OFF topik

31 feliratkozó

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
arra is van avatar, Igor 😀konqueror
még várunk egy Nibbler-re, aztán zúzhattok 😊JSanyo
van király Nibbler és Bender avatarom a gépemen 😊 sőt, Lrrr is 😀
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
még várunk egy Nibbler-re, aztán zúzhattok 😊JSanyo
zoidberg kell, mellette jól festünk

több mint 15 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
még várunk egy Nibbler-re, aztán zúzhattok 😊

több mint 15 éve
az lenne csak igazán puncimágnes 😊JSanyo
összeállok hypnotoaddal és no para 😀briareos
elképzeltem Igort mint wingmant...
tuti siker 😊

több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
vagy arra vágyok h kihulljon a hajam, elzöldüljek és ballon fejem legyen 😊briareos
összeállok hypnotoaddal és no para 😀briareos
arra is van avatar, Igor 😀
több mint 15 éve
vagy arra vágyok h kihulljon a hajam, elzöldüljek és ballon fejem legyen 😊briareos
összeállok hypnotoaddal és no para 😀

több mint 15 éve
az lenne csak igazán puncimágnes 😊

több mint 15 éve
egyetlen logikus és értelmes dolgot hozok fel a védelmemben: NA ÉS AKKOR MI VAN??? 😊JSanyo
hát ha analizálnánk, hogy milyen belső, elfojtott vágyakat szimbolizál az avatarod, lehet elsírnád magadbriareos
akkor ezek szerint te hírolvasás közben szívesen néznéd, ahogy elpusztul a föld és szenved az emberiség 😊JSanyo
vagy arra vágyok h kihulljon a hajam, elzöldüljek és ballon fejem legyen 😊

több mint 15 éve
egyetlen logikus és értelmes dolgot hozok fel a védelmemben: NA ÉS AKKOR MI VAN??? 😊JSanyo
hát ha analizálnánk, hogy milyen belső, elfojtott vágyakat szimbolizál az avatarod, lehet elsírnád magadbriareos
akkor ezek szerint te hírolvasás közben szívesen néznéd, ahogy elpusztul a föld és szenved az emberiség 😊

több mint 15 éve
hát ha analizálnánk, hogy milyen belső, elfojtott vágyakat szimbolizál az avatarod, lehet elsírnád magad

több mint 15 éve
egyetlen logikus és értelmes dolgot hozok fel a védelmemben: NA ÉS AKKOR MI VAN??? 😊

több mint 15 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Sanyó, az avatorodon amúgy mit láthatunk ? 😀Höri

így első blikkre baby chubit, amint használt péniszpumpát rágcsál

The response must be equal to the threat.
több mint 15 éve
Csubi kiskorában 😊 nagyobb képen jobb, de hát kötnek a korlátok 😊

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
egy szopoalarcos vukit
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sanyó, az avatorodon amúgy mit láthatunk ? 😀

több mint 15 éve
Amúgy ezen a műsoron meg a megasztáron csak én nem tudok röhögni?Little Jarry
én se nagyon.. van jobb dolog is a tv-ben, mint ezek a sokadik bőrös tehetségkutató műsorok, amik úgyis csak arra jók, hogy jól megszedje magát a csatorna, a győztes meg örüljön a 15 perc hírnevével...

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
itt a tegnapi adás csúcspontja:
http://www.youtube.com/watch?v=V16uIzzcKoM
😂 😂 😂gamerkr
nem azt kell mondani, hogy "szar volt", meg hogy "nem volt jó"...

egyik se tudta azt modnani, hogy "énekeseket keresünk, te pedig táncoltál..."H_Marko
Amúgy ezen a műsoron meg a megasztáron csak én nem tudok röhögni?
több mint 15 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
😂 😂 😂gamerkr
nem azt kell mondani, hogy "szar volt", meg hogy "nem volt jó"...

egyik se tudta azt modnani, hogy "énekeseket keresünk, te pedig táncoltál..."

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az a Hallelujás sztori meg tényleg látványosan meg volt játszva - jé, pont a "botrányszünet" után jön az aranyhangú srác aki csodák-csodájára elkápráztat mindenkit - hozzáteszem a korábbiak között is volt egy csaj, aki egészen jól kezdte, csak 2 szó után kifujjolták.Rataccess
Igen, már mikor láttam a kalapos srácot, biztos voltam benne, hogy jön aztán majd beájul mindenki... De sebaj, a srác k.vajó volt 😛
Amúgy igen, akartam is mondtani, hogy volt egy csaj, aki egész jó volt, csak mivel sokadik volt ezzel a számmal, beleszartak az egészbe...
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 886 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az Xet 1 percig néztem, egy kalapos forma énekelte a Hallelujah-t. Nem volt rossz, de a zsűri megjátszott fasságait nemb írtam elviselni, ahogy eljátszották látványosan, hogy mennyire unják már ezt a számot, aztán Geszti fokozatosan lelkesült be megjátszott grimaszokkal, hát shotgunnal lőttem volna közéjük, annyira emgrendezett hogy borzalom.Rajna
Sok benne a megjátszás, de akkoris sokkal hangulatosabb, mint a megasztár. A közönségnek is nyilván jelzik, mikor kell ujjongani meg hasonlók, de attól még így jobb.
Amúgy a zsűriből engem inkább Keresztes Ildikó idegesített, aki gondolta a gyakorlatba ülteti a "tátott szájjal bámul" kifejezést, és olyan látványosan szarul játszotta el, hogy le van döbbenve, hogy már fájt nézni..
Mindenesetre a lényeg, hogy százszorjobb előadókat találni xfaktorban, mint megasztárban..fetomy
Szerintem is zsűriben a megasztár viszi a prímet, Keresztest meg Gesztit legszívesebben tenyészeném... géppisztollyal. Viszont Balázs rendesen eldönti a mérleget az X felé.JayB

😂 😂 😂

több mint 15 éve
JéBé Green Bay Packers 8 050
Az Xet 1 percig néztem, egy kalapos forma énekelte a Hallelujah-t. Nem volt rossz, de a zsűri megjátszott fasságait nemb írtam elviselni, ahogy eljátszották látványosan, hogy mennyire unják már ezt a számot, aztán Geszti fokozatosan lelkesült be megjátszott grimaszokkal, hát shotgunnal lőttem volna közéjük, annyira emgrendezett hogy borzalom.Rajna
Sok benne a megjátszás, de akkoris sokkal hangulatosabb, mint a megasztár. A közönségnek is nyilván jelzik, mikor kell ujjongani meg hasonlók, de attól még így jobb.
Amúgy a zsűriből engem inkább Keresztes Ildikó idegesített, aki gondolta a gyakorlatba ülteti a "tátott szájjal bámul" kifejezést, és olyan látványosan szarul játszotta el, hogy le van döbbenve, hogy már fájt nézni..
Mindenesetre a lényeg, hogy százszorjobb előadókat találni xfaktorban, mint megasztárban..fetomy
Szerintem is zsűriben a megasztár viszi a prímet, Keresztest meg Gesztit legszívesebben tenyészeném... géppisztollyal. Viszont Balázs rendesen eldönti a mérleget az X felé.
több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 247 — Eagles fan
Enikő volt nálunk lenn júliusban, kacsasalátát evett, és nagyon érzékeny mindennemű ételecetre 😛 😀JJ Tiller
Ecetet nem kapna tőlem, attól nem kell tartania 😛 A hírhedt Nemzeti dal előadásáért lehet megdorgálnám azért kicsit, de haragudni nem tudok rá 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Ildikó valóban rohadtul idegesített, bár a zsűri több tagját is lerugdostam volna 😊 Ilyen tekintetben a Megasztár nekem sokkal szimpibb, az egész zsűri profibb, bár lehet az is közre játszik, hogy Enikő a szívem csücske 😀Rataccess
Enikő volt nálunk lenn júliusban, kacsasalátát evett, és nagyon érzékeny mindennemű ételecetre 😛 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 247 — Eagles fan
fetomy
Jakk, Ildikó valóban rohadtul idegesített, bár a zsűri több tagját is lerugdostam volna 😊 Ilyen tekintetben a Megasztár nekem sokkal szimpibb, az egész zsűri profibb, bár lehet az is közre játszik, hogy Enikő a szívem csücske 😀

Az a Hallelujás sztori meg tényleg látványosan meg volt játszva - jé, pont a "botrányszünet" után jön az aranyhangú srác aki csodák-csodájára elkápráztat mindenkit - hozzáteszem a korábbiak között is volt egy csaj, aki egészen jól kezdte, csak 2 szó után kifujjolták.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Mindenesetre a lényeg, hogy százszorjobb előadókat találni xfaktorban, mint megasztárban..