösz a segedelmet.

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 908
Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.undisputedly
Elvesztem az érveid között, pontosítsd.Sobri Jóska
"Csak" - Selmeczi Gabriel hangján.
több mint 11 éve
Csak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.kisvanek4
Nem.
A szeretőjének mondta, nem a feleségének.
Kicsit olyan ez az ügy, mint amikor valaki bemegy a Fradi B-középbe, elkezdi ordibálni, hogy "mocskos Fradi", jól megpofozzák, és meg van rajta döbbenve, hogy "nahát, ezt meg hogyan"?
Mégis, mit várt? Hogy ha már feldobták a labdát, nem lesz lecsapva?
Az NBA-ben a tulajdonlás nem olyan, mint egy hagyományos vállalkozásnál, hogy a tulaj azt tesz amit akar technikailag, ez egy franchise, pl McDonaldsban se lehet tárkonyos csirkeragulevest, vagy vattacukrot árulni.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.Sobri Jóska
Elvesztem az érveid között, pontosítsd.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 175 — Így remélem megfelelek nektek.....
Felőlem maradjon, sőt mondom én csípem és nem követem pontosan mi zajlik, csak az eredményt látom egy elvileg gyengébbre taksált csapat ellen. S ebből gondolom, hogy nem tudom meddig lesznek türelmesek vele, akár hibás akár nem.

Na mindegy ma Hajrá Rákéták és Brooklyni brigantik!!!
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 154 — No one likes us, cause no one like us
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.dande
Azért Rose sérülése, majd Deng elcserélése után mindenki tankolást várt kőkeményen. Ehhez képest beküzdötték magukat a PO-ba, ahol kétszer is nagy előnyt adtak le. Árnyaltabb a kép annál, hogy az edzőt kelljen hibáztatni. Sőt.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.
dande
Biztos az edző hibája, hogy nincs egyetlen playmaker sem a csapatban?

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csak szerintem túlzó egy kicsit a döntés? Ahogy olvastam egy féreg ez az ember, és nem sajnálom, hogy elvették a csapatot alóla és tudom, hogy az NBA fekete liga, kényes kérdés volt és valszeg Silver amúgy sem akarta Sterlinget tulajdonosként látni a ligájában, de, ha pl. jövőre az egyik fehér játékos az öltözőben egy meccs/edzés után leniggerezi a másikat, akkor neki is meszeltek? Ez egy privát beszélgetés volt a feleségével, nem? Sterling így is nagyot bukott az egészen a szponzorok meg a média miatt, de ez így eléggé erős.Egyébként szerintem nem lenne ez hír, ha ugyanezt pl a Bucks tulajdonosa mondta volna, vagy ha Magic nem akarná megvenni a Clipperst szerintem.kisvanek4
Nem.
Kicsit olyan ez az ügy, mint amikor valaki bemegy a Fradi B-középbe, elkezdi ordibálni, hogy "mocskos Fradi", jól megpofozzák, és meg van rajta döbbenve, hogy "nahát, ezt meg hogyan"?
Az NBA-ben a tulajdonlás nem olyan, mint egy hagyományos vállalkozásnál, hogy a tulaj azt tesz amit akar technikailag, ez egy franchise, pl McDonaldsban se lehet tárkonyos csirkeragulevest, vagy vattacukrot árulni.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.Sobri Jóska
Sobri, múltkor talán tőled láttam,hogy valaki kommentjéra "nettó hülyeség" címszóval válaszoltál. Nyugodtan illeszd rá erre a kommentedre.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
A Bulls meg............. Thibó nem tudom meddig próbálkozhat még de lehet nem hagyják sokáig. igazából miatta szurkoltam kicsit a Bullsnak hiszen a Celtic sokat köszönhet neki. Kíváncsi vagyok kap e még egy évet.

S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕dande
Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.gaben
Itt kell mondani már, hogy majd jövőre 😛dande
és megváltoztatják a mezük színét lila-fehérre? o_o
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 175 — Így remélem megfelelek nektek.....

S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕dande
Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.gaben
Itt kell mondani már, hogy majd jövőre 😛
több mint 11 éve
Nem.
Ha hülye vagy ahhoz, hogy betartsd a szabályokat mehetsz tovább.

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 830 — Deion Sanders for president!

Azért a Chicago emberanyaga nem bajnok esélyes kaliber. Nekem úgy tűnik mindenki belefáradt ebbe a szezonba. Kissé küzdhetnének keményebben.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
ez a OKC-Memphis párharc mi az isten?! 😀braxa88
Durva hogy egyszer Randolph egyszer pedig Ibaka is azt hihette hogy gw kosarat dobott,de végül mind a kettő időn kívül volt 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve

S Houstonon is ki vagyok akadva, na rajtuk tényleg. Így el szúrni. meglepődnék ha vissza tudnánk jönni. Pedig idén még DH is beállt a sorba. 😕
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ez a OKC-Memphis párharc mi az isten?! 😀