Olimpia
22 feliratkozó
3 hónapja
Nem, ti itt többet politizáltok most, mint amit eddig a közvetítésben hallottam, mondjuk ott semmit.De azért ott virít a nemzeti petició a jobb sarokban?Ukránok előttünk vannak. Ezt meg az üdvrivalgást hogy magyarázzák az m4-en? 😀Sehogy, nem politikai a műsor
iktriad
Kampman
iktriad
Szerkesztette: Kampman
3 hónapja
Mit lehet most megpetíciónálni?De azért ott virít a nemzeti petició a jobb sarokban?Ukránok előttünk vannak. Ezt meg az üdvrivalgást hogy magyarázzák az m4-en? 😀Sehogy, nem politikai a műsor
iktriad
Kampman
iktriad
3 hónapja
Csak most esett le, amit Sixo mond, hogy több helyszínen vannak a csapatok bevonulásai, a bal felső sarokban mutatják, hogy éppen melyiket mutatja a közvetítés
3 hónapja
De azért ott virít a nemzeti petició a jobb sarokban?Ukránok előttünk vannak. Ezt meg az üdvrivalgást hogy magyarázzák az m4-en? 😀Sehogy, nem politikai a műsor
iktriad
Kampman
3 hónapja
"Kis csapat nincs, csak magyar csapat van." Ezt megjegyzem....meg a lipsik.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
JD Vance 😮Kint szokott lenni valami államfő vagy aközeli minden országból
Sixo
3 hónapja
Venezuelai futó Nicolas xddMadurot eltiltották. 😀
zacknorb
3 hónapja
Venezuelai futó Nicolas xdd
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az amcsi kommentátorok újabb short track érmeket jósoltak nekünk, valamit biztos nagyon tudnak (nem) 😀m4en is bemondták
Rajna
3 hónapja
"Kis csapat nincs, csak magyar csapat van." Ezt megjegyzem.
3 hónapja
Az amcsi kommentátorok újabb short track érmeket jósoltak nekünk, valamit biztos nagyon tudnak (nem) 😀
3 hónapja
Ukránok előttünk vannak. Ezt meg az üdvrivalgást hogy magyarázzák az m4-en? 😀Sehogy, nem politikai a műsor
iktriad
3 hónapja
Ukránok után magyarok, Vitya már ideges Grazban
Poloska vagyok.
3 hónapja
Ukránok előttünk vannak. Ezt meg az üdvrivalgást hogy magyarázzák az m4-en? 😀
3 hónapja
Ukrajna, ováció! Ez szép.
3 hónapja
Ez még tőled is aljas volt.Hectornál is el tudtam volna képzelni jobb zászlóvívőt.Pl. Akhilleuszt?
Sixo
iktriad
3 hónapja
Trinidad, fuck yeah

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 hónapja
Hány éves a trinidadi zászlócipelő? 14 év alatt nem kéne engedni az indulást.