OFF topik
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...empty taxitöltsd ki te 10szer és tolj rá egy bootstrappet 😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
Magyarországon kevésbé elterjedt a szimbolikus fogyasztás, ezért félek is kicsit attól h mi sül ki belőle...megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...sapkabelenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!JJ megmondta a frankót, ha ember lenne és teszem azt vmelyik haverodnak akarnád elmesélni h mégis mi jellemző rá, kb. erről szól a történet.
hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)sapka

Madden hates me.
több mint 14 éve
megvilágosodtam, de azért ez nem egy egyszerű feladat 😀, főleg ha belenézek a tulajdonságokban, a 98%át nehezen tudom értelmezni tárgyak esetén; marketing...belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédodjjncaa
több mint 14 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!magát az márkát képzeld el emberként, mintha az adidas lenne a haverod, a nike meg pl. a szomszédod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/Csalni lehet? 😀 Akkor kitöltöm.
P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.empty taxi
több mint 14 éve
belenéztem, de segíts azt értelmezni, hogy képzeljem el az xy márkát mint ember!hogyan másképp tudom ezt elképzelni, vagy nem értem mire kell itt gondolni :rolleyes: (vagy a kitöltők egyik fele nem az?)
több mint 14 éve
Ha van kedved egy magamfajta szakdolgozónak segíteni akk légy kedves kitölteni ezt a kérdőívet: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/539754135/P.S: Ha ilyet itt nem lehet akk vmelyik modi légyszi szedje ki a hsz-em.

Madden hates me.
több mint 14 éve
állítson mindenki órát a fórumon isprofil/beállítások/időszámítás --> nyári időszámítás bepipálása
több mint 14 éve
Ezt megnéztem és nincs (egyelőre), ezért reménykedtem hátha valaki tud valamit.Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanihttp://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor ittHöri
több mint 14 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanihttp://www.firstrowsports.eu/sport/handball.html ha lesz, akkor itt
több mint 14 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?Bazzanidélután kérdezd, a kézilabda topicban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem tud valaki streamet a délutáni német-magyar kézimeccshez?
több mint 14 éve
Csak nálam iszonyat lassú mostanság a wikipedia?
több mint 14 éve
...brrrr....Amadeus91Amúgymeg haver, nem illene olyanra fogadást ajánlanod, aminek tudod a végkimenetelét 😛
több mint 14 éve
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó....brrrr....
Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.
Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛fetomy
több mint 14 éve
Nem fogadok, mert nem tudok nyerni 😛 Mármint alapból nem tudok semmit nyerni sose, de meg most Tebow ellen fogadjak? Alapból bukó.Másrészt pedig a no1 QB posztot nem megszerezni kell, hanem megtartani. Bőven benne van a pakliban, hogy Sancheznek megadja a kegyelemdöfést, hogy idehoztak mögé valakit, aki miatt 2 meccs után a fanok 90%-a nyomatja majd a "Sanchez szar, hol van már Tebow???" szövegeket függetlenül attól, Sanchez hogyan játszik, úgyhogy én pontosan azt gondolom, hogy ezt a terhet végképp nem fogja elbírni.
Inkább az a kérdés, hogy amikor Tebow fog kezdeni, meddig marad az, illetve mennyire bírja majd el a csapat. És amúgysem akarok Tebow ellen fogadni, mivel nem kívánok neki semmi rosszat. Max annyit, hogy lehetőleg kedvenc csapatomhoz ne menjen 😛
több mint 14 éve
Mert mi van szombaton?fogadjunk 1 üveg vodkában, hogy Tim Tebow a következő során megszerzi a No1 QB posztot a Jetsnél.
Én nem is mondtam, hogy nem az. Annyit mondtam, hogy azért nem nevetséges feltételezés. Addig nem fogják összetöretni, amíg elhiszik, hogy meg tudják tanítani passzolni. Utána meg meglátjuk, bár tudom, objektív szemmel ez lehetetlen hogy megtörténjen 😊)fetomy
több mint 14 éve
Menjetek át a Make Love topikba, de azonnal! 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊 😊

több mint 14 éve
promiszkuitás, jézus szíve mi megy ittatyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fakecsak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fakea 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaa

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
a szmájli a legdurvább, mert ott már nyilvánvalóan, titokzatosság nélkül fejezed ki érzelmeidetatyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fakecsak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fakea 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaa

---
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
vmelyik admin toroljon az oldalrol plzazért vigyázz, a smiley az gyakorlatilag a rányomulás valakire. 😉fetomya 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaaatyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fake
több mint 14 éve
azért vigyázz, a smiley az gyakorlatilag a rányomulás valakire. 😉atyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀Fakecsak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fakea 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaa
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
atyaisten. ezt kurvara jo tudni mert akkor ezentul csak smileykkal fogok kommunikalni mivel van mar vagy 40 elettarsam csak innet a forumrol 😀a 400 karakter már önmagában igazán belsőséges viszonyt feltételez (szinte kitárulkozás), én a hasonló terjedelmű választ az élettársi kapcsolat szintjére lőném bejjncaaa +1-nél erősebb, de a retweetnél még gyengébb kötelékjjncaacsak h eltudjam helyezni. itt a forumon egy 400 karakteres hszra ha reposztolok egy hasonlo kaliberut azt hova kepzeljem el ezen a skalan ?Fake