OFF topik

31 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
csak szerintem nem vicces ez a bajuszkodásos vicceskedés...?!braxa88
Én is utálom nagyon. De sokan meg nagyon szeretik, szóval elég megosztó cucc. Mindenesetre én nagyon nem bánnám, ha elfelejtődne már lassan.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
csak szerintem nem vicces ez a bajuszkodásos vicceskedés...?!
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Mint banolásban szakértő, azt javaslom, hogy JC6 kitiltása érjen véget, hiszen büntetése rossz fényt vet mindannyiunkra, mivel a fórum egyetlen vállaltan istenhívő, aktívan gyülekezetbe járó emberéről van szó.
És ha tényleg ő itt a legroszabb, akkor mi többiek együtt megyünk majd a mennyekbe?
Ezt senkise szeretné.Sobri Jóska
Nem nem, te maradsz. Még megmagyarázod Istennek, hogy milyen rasszista. 😛
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Attól még hogy vlaki vállaltan isntenhívő és aktívan gyülekezetbe járó még lehet idióta. Ismerek jópár szentfazekat, akik sokkal rosszabbak, mint az ateisták többsége.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 484 — #NoStress
Mint banolásban szakértő, azt javaslom, hogy JC6 kitiltása érjen véget, hiszen büntetése rossz fényt vet mindannyiunkra, mivel a fórum egyetlen vállaltan istenhívő, aktívan gyülekezetbe járó emberéről van szó.
És ha tényleg ő itt a legroszabb, akkor mi többiek együtt megyünk majd a mennyekbe?
Ezt senkise szeretné.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
1048 km, nem is rossz 😊Matthew99
840km 😀 mondjuk földrajzból elég jó voltam 😊 teliztem Győrt, Móvárt, Sopron, és elég sok volt 10/20 km alatt..
csak Jászberény/Orosháza volt 40 km fölötti tévedés 😊

Bocs, somosét kellett volna quote-olni, azt észre se vettem elsőre 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
 www.kirandulastervezo.hu/jatek/darts/index.html

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
Azért érdekelne, hogy szerintük pl. Budapest hol 0km, mert én szépen a nullás kilométerkőhöz dobva is 6km eltérést kaptam.
Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.Sobri Jóska
Hát ha te így ezen a kis térképen belövöd a 0-s kilométerkőt az szép 😀. Amúgy megnyitod és próbálkozol egyszer csak kijön hol a 0 😊Toca
Minden térképen a Clark Ádám téren van.
1-2 km difi okés, de 6 km az már Mátyásföld, Budafok vagy Újpalota.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan

Én 2402 Km-t tévedtem összesen (49 várost kell megjelölni), ebből asszem a legfogalmatlanabb esetemben Kazincbarcika volt, vagy 270kmt néztem be. 😀ulpianus
Azért érdekelne, hogy szerintük pl. Budapest hol 0km, mert én szépen a nullás kilométerkőhöz dobva is 6km eltérést kaptam.
Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.Sobri Jóska
Hát ha te így ezen a kis térképen belövöd a 0-s kilométerkőt az szép 😀. Amúgy megnyitod és próbálkozol egyszer csak kijön hol a 0 😊
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Elég jó reklám 😊

több mint 13 éve

Márpedig ha a többinél is ilyen ad hoc jelleggel veszi a város helyét nullára, könnyen összejöhet 3-400 km-nyi eltérés még telitalálatok esetén is.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 156 — Axel Foley

Hódmezővásárhely -> 294 😀 majdnem egy országnyit, ehhCollapo
Cseszdmeg! 😊

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 64 999 — no es importante
A tökéletes kép

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 362 — Vikings fan
2800 kb 5-t benyeltem 250+ osra 😀 A többi egész jó volt 😀
több mint 13 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."

Hódmezővásárhely -> 294 😀 majdnem egy országnyit, ehh

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
2400 km. Iszonyú, hogy mennyire fogalmatlan vagyok ezekkel a déli határon lévő városokkal.

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 612 — Amerikai sportok rajongója
4966 Km, 6-7et nagyon benyaltam😊
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 331 — Invisible man
1048 km, nem is rossz 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
3822, borzasztó, hogy néhány mennyire mellément.
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Nanáá, én is így vagyok vele 😊
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀Hanni
Hát török sorozat, és nekik nincs pénzük arra, hogy felkérjenek egy magyar sztárt. Nem úgy, mint a Linda film kézítői Hasselhoffal 😀fetomy
Majd most az új részekben Johnny Gold ;D
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀Hanni
Hát török sorozat, és nekik nincs pénzük arra, hogy felkérjenek egy magyar sztárt. Nem úgy, mint a Linda film kézítői Hasselhoffal 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26

Szeretem az ilyeeket én 1473 km-rel megúsztam 😊 Siklós néztem be legink vmi 120 km-rel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 661 — Tyrone Creek
1052, Orosháza megviccelt.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Így fáradtan 1038, lesz még kevesebb is. 😛
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 659 — Poloska confirmed
Nagy Szulejmánok pörögtek tegnap este? 😀 😀 😀Hanni
ezek szerint te is nézted 😛 😀
egyébként ja, szerintem jó sorozat, és egyébként is szeretem a történelmi filmeket/cuccokat 😊fetomy
Mondjuk azt tegnap nehezen emésztettem meg hogy a mi királyunk szerepére is sikerült szerződtetni egy atom török fazont 😀
több mint 13 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 243 — Chiefs GM
866. 😊