Olimpia
22 feliratkozó
1 órája
Hát ezt a bronzmeccset kb másfél perc alatt lezárta a finn csapat. Vladdy lapot húzott húszra, kb öt perccel a vége előtt, 1:4-nél lehozta a kapust, kaptak még két gólt.Mondjuk hogy 1:5-nél mire gondolt, azt nem tudom.
1 órája
Szép volt Suomi! 🥉

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
1 órája
Talán soha ilyen műkorcsolya gála nem volt, mint most...😎 🔥 🔥 🔥Elképesztően király volt, buli zenék, humor és brutál magas minőség. Óriási show-t csináltak.
Aki tudja nézze vissza, HBO max
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 órája
Ennek vége.Hokiban a finneknek és a szlovákoknak drukkoltam az elődöntőkben, a bronzmeccsen a szlovákoknak. 0-2-re állnak. A döntőben az usákoknak fogok, hátha így bejön Kanada.Na, 1-2. Jókor jött a második harmad végén.
nagylaza, főpohárnok
nagylaza, főpohárnok
1 órája
és még egy!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
ott a finn gól 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 órája
Elhiszem neked, biztos többet néztél mint én 😀 😛 megígértem h a női egyes után nem jövök vissza, de azért a 4. futamok végét mindig megnézem, én vagyok a hülye...Ezen a pályán mindenki pattog, szerintem a legkeskenyebb bobpálya, amit valaha láttam, még a szánkósok meg a skeletonosok is flippereztek, ezekkel a böhöm bobokkal csoda, hogy elférnek...Nolte a kettest már behúztaVégigpattogott összevissza a felső részen, aztán az aljára összeszedi magát, és ott meg vert 3 tizedet 1 szektor alat... elég wtf ez a sport még mindig számomra.
zacknorb
Igor
somoskovig
De ki kell pipálni az összes sportot.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 órája
Hokiban a finneknek és a szlovákoknak drukkoltam az elődöntőkben, a bronzmeccsen a szlovákoknak. 0-2-re állnak. A döntőben az usákoknak fogok, hátha így bejön Kanada.Na, 1-2. Jókor jött a második harmad végén.
nagylaza, főpohárnok
2 órája
Ezen a pályán mindenki pattog, szerintem a legkeskenyebb bobpálya, amit valaha láttam, még a szánkósok meg a skeletonosok is flippereztek, ezekkel a böhöm bobokkal csoda, hogy elférnek...Nolte a kettest már behúztaVégigpattogott összevissza a felső részen, aztán az aljára összeszedi magát, és ott meg vert 3 tizedet 1 szektor alat... elég wtf ez a sport még mindig számomra.
zacknorb
Igor
2 órája
Nolte a kettest már behúztaVégigpattogott összevissza a felső részen, aztán az aljára összeszedi magát, és ott meg vert 3 tizedet 1 szektor alat... elég wtf ez a sport még mindig számomra.
zacknorb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 órája
Curling Brédije a csúcsra ért
2 órája
Kanada itt is
2 órája
ez a jacobs a végére nagyon belejöttBene Jacobs, bene (2021 Tokió)
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
2 órája
ez a jacobs a végére nagyon belejött
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 órája
Hokiban a finneknek és a szlovákoknak drukkoltam az elődöntőkben, a bronzmeccsen a szlovákoknak. 0-2-re állnak. A döntőben az usákoknak fogok, hátha így bejön Kanada.
2 órája
sokat hibáznak a britek
2 órája
Na itt eldobták az aranyat, Mr Finger-éknek nagyon áll a 4... de a 3 kötelező.Még olcsón meg is úszták..
Szerkesztette: Igor
3 órája
Picsába, Desiék 2 század híján nem mehetnek 4. futamot
Poloska vagyok.
3 órája
Mekkora skót kő te jó ég!
4 órája
Csoportban a britek nyertek, de előtte asszem 6 vagy 7 meccset zsinórban a kanadaiak ellenük.Curling döntőben a britek a favoritok?kisebb odds a kanadaiakra volt
szaba
Heisman nádor
4 órája
Curling döntőben a britek a favoritok?kisebb odds a kanadaiakra volt
szaba
4 órája
Curling döntőben a britek a favoritok?