Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
25-18 a 2. szett, Brazília megmutatta mit tud, 1-1
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Lejár az előfizetés? 😊Láttad Warrb mit ment a Marshall Szigeteki ? Harmadik tudta csak kiszakítani a kezdő súlyát, de sikerült.Ma sajna elég off, vásároltam, most főzök. Holnaptól meg hosszú hétvégés nyaralás, kb már nem leszek. Max még ma este.
Sixo
warr_b
3 hónapja
Láttad Warrb mit ment a Marshall Szigeteki ? Harmadik tudta csak kiszakítani a kezdő súlyát, de sikerült.Ma sajna elég off, vásároltam, most főzök. Holnaptól meg hosszú hétvégés nyaralás, kb már nem leszek. Max még ma este.
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Addig is bírom ha kell😁😁😁A Vidi ma 90 perces lesz 😀Az még odébb van 20 perces a Vidi és csak 6 perc telt el😁😁😁akkor nem le hanem ki lett belőleBe is tettem róla gyorsan egy videót😁Michelle eddig elég jól tolja a vívástezt majd Thunder lecsapja 😊
zacknorb
NB2
Nosztalgia😁😁😁
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Nem rohanunk....
ThundersNFL a Paraszt
zacknorb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
svéd kapus kivédi a franciák szemét is
3 hónapja
22-7 Michelle és Clouvel is, Guzi a 13-16-tal a mezőnyben (36-ból 30-an 12-17 win között)
3 hónapja
Az vótmá amikor LeBron azt hitte őt élteti a tömeg, pedig igazából Marchandot találták meg az arénában 😀NHL > NBA ennyi
Heisman nádor
Lesz ez még így se!
3 hónapja
francia-svéd, 16. perc 4-4 😊
3 hónapja
Az vótmá amikor LeBron azt hitte őt élteti a tömeg, pedig igazából Marchandot találták meg az arénában 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Marshall Szigetek > Olaszország !Végre belátja ő is
Sixo
3 hónapja
csipkelli
4 008
Francia-svéd, hajrá svédek! A góllövőlistát még Klujber vezeti Malestein előtt 😊
3 hónapja
25-23 USA, 1-0Hihetetlen milyen magas minőségű a meccs, űr röpi megy
3 hónapja
Nincs semmilyen streaming előfizetésem, de azért köszi. Akkor marad az NBC stream 😀MAX fixNa hajrá Nyeme és Brazília! 😊Közvetíti itthon valami? Mert kénytelen vltam NBC streamet keresni
Chargers LT
kapitnono
zacknorb
3 hónapja
Brazília odakúrt pár nagy blokkot, vezetnek
3 hónapja
1. szett közepén 13-13
3 hónapja
hát a max...de nyilván az streamingNa hajrá Nyeme és Brazília! 😊Közvetíti itthon valami? Mert kénytelen vltam NBC streamet keresni
Chargers LT
kapitnono
Az ES amúgy tuti fogja, de hogy mikor kapcsolódnak be, nem tudom
3 hónapja
MAX fixNa hajrá Nyeme és Brazília! 😊Közvetíti itthon valami? Mert kénytelen vltam NBC streamet keresni
Chargers LT
kapitnono
3 hónapja
USA challange szar...😀 vakok ezek, nem is ért hozzá a brazil7-3 után 8-7 már csak az USA előny
3 hónapja
Na hajrá Nyeme és Brazília! 😊Közvetíti itthon valami? Mert kénytelen vltam NBC streamet keresni
Chargers LT
3 hónapja
hogy lehet az, hogy valaki minden sporthoz ekkora balfasz legyen sportriporter létére?
3 hónapja
- JC6
6 990
Majd elmegyek bűnvallásraJaja, de én sosem írok komolyan itt😃De ha nem komoly amit írsz, akkor az se komoly, ha azt írod, hogy nem írsz komolyan. Ami paradoxon, ergo logikailag vagy akkor hazudsz, amikor írsz, vagy akkor, amikor az írásodról írsz.
- JC6
Hazudni nem szép dolog, ejnye.
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Láttad Warrb mit ment a Marshall Szigeteki ? Harmadik tudta csak kiszakítani a kezdő súlyát, de sikerült.