Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Egyik M betűs eagles szurkoló rosszabb, mint a másik. Ott van Meki meg ott van Mustaine ...Bol ez hatalmas betli. Ahogy idén tavasszal futott, azt gittem benne is van 50 közepe legalább. Látszik mi lesz az emberből ha Meki elkezd szurkolni neki.Az Szesze 😏🤔 ne bántsd az iggles drukkereket 😉😉
Sixo
dande2
3 hónapja
Krizsánèk hogy állnak vègül 4 szám után?olympics.com/en/paris-2024/results/athletics/women-s-heptathlon/200---------
dande2
3 hónapja
közben 14-gyel mennek a szerbek😊
3 hónapja
Hát a Világcsúccsal nem lehet versenyezniZombori tanár úrhoz van szerencsénk?
Chargers LT
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Bol ez hatalmas betli. Ahogy idén tavasszal futott, azt gittem benne is van 50 közepe legalább. Látszik mi lesz az emberből ha Meki elkezd szurkolni neki.Az Szesze 😏🤔 ne bántsd az iggles drukkereket 😉😉
Sixo
3 hónapja
Bol ez hatalmas betli. Ahogy idén tavasszal futott, azt gittem benne is van 50 közepe legalább. Látszik mi lesz az emberből ha Meki elkezd szurkolni neki.
3 hónapja
Hát a Világcsúccsal nem lehet versenyezni
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Geciiii 😳
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Így WR-t futni...nem is volt szorosSzép
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Új WR!
3 hónapja
mikiegér agyonverve
3 hónapja
JéBé
7 035
Kozben Team USA reped, innen mar nem lehet funolas.
3 hónapja
Krizsánèk hogy állnak vègül 4 szám után?Szarul. Top10 is cinkes.
dande2
3 hónapja
sima lesz ez
3 hónapja
Szilágyi 6. kiemelt volt, ő idén nem számított a legjobbnak közel sem. Az a múlt volt, itt náluk nem a múlt.Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Ahogy Szilágyi a kanadaitól, ahogy....soroljam? 😏
Sixo
dande2
3 hónapja
A kolumbiai Mosquera rioi bronz és egy tokiói ezüst után nem tudta folytatni a sormintát. 😕
3 hónapja
Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Ahogy Szilágyi a kanadaitól, ahogy....soroljam? 😏
Sixo
3 hónapja
Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Néztem végig, egy szettet leszámítva valóban jobb volt az USA szinte végig
Sixo
3 hónapja
Na jön az epic battle, McLaughlin vs Bol!Na gyerünk, Minnie Mouse! 😀
warr_b
3 hónapja
Jön lassan a női 400gát, közben hajrá Srbija
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Krizsánèk hogy állnak vègül 4 szám után?
3 hónapja
Közben Fantomas a Duna TV-n.🙂te is lefele kapcsoltál a tv-n? 😊
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.
3 hónapja
Na jön az epic battle, McLaughlin vs Bol!Formát tekintve nem hinném hogy bárki meg tudja az amerikait szorítani
warr_b