Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Az a durva, hogy nem is volt olyan nagy esés, egyszerűen szerencsétlenül akadt bele a kapuba, semmi köze nem volt a térdéhez a bukásnak. A következmények nyilván szarabbak lesznek a sérülése miatt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
A bal vállára is rázuhantAz is gatya lehet, a kulcscsont is törhetett
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Hát ez nem szép, tuti szétment minden a térdében

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Huh bammeg az ismétlés. Ugrás közben a keze beleakadt a kapuba :SJogos, én annyira léceit néztem, hogy ez elsőre fel sem tűnt...
Sixo
1 hónapja
Sztem nem oldott le a léc, alácsavarta a lábait.Ezek a lécek már nem igazán tudnak leoldani, mert eleve olyan erőhatások érik 1-1 ugratónál, buckánál, jeges kanyarnál, hogy muszáj túlhúzni a kötéseket.
gabokocka
1 hónapja
Meg se ismétlik, akkor pedig nagyon csúnyaVisszatekertem, a jobbkanyarban a buckás részen erősen beremegett a léc, majd miután elemelkedett, egész egyszerűen elfordult a levegőben... nagyon furcsa hiba volt, azt tudom elképzelni , hogy már az esés előtt történt valami a térdével
nagir
1 hónapja
Sztem nem oldott le a léc, alácsavarta a lábait.
1 hónapja
Meg se ismétlik, akkor pedig nagyon csúnyaLátszott, ahogy teljesen alá volt csavarodva a bal lába, ott a maradék szalagok is elszálltak sajnos.
nagir
1 hónapja
Huh bammeg az ismétlés. Ugrás közben a keze beleakadt a kapuba :S
1 hónapja
Petra Majdic úgy nyert érmet sífutasban, hogy a törött bordája kb beleállt a tüdejébe. Ők ezért is vannak ott ahol.picsáért kell kockáztatni, nem is értem, ennyi esze lehetne akármilyen sztár síelő.Ezt "civilként" mi sose fogjuk megérteni.
petey
Viszont ez a szünet Goggia versenyének is "jót" fog tenni.
somoskovig
1 hónapja
Hallani, ahogy ordít a fájdalomtól... Elképesztő
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
értem, mint élsportoló a fejét, de annyian fejezik be méltósággal.picsáért kell kockáztatni, nem is értem, ennyi esze lehetne akármilyen sztár síelő.Ezt "civilként" mi sose fogjuk megérteni.
petey
somoskovig
1 hónapja
Amúgy en azt sem értem, hogy minek engedik ilyen sérüléssel, 40 felett rajthoz állni. Biztos voltam benne, hogy ez lesz a vége.
„History is a set of lies agreed upon.”
1 hónapja
picsáért kell kockáztatni, nem is értem, ennyi esze lehetne akármilyen sztár síelő.Ezt "civilként" mi sose fogjuk megérteni.
petey
1 hónapja
Nagyon sajnálom, de ezzel remélem a további versenyt nem barmolta szét...
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Goggia lehet most szopta be ezzel?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Szakadt ACL-el azért ez nem volt reális....
1 hónapja
Pedig nagy sztori lett volna, de az a térd fix gatya.
1 hónapja
picsáért kell kockáztatni, nem is értem, ennyi esze lehetne akármilyen sztár síelő.
1 hónapja
Hát ez olyan lett mint ARod a Jetsben...Most akik ezután jönnek, azoknak se lennék a helyében
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 hónapja
Ez 2011 100m vb amikor Bolt kiugrott.Csak ott SZG ordított, itt meg néma csend.
Poloska vagyok.
1 hónapja
A csá jött be sajnos csak, szegény...Baszki én nem szeretem Vonnt, de mindezek után nem tudok nem neki szurkolni. Elképesztő ez az ember...Ugyanígy vagyok, szerintem fog egy érmet, aztán csá. Egyébként Breezy Johnson a bold predictionom, meg hogy Goggia nem lesz dobogón. 😊
gabokocka
somoskovig
1 hónapja
😕