Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 194 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
dawyd728 4 123
Az, h Sundlingnak nem voltak jók a körülmények, az benne volt. Meg a legkérdőjelesebb itt volt a sikere.
Viszont Slind, aki eredendően távolsági versenyző, mit csinált, azt nem tudom. Jobb klasszikus stílusban, de nettó időben a második 10km-e szerintem nem volt top15-ös egy olimpián, ahol 4 norvég, 4 svéd stb indulhat csak.. Mint egy kő úgy zuhant vissza. :o
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 408 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nekem már jó ez az olimpia, minden más ajándék 🙂
1 hónapja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 130 — je suis poloska
Fú de gyenge a mezőny, ha Frida így szétalázza. Mondjuk elég kemény a pálya, Salt Lake City óta talán a legkeményebb, eléggé Karlsson és Weng kompatibilis.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 896 — Kinek mit intézett a kormánya
Mondjuk warrb hozta az igazán merészet a Boe tippekkel

Poloska vagyok.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 408 — Így remélem megfelelek nektek.....
Húbazmmmeg, M4.... rákészülhetett, és sikerült Ebba Andersont bemondaniat.
Igor
S èszre se veszi 😄😄😄😄
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 896 — Kinek mit intézett a kormánya
Húbazmmmeg, M4.... rákészülhetett, és sikerült Ebba Andersont bemondaniat.
Igor
Ne szidd mert jön Sixo xdd

Poloska vagyok.
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Húbazmmmeg, M4.... rákészülhetett, és sikerült Ebba Andersont bemondania.

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dawyd728 4 123
Mondjuk jó volna ha Frida nem állna fejre a többi versenyszámban, akkor simán kinéz 4 arany.
gabokocka
Csak 3. A 10km egyenkéntiben elkaphatják. De az 50-nek egyértelmű esélyese lesz.
Kérdés, ha jön hidegebb idő, és keményebb pálya, az mennyire változtatja meg az erőviszonyokat?
dawyd728
Ebben a formában sztem érinthetetlen Karlsson. A kérdés, mennyire hullámzó a formája, ami rá azért nagyon jellemző.
gabokocka
Most nézem 12-én lesz az egyenkénti, addig nem sokat fog változni az idő. Maradnak ezek a nappali +4 fokok. Második hétre jöhet hidegebb idő..
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Mondjuk jó volna ha Frida nem állna fejre a többi versenyszámban, akkor simán kinéz 4 arany.
gabokocka
Csak 3. A 10km egyenkéntiben elkaphatják. De az 50-nek egyértelmű esélyese lesz.
Kérdés, ha jön hidegebb idő, és keményebb pálya, az mennyire változtatja meg az erőviszonyokat?
dawyd728
Ebben a formában sztem érinthetetlen Karlsson. A kérdés, mennyire hullámzó a formája, ami rá azért nagyon jellemző.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Bakker most megnèztem mer eszembe jutot,.Gunde Svan már 64 èves 😏
1 hónapja
Domináns Karlsson, illetve végére Ebba is picit elfáradt, mert Weng azért jobb tempót megy... de utolérni már nem fogja.
Kaelin és Janatova szépet mentek. Most 3000 gyorskoriig kb semmi ugye... mehetek ebédelni akkor.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
37 évesen 4. hely nem menő?

1 hónapja
dawyd728 4 123
gabokocka
1 hónapja
Illetve Karlsson nagyon vékony, ő kevésbé szenved a mélyebb hóban.

Szerkesztette: gabokocka

1 hónapja
dawyd728 4 123
izgalmasabb versenyre számítottam 😕
NB2
Szerintem a meleg és a mély hó sokkal jobban szétszedi a mezőnyt.
1 hónapja

1 hónapja
NB2
Nekem így megfelel 😃
1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 194 — nabege2@yahoo.com
1 hónapja
Weng bronza szép eredmény

1 hónapja
Akkor egy arany a zsebben 🙂
1 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 362
Fun fact: korosztályos szinten Franzoninál jobb síelő volt a vele egyidős Jannik Sinner, csak Sinner 13 évesen a teniszt választotta a síelés helyett.
1 hónapja
Karlsson brutálisat megy.

1 hónapja
Kaelintől egy negyedik hely (minimum?) nagyon komoly lenne, bár Weng erősebbnek tűnik így kívülről most.

1 hónapja
Remélem az olimpia végére mindketten olimpiai bajnokok lesznek. Ebba szimpibb, de Frida van nálam fantasyban.
Közben Sundling szabadstílusban sem tudja tartani a tempót.
gabokocka
Sundling szerintem visszaváltott erős edzéstempóra kb, nem fogja összetörni magát egy hetedik helyért... főleg így h Wengék jó néhányan elléptek ott.

1 hónapja
Remélem az olimpia végére mindketten olimpiai bajnokok lesznek. Ebba szimpibb, de Frida van nálam fantasyban.
Közben Sundling szabadstílusban sem tudja tartani a tempót.