Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Akkor ha a jégtáncot is hozzáadom (az kb fix sztem, a többiben könnyen lehet borulni), van 5 pont fór. Sztem ez továbbra is az USA-nak áll.Persze, bőven nekik áll, pl az amcsik a párosban is elcsíphetik Kanadát, vagy fordulhat a női/férfi egyéni... míg a japánok nem nagyon tudnak jégtáncban javulni sajnos, és ott kiesett a francia páros aki esetleg csíphetett volna pontot az USA-tól.... sajnos gyakorlatilag minden az USA-nak áll (nagy számú esést kivéve / a női egyes kb a legszorosabb, ott lehetnek esetleg érdekes dolgok)
gabokocka
Inkább csak eljátszottam picit a számokkal, h kb mi kell egy japán aranyhoz...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Akkor ha a jégtáncot is hozzáadom (az kb fix sztem, a többiben könnyen lehet borulni), van 5 pont fór. Sztem ez továbbra is az USA-nak áll.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Azt igen, hogy Kagiyama 10-zel veri Malinint? Az a Sakamoto-Liu meccs nyilván jóval szorosabb, de szerintem az a kisebb meglepi és a japánoknak azt "kötelező" volt hozni, hogy legyen sanszuk...Na, Kagiyama megverte Malinint, így izgalmas is lehet még a csapatverseny, jelenleg 34-33-ra mennek az amcsik. Bár talán egy hajszállal továbbra is amcsiknak áll, gyakorlatilag meg kell verni még egyszer Malinint, és hozni a másik három eredményt, hogy fordítsanak...Én azért nem vártam hogy Liut 4 ponttal veri rövid programban Sakamoto.
jégtánc (+4 amcsiknak), páros (+4 japán), női (+1 japán) -> férfiaknál is kell még egyszer nyerni, hozni a +1 pontot.
Igor
Heisman nádor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 hónapja
Pontokat viszik tovább, vagy nulláról indul?Viszik tovább a helyezési számokat, és döntőben 10,9,8,7,6 pontot osztanak... szóval marad ez a szisztéma, csak kiesett 5 csapat, így az utolsó is min 6-ot fog kapni.
gabokocka
1 hónapja
Na, Kagiyama megverte Malinint, így izgalmas is lehet még a csapatverseny, jelenleg 34-33-ra mennek az amcsik. Bár talán egy hajszállal továbbra is amcsiknak áll, gyakorlatilag meg kell verni még egyszer Malinint, és hozni a másik három eredményt, hogy fordítsanak...Én azért nem vártam hogy Liut 4 ponttal veri rövid programban Sakamoto.
jégtánc (+4 amcsiknak), páros (+4 japán), női (+1 japán) -> férfiaknál is kell még egyszer nyerni, hozni a +1 pontot.
Igor
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Pontokat viszik tovább, vagy nulláról indul?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Na, Kagiyama megverte Malinint, így izgalmas is lehet még a csapatverseny, jelenleg 34-33-ra mennek az amcsik. Bár talán egy hajszállal továbbra is amcsiknak áll, gyakorlatilag meg kell verni még egyszer Malinint, és hozni a másik három eredményt, hogy fordítsanak...jégtánc (+4 amcsiknak, 10 vs 6),
páros (+4 japán, 6 vs 10),
női (+1 japán, 9 vs 10)
ergo férfiaknál is kell még egyszer nyerni a japánoknak, hozni a +1 pontot.
Kár hogy nincs jó jégtáncpárosuk, különben sima lett volna
Szerkesztette: Igor
1 hónapja
telex.hu/sport/2026/02/07/transznemu-sportolok-nemzetkozi-olimpiai-bizottsag-szabalyozas

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Pff, csak bronz, nagyon szigorúan pontoztak...

1 hónapja
Nem éreztem, hogy benne van egy 92-es ugrás.... de valóban, neki meg lehetett volna matematikailag...Hát, ez is eldőlt, 89-es a gyengébb ugrása, innen nem veri meg senki...91,5 pont kell Yimingnek. Ha jól értem, a két jobb ugrás számít, eddig 0,75 ponttal vezetett a japán.
Igor
somoskovig
Ez eléggé ilyen goriduszi csomóátvágás volt, csak feltolták a dobogóra, bár ha ez kézletétel akkor ez sincs 80....
1 hónapja
Hát, ez is eldőlt, 89-es a gyengébb ugrása, innen nem veri meg senki...91,5 pont kell Yimingnek. Ha jól értem, a két jobb ugrás számít, eddig 0,75 ponttal vezetett a japán.
Igor
1 hónapja
Hát, ez is eldőlt, 89-es a gyengébb ugrása, innen nem veri meg senki...
1 hónapja
Jó hogy majdnem egyszerre ér véget a két döntő, bár szerencsére Big Airt belassították...
1 hónapja
Nehogymá a japó lenyomja Su Yiminget 😳Én duplán szurkolok, nálam fantasyben is ott figyel. 😊
warr_b
1 hónapja
Nehogymá a japó lenyomja Su Yiminget 😳

1 hónapja
Nika Prevc csak 2. az első ugrás után, este nem kap enni már biztos!Egy nagy műbroki kellett volna a lába közé.
Heisman nádor

1 hónapja
Síugró csajok nem trükköznek? Ők mondjuk a mellükbe fecskendezhetnének sóoldatot, hogy nagyobb legyen 😂Mondjuk ha ez a pöcsös sztori igaz lenne, akkor a thaiföldi síugró lányok vernék a világot.
warr_b
1 hónapja
Nika Prevc csak 2. az első ugrás után, este nem kap enni már biztos!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Hónalj-, es intimszőrzet a megoldás.Síugró csajok nem trükköznek? Ők mondjuk a mellükbe fecskendezhetnének sóoldatot, hogy nagyobb legyen 😂De az ott még mindig nem generál nagyobb ruhafelületet.
warr_b
Mindezek mellett én támogatom a mellnagyobbítást!!!
zacknorb
Illetve egy púp.
1 hónapja
Síugró csajok nem trükköznek? Ők mondjuk a mellükbe fecskendezhetnének sóoldatot, hogy nagyobb legyen 😂De az ott még mindig nem generál nagyobb ruhafelületet.
warr_b
Mindezek mellett én támogatom a mellnagyobbítást!!!
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Síugró csajok nem trükköznek? Ők mondjuk a mellükbe fecskendezhetnének sóoldatot, hogy nagyobb legyen 😂

1 hónapja
dawyd728
4 123
Javítom magam, itt Lochnak esélyes se lenne hiba nélkül is Langenhan ellen. 2db pályacsúcs tőle.