Olimpia

22 feliratkozó

1 hónapja
NB2 New England Patriots 28 195 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
1 hónapja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Langenhan-t nem nagyon verik meg, nagyon smooth volt ez a menete... kb eldőltek az érmek, reméltem h Aparjods be tud keverni esetleg, de nem tűnik valószínúnek innentől.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 154 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Langenhan brutál, két pályacsúcs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 130 — LIGHTS OUT!
Loch mai betlije a váltótagságába kerülhet.
dawyd728
Szánkóváltó?
warr_b
Igen.

Olaszokon szánkóban nagyon durván látszik a hazai pálya előnye, ha már Lollobrigida esetén írta Igor.
dawyd728
Szerintem azt Gabo írta, de kenhetjük akár Igorra is,

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 897 — Kinek mit intézett a kormánya
Nika Prevc próbának 3 métert és 8 pontot vert a másodikra.
Nem lesz szoros szerintem.

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 897 — Kinek mit intézett a kormánya
Plusz Lollobrigidanak ma van a szülinapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
dawyd728 4 123
dawyd728
Szánkóváltó?
warr_b
Igen.

Olaszokon szánkóban nagyon durván látszik a hazai pálya előnye, ha már Lollobrigida esetén írta Igor.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 154 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
dawyd728
Szánkóváltó?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
dawyd728 4 123
1 hónapja
Igazából Beune volt csak komoly éremesély... de az h mondjuk Morozovatól vagy Tas-tól kikapjon a másik két holland, az mondjuk elég nagy "szégyen" holland szinten.

De ha az egész csapatban ilyen lesz a forma, akkor csak Kok-ban látok aranyesélyt...
Igor
Kok simán tarolhat
Utolsó körös kieső volt a top12mből, ilyenkor jön vagy 3 érem amiből 2 arany 😅

Poloska vagyok.
1 hónapja
Igazából Beune volt csak komoly éremesély... de az h mondjuk Morozovatól vagy Tas-tól kikapjon a másik két holland, az mondjuk elég nagy "szégyen" holland szinten.

De ha az egész csapatban ilyen lesz a forma, akkor csak Kok-ban látok aranyesélyt...

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
dawyd728 4 123
Én ma itt 1-2-re, de legalább 1-3-ra számítottam Wiklund Beune párostól. 😕
Lollonak nem tudok nem örülni ennek ellenére is. Látva ezt 5000m-en is lesz esélye.
1 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 245 — Keep pounding
Hollandok terített betli

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Nekem ne mondja senki hogy nem számít a hazai pálya. Olyan darabos volt, mint állat, sztem kb 1-2 másodpercet jelentett, hogy megdöglik a pályán.
gabokocka
emlékszem Lillehammerben a norvégon mennyit nyertek
1 hónapja
Ott is van!

1 hónapja
mi ez a holland betli???
1 hónapja
És akkor olasz első hely az éremtáblán
#Fermailconteggio

Poloska vagyok.
1 hónapja
Weidemann amúgy tartottam a 31 körülieket a végén, nagyon jól beosztotta... 5K-n lehet figyelni kell rá.

1 hónapja
Nem fogja visszahozni Beune, nem tud annyi 30 alját korcsolyázni innentől...
Igor
Ebből dobogó sem lesz.

1 hónapja
Nem fogja visszahozni Beune, nem tud annyi 30 alját korcsolyázni innentől...

1 hónapja
A kanadai az első 50 méteren feladta az érmeket.

1 hónapja
Azért a kommentátornak is komoly gondjai vannak a számokkal. Körök óta látszott, hogy fogy Wiklund előnye és Lollo meg a végén ment hatalmasat. De neki a norvég volt az esélyes a végére mert a mozgása nem volt annyira darabos, mint az olasz xD

Szerkesztette: Sixo

1 hónapja
mondtam, hogy brutál utolsó 1000-et tolt az olasz, a szpíkernek vajon le fog esni, hogy nem kell a közepén vezetni? vagy ha vezet, legalább 3 mp-cel kell
1 hónapja
Védtem eddig a nőt a kommentátor állásban, de amikor hosszabb dolgot próbál elmesélni, teljesen összeakad a nyelve és a felénél elfelejti miről is akar beszélni.

1 hónapja
De furcsa a kézmunkája a norvégnak.
Sixo
Tapasztalat? 🤣

Poloska vagyok.
1 hónapja
De furcsa a kézmunkája a norvégnak.