NBA

32 feliratkozó

több mint 14 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9SDf5QO_bko#!

ez gyönyörű volt..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 122 — Axel Foley
Pistons:
2meccses győzelmi sorozat!
Először a Bucks majd a Hornets legyőzésével.
Knight orrtörés.

Bucks meccs szünetében Vanilla Ice koncert. 😀

több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Sixers:
Atlanta ütve idegenben (98-87)
Hawes (és Vucevic is rendesen) visszatért. 2en együtt 29 pont
Iggy az utóbbi időben kurva jól játszik. Assist-lepattanó-pontok-steal. Mindent csinál.
Young-Turner-Lou trió 39-et dobott a padról.
Igaz ehhez kellett Turner-nek ez a 3asa 😀
http://www.youtube.com/watch?v=TrrhCY9R0rU
és a végén még mutatja is, hogy 3as 😂

Jövő7en játszunk a Lakers-el, Spurs-el és a Clippers-el és mind3ukkal otthon, szal a 2-1 nagyon jót tenne a csapatnak és a nézőseregnek is.
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 236
tyler honeycutt utan hassan whiteside is feljott a d-league-bol.

amugy teljesen logikus. ha mar ugyis csak kikapni tud a csapat, akkor azt tegye ugy, h a ket kolyok kap legfeljebb 2-2 percet minden meccsen.

faguriga legyek ha megertem miert jo ez nekik.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Sixers:
Sajnos hiába a több mint 20000 néző a Heat-et így sem sikerült elkapni. (99-79)
A 4. negyed kezdetén 4 ponttal vezetett a Heat, de a vége elég sima lett.
Kezdő magasaink 0 ponttal zártak. Jrue-nak ez volt a 2. meccse a szezonban amikor nem adott el labdát. (11 pont, 7 assist)
Vucevinc kapott már pár percet, de Hawes még mindig out.
Ma lehet javítani a Hawks ellen. Nagyon kéne a győzelem, mert nehéz ellenfelek lesznek később is és a Boston is kezdi összeszedni magát.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
Akinek kimaradt volna az év zsákolása
http://youtu.be/3w_Vy0lDk_A
Szegény Perkins, a következőnél már inkább arrébb ment, nem állt posztert a mutatványhozatapapa
az év büntetője:
http://www.youtube.com/watch?v=6CKHOMKqxYwJJ
egy jóféle Ben Wallace-hoz képest sehol sincs itt van pl. ez:
http://www.youtube.com/watch?v=88RgHLbvfRk

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
Akinek kimaradt volna az év zsákolása
http://youtu.be/3w_Vy0lDk_A
Szegény Perkins, a következőnél már inkább arrébb ment, nem állt posztert a mutatványhozatapapa
az év büntetője:
http://www.youtube.com/watch?v=6CKHOMKqxYw

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na kezdődik, Celtics-Raptors, sima győzelemnek kellene lennie 😊gravedigger
Az is lett már pozitív 😀 a mérlegdande
Ja ja, be is aludtam a végén az izgalmak hiányában 😊
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na kezdődik, Celtics-Raptors, sima győzelemnek kellene lennie 😊gravedigger
Az is lett már pozitív 😀 a mérleg
több mint 14 éve
Sixers:
Ütöttük a Rip és Deng nélküli Bulls-t (98-82) (ezt a meccset utólag be kell szerezzem)
Hawes és Vucevic nálunk még mindig off-os volt, ehhez képest a Boozer, Noah duó kemény 11 pontot hozott össze.
Meeks a legutóbbi 5 meccsen 12 3pontost dobott és mindössze 1 2pontosat.
Iggy 19 pont, Jrue 17 pont, Lou 14 pont, L. Allen (eléggé él a lehetőséggel az utóbbi meccseken) 15 pont, Young 19 pont.
Bulls-ban pedig csak Rose és Watson dobott 10 pont felett.

Holnap Miami otthon, szombaton meg Atlanta idegenben. 1iket be kéne húzni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na kezdődik, Celtics-Raptors, sima győzelemnek kellene lennie 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem is kedvencem, nem vitatkozom, csak élcelődtem kicsit.szaba
Akkor ebben egyetértünk 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 308
Nekem is kedvencem, nem vitatkozom, csak élcelődtem kicsit.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Vinsanity még mindig pro

http://www.youtube.com/watch?v=i68aTuLEyIglol
Jóhogy 😊 A Mindenkori kedvenc NBA játékosom, nagyon sajnálom hogy nem úgy alakult a karrierje ahogy illett volna 😕
több mint 14 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Vinsanity még mindig pro

http://www.youtube.com/watch?v=i68aTuLEyIg

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem, Griffin nem jut erre a sorsra. 😊Stez
Hát majd eldől, ahogy te is irtad fentebb, kicsit visszafogja magát a show terén és Kobe fajta játékos lesz belőle, vagy marad ez a kis ugribugri bohóc, igazi Posterboy, de más érdemlegeset nem rak le az asztalra...

Minden esetre én szurkolok neki meg a Clippersnek hogy vegyék át a vezető helyet LA-ben 😊
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 759 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát remélem, Griffin nem jut erre a sorsra. 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utóbbi két meccsre gondoltam, látom nem vagy uptodate. 😛szaba
Akkor ird oda hogy mire gondolsz, mert abban hogy leading scorer nincs benne hogy az utolsó 2 meccsen 😉 Egyébként meg, nemtudom követted-e az NBA-t már a 2000-es évek elején, de ha igen akkor tudod te is hogy feleslegesen vitatkozol, a 2005-ös évad és a Raptors elhagyása óta hanyatlik Vince pályafutása ( mondjuk az utolsó torontói éve sem hasonlitott már semmire ) és közel sem csillog a régi fényében 😊 Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, egyáltalán nem futotta be azt a pályát amit vártak tőle...gravedigger
Jah, de ha sérül, akkor sérül, azzal nagyon nem tud mit kezdeni. És szerintem nem feltétlenül a sok zsákolás nyírta ki a térdét, hanem alapból kibaszottul sérülékeny típus volt mindig is.Stez
Persze ez igaz, de az orvosa és ő is kijelentették azt annak idején hogy nagyrészben a hatalmas ugrálásnak és a féktelen zsákolásoknak köszönhető az hogy szétmentek a térdében az izületek...
több mint 14 éve
A 11.0 pontos átlagával...?

Nowitzki 16.7 ppg
Terry 14.9 ppg
Marion 12.4 ppg
Carter 11.0 ppg

😉gravedigger
Akkor ird oda hogy mire gondolsz, mert abban hogy leading scorer nincs benne hogy az utolsó 2 meccsen 😉 Egyébként meg, nemtudom követted-e az NBA-t már a 2000-es évek elején, de ha igen akkor tudod te is hogy feleslegesen vitatkozol, a 2005-ös évad és a Raptors elhagyása óta hanyatlik Vince pályafutása ( mondjuk az utolsó torontói éve sem hasonlitott már semmire ) és közel sem csillog a régi fényében 😊 Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, egyáltalán nem futotta be azt a pályát amit vártak tőle...gravedigger
Jah, de ha sérül, akkor sérül, azzal nagyon nem tud mit kezdeni. És szerintem nem feltétlenül a sok zsákolás nyírta ki a térdét, hanem alapból kibaszottul sérülékeny típus volt mindig is.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mavs leading scorer 😀szaba

Nowitzki 16.7 ppg
Terry 14.9 ppg
Marion 12.4 ppg
Carter 11.0 ppg

😉gravedigger
Akkor ird oda hogy mire gondolsz, mert abban hogy leading scorer nincs benne hogy az utolsó 2 meccsen 😉 Egyébként meg, nemtudom követted-e az NBA-t már a 2000-es évek elején, de ha igen akkor tudod te is hogy feleslegesen vitatkozol, a 2005-ös évad és a Raptors elhagyása óta hanyatlik Vince pályafutása ( mondjuk az utolsó torontói éve sem hasonlitott már semmire ) és közel sem csillog a régi fényében 😊 Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, egyáltalán nem futotta be azt a pályát amit vártak tőle...
több mint 14 éve
Kíváncsian várom, hogy Griffin az állatkodása ellenére mennyire válik majd Kobe féle vagy utáljuk, mint a szart, vagy imádjuk játékossá, mert a pofája valami elképesztően nagy lett emberünknek. De nálam azért így is #1 😀Stez
Én már a zsákolóverseny óta nem bírom, szvsz erősen overrated. Ettől függetlenül hatalmasokat zúz, meg sokminden benne lehet még, de a nagy arc előtt talán bizonyítani kellene, azt meg a PO-ban lehet.Dub
Azért csak második idénye, szóval szerintem ráér ezzel, de idén a PO az gondolom meglesz, azt meg majd meglátjuk, hogyan bírják a térdei, én azért remélem, hogy nem az töri ketté a karrierjét, mert elég brutális arc. Meg beképzelt. 😀 Remélem mondjuk visszavesz az arcából, nem lenne előny, ha nagyon elszállna magától.

több mint 14 éve

Nowitzki 16.7 ppg
Terry 14.9 ppg
Marion 12.4 ppg
Carter 11.0 ppg

😉gravedigger
Utóbbi két meccsre gondoltam, látom nem vagy uptodate. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

Nowitzki 16.7 ppg
Terry 14.9 ppg
Marion 12.4 ppg
Carter 11.0 ppg

😉
több mint 14 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Kíváncsian várom, hogy Griffin az állatkodása ellenére mennyire válik majd Kobe féle vagy utáljuk, mint a szart, vagy imádjuk játékossá, mert a pofája valami elképesztően nagy lett emberünknek. De nálam azért így is #1 😀Stez
Én már a zsákolóverseny óta nem bírom, szvsz erősen overrated. Ettől függetlenül hatalmasokat zúz, meg sokminden benne lehet még, de a nagy arc előtt talán bizonyítani kellene, azt meg a PO-ban lehet.
több mint 14 éve
Mavs leading scorer 😀