Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
dawyd728
4 123
Amúgy, ha a csapatra ez egyben egy válogató volt a svájciaknál, h ki legyen Meillard csapattársa, akkor Odermattnak lehet az az érem is úszott, míg Von Allmen bankot robbantott ezzel a menettel és érik a második aranya is.
1 hónapja
SZG amikor az alpesi sí kvótákról beszél mindenki igyon egy felest!Komoly kihívás lenne
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
dawyd728
4 123
1-2 részidőt hihetetlennek érzek vagy ha igaz is komplexitásban kell nézni3. technikás szektorban hiába mész jól, ha a szektor végén az időmérő pontnál alacsony tempót viszel rá a 4. szektorra, akkor úgy jársz, mint Cannaferina.
NB2
1 hónapja
1-2 részidőt hihetetlennek érzek vagy ha igaz is komplexitásban kell nézni
1 hónapja
Inkább csak remény volt, hogy vén róka meg ismeri a pályát, míg ki nem írták az időt... de az h bejött Odermatt elé/nem sokan vannak a maradékból, akik megverhetik.... örülök ennek inkább.Reméltem hogy Paris összerakja a csodát, az első fele nagyon ígéretesen nézett ki... kár a végéért 😕Volt egy elég billegős jobb kanyarja már a középső szakaszon, Allmen meg alul ment hatalmasat, ott már lehetett tudni, hogy nem lesz meg.
Igor
kishaszi
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Ezek a drónos követő felvételek a felső szakaszon elképesztő menők.
1 hónapja
3., 4., 6. , egyik sem volt messze.1. Odermattbelőlük lehet egy dobogón lesz
2. Dominik Paris
3. Kriechmayr
Sixo
Heisman nádor
1 hónapja
Reméltem hogy Paris összerakja a csodát, az első fele nagyon ígéretesen nézett ki... kár a végéért 😕Volt egy elég billegős jobb kanyarja már a középső szakaszon, Allmen meg alul ment hatalmasat, ott már lehetett tudni, hogy nem lesz meg.
Igor
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
svájciaknak félig tele lesz vagy félig üres lesz a pohár???Svájciaknak tele
NB2
Odermattnak üres
Poloska vagyok.
1 hónapja
1. Odermattbelőlük lehet egy dobogón lesz
2. Dominik Paris
3. Kriechmayr
Sixo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
1 hónapja
Reméltem hogy Paris összerakja a csodát, az első fele nagyon ígéretesen nézett ki... kár a végéért 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
svájciaknak félig tele lesz vagy félig üres lesz a pohár???
1 hónapja
JancsiFeri is jót veretett.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Basszus, a Tippmix 3as oddsot ad a Franzoni éremre ma.Yess
Nem bírtam a véremmel.
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Odermattot agyonvertékSixo miatt
NB2
El jynxtriadolta
Poloska vagyok.
1 hónapja
Allmen jól ment.Ódérmat rgy hibája meg sokba fáj.
1 hónapja
Franjo odatette
1 hónapja
Odermattot agyonverték
1 hónapja
Mit fordított Monney itt a pálya alján. Majdnem fél mp-ről jött vissza.
1 hónapja
Jézusom mi az a bukkanó a cél előtt közvetlen, már a második az első ötből aki vagy elesett vagy majdnem perecelt.
1 hónapja
Sebestyén JúliaRegőczy - Sallai 😊Tomba és CompagnoniHehe, mondtam.
iktriad
Ha mi rendeznénk téli olimpiát, nálunk ki gyújtaná meg? Viktoron kívül of koz
warr_b
jr79