NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

OFF topik

31 feliratkozó

több mint 14 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
http://www.numbersleuth.org/jjncaa
Vótmár! 😊
Talán tenorx-től!

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha néznék megasztár jellegű dolgokat egy ilyet szívesen látnék egyszer a szavazatok összesítésekor. 😊
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=23312
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 261 — no es importante
http://www.numbersleuth.org/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
nagyon kedves vagy, hogy nem avatkoztál közbe, bár igazán imponálni tudtam volna azzal is, ha az utcán csak úgy hirtelen leszólítanak ismeretlen rajongók 😊 jjncaa
Gondolom tetszett volna egy ilyen! (1:34-től) 😊
http://www.youtube.com/watch?v=vPE4OCeKt2kvadibandi
ha eaglesmcnabb nem jj-vel, hanem Todd Herremans-szal találkozik, na, az tényleg valahogy így nézett volna ki 😀

több mint 14 éve
nagyon kedves vagy, hogy nem avatkoztál közbe, bár igazán imponálni tudtam volna azzal is, ha az utcán csak úgy hirtelen leszólítanak ismeretlen rajongók 😊 jjncaa
ezt honnan tudtad hogy van ilyen jelenet a
min. 20éves film előzetesben(!) ??? 😊yooker
A kedvenc Eddie Murphy filmem, ismerem jelenetről jelenetre. Igazából ezt a
jelenetet kerestem, és csak az előzetesben találtam meg.

több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
ezt honnan tudtad hogy van ilyen jelenet a
min. 20éves film előzetesben(!) ??? 😊
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=vPE4OCeKt2k

több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 261 — no es importante
nagyon kedves vagy, hogy nem avatkoztál közbe, bár igazán imponálni tudtam volna azzal is, ha az utcán csak úgy hirtelen leszólítanak ismeretlen rajongók 😊 amúgy az arcmemóriám frenetikus, és mivel egy közös meccsnézésen már összefutottunk, biztos tudtam volna, ki vagy (ergo ha ezentúl észrevesztek az utcán, ne habozzatok 😀)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 605 — je suis poloska
Breaking News: láttam JJ-t, az NCAA gurut a Keletinél! Gondolkodtam hogy ráordibálok az utca túloldaláról, de 1.: úgysem ismert volna fel, 2.: éppen mással volt elfoglalva, úgyhogy majd máskor 😕 😀eaglesmcnabb
Uraim!
Ez a fanatizmus!
Gratulálok! 😂catattack
igazándiból valami csajjal láttam, hagytam a 99-et kibontakozni 😂 ami késik nem múlik alapon 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
catattack 3 520
Breaking News: láttam JJ-t, az NCAA gurut a Keletinél! Gondolkodtam hogy ráordibálok az utca túloldaláról, de 1.: úgysem ismert volna fel, 2.: éppen mással volt elfoglalva, úgyhogy majd máskor 😕 😀eaglesmcnabb
Uraim!
Ez a fanatizmus!
Gratulálok! 😂
több mint 14 éve
azért egy autogramot legalább kérhettél volna! 😉yooker
hiba volt,
következő fórumtalálkozóra csinálok is egy szurkolói füzetet, és elkezdem gyűjtögetni a fórumos hírességek aláírásait. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 620 — Invisible man
Ordibálnod kellett volna szerintem: "Dzédzsé enszííííééééééé! Én vagyok az ígülszmeknebbbb. Sziaaaaaa!!!" 😂

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
yooker New York Giants 7 492 — Expect the Best !
azért egy autogramot legalább kérhettél volna! 😉
több mint 14 éve
Breaking News: láttam JJ-t, az NCAA gurut a Keletinél! Gondolkodtam hogy ráordibálok az utca túloldaláról, de 1.: úgysem ismert volna fel, 2.: éppen mással volt elfoglalva, úgyhogy majd máskor 😕 😀

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?JC6
Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛fetomy
Le merted törölni a csodálatos svájci Samaras sigem? Na tudod kitől kérj új aláírást... 😀Matthew99
én még büszkén hordom!!!! mééééég 😛

|
több mint 14 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Görögöknek annyi. 0-4

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 620 — Invisible man
Le merted törölni a csodálatos svájci Samaras sigem? Na tudod kitől kérj új aláírást... 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mi lesz így Samaras barátunkkal? 😕
több mint 14 éve
tenorx 14 204 — fő libsi
Biztos túl méinsztrím volt.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Meglepő lesz a válasz, de letöröltem őket 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
off: fetomy, hol a képed és az aláírásod?
több mint 14 éve
Félreértettél 😊 Nem eltűnni fog, csak a top-pénzes listáról. Foglalkoztatni fogják, főleg mert jó (legalábbis ezekben a kicsit komorabb, elvontabb vagy ahogy te fogalmaztál indie szerepekben abszolút), csak nem hinném, hogy top gázsit kapna értük.
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nincs ezen semmi meglepő. 2 év múlva már lehet top10-ben sem lesz, ugyanis kb. csak azért van ott, mert az egyik legnépszerűbb több részes film főszereplője, és nyilván jól meg kell fizetni, hogy nehogy cserélni kelljen mondjuk az utolsó filmre pont egy főszereplőt. Ha rákeresel, meg is találod, hogy a pénzének túlnyomó részét a Twilight filmekért kapja, az új On The Road filmjéért valami 2 millát kap csak. Idén meg lemegy az utolsó twilight film is, úgyhogy lehet majd megnyugodni, nem fog top fizetést kapni 😛

Bár egyébként hozzátenném, hogy amellett, hogy mindenki rühelli a twilight filmek miatt, egyáltalán nem rossz színésznő. Én olvastam a Twilight könyveket és filmeket is, és eléggé jól visszaadta azt a szerepet, és a Runawaysben is szerintem hitelesen játszotta amit kellett.

Nekem ami nem tetszik, hogy HBC nincs sehol, miközben simán top színésznő. :/fetomy
Sok remek szinésznő nincs ott a listán pl. így kapásból: Jodie Foster, Kate Winslet, Natalie Portman (utóbbi kettő pedig elég foglalkoztatott is volt a közelmúltban), de persze lehetne vagy írni egy csomó nevet még.

És Stewart esetében nem biztos az, hogy el fog tűnni, símán kaphat majd újabb blockbustereknek szánt filmekben szerepeket mint idén -az enyhén rosszul castingolt (Charlize Theron meg Stewart nem igazán említhető egy lapon szépségben szvsz...)- 'Hófehér és a vadász'. Bár szerintem most rá fog menni az Indie tipusú filmekre inkább.
több mint 14 éve
Nincs ezen semmi meglepő. 2 év múlva már lehet top10-ben sem lesz, ugyanis kb. csak azért van ott, mert az egyik legnépszerűbb több részes film főszereplője, és nyilván jól meg kell fizetni, hogy nehogy cserélni kelljen mondjuk az utolsó filmre pont egy főszereplőt. Ha rákeresel, meg is találod, hogy a pénzének túlnyomó részét a Twilight filmekért kapja, az új On The Road filmjéért valami 2 millát kap csak. Idén meg lemegy az utolsó twilight film is, úgyhogy lehet majd megnyugodni, nem fog top fizetést kapni 😛

Bár egyébként hozzátenném, hogy amellett, hogy mindenki rühelli a twilight filmek miatt, egyáltalán nem rossz színésznő. Én olvastam a Twilight könyveket és filmeket is, és eléggé jól visszaadta azt a szerepet, és a Runawaysben is szerintem hitelesen játszotta amit kellett.

Nekem ami nem tetszik, hogy HBC nincs sehol, miközben simán top színésznő. :/
több mint 14 éve
Nem tudtam, hova tegyem ezt - a "vicc", a "filmek" vagy ezen topicba, végül emellett döntöttem.
Kristen Stewart Hollywood legjobban fizetett színésznője...
http://www.hindustantimes.com/Entertainment/Hollywood/FORBES-REPORT-And-the-highest-paid-actress-is/Article1-875492.aspx
Mondjuk a többi dobogós is enyhén vicces (bár Diazt egyébkéntcsípem, de akkor is).