Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Szuper a kosár meccsFélidő, 54-43 Jokicéknak
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Pácsmán? Há miafasz kiejtés ez? Vagy az én hallásom lómai katolikus...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
11 pont maradt félidőre.. még most is az amcsiknak áll bőven, de azért ez most nem lesz sima
3 hónapja
HollowaySixo, 110 gát dobogó?1. Holloway
warr_b
2. Crittenden
3. Roberts
Sixo
Roberts
Parchment
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
CHI KIESETT 😀😀😀😀😀 Nem bírta a 191et kilökni miután a szakítást megnyerte xD Megszakadt a kínai win streak súlyemelésben.
3 hónapja
szpíkernél elgurult a gyógyszer kicsit 😀
3 hónapja
jönnek a szerb triplák is szépen 😊
3 hónapja
A 2 kb ugyanaz.Igen látom, miben cáfolja meg ez az olimpiás teóriámat? 😀Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
Sixo
Hanni
3 hónapja
Hoppá 10+-al vezetnek a szerbek Bookerék ellen kosárban?!Jamesék ellen. Nem vállaljuk magunkra a vereséget. Ha győz USA akkor Bookerék győztek.
iktriad
3 hónapja
Igen látom, miben cáfolja meg ez az olimpiás teóriámat? 😀Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
Sixo
3 hónapja
kurva anyját az ES-nekEpic hogy azt a kèt dobást nem várták meg a tvben....
paki azért dob még egy +90-est 😊
NB2
3 hónapja
Sixo, 110 gát dobogó?1. Holloway
warr_b
2. Crittenden
3. Roberts
3 hónapja
Hoppá 10+-al vezetnek a szerbek Bookerék ellen kosárban?!
3 hónapja
Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.2 VB-t nyert.
#masterkanapészaGértő
Hanni
3 hónapja
Sixo, 110 gát dobogó?
3 hónapja
9 3ast szórtak eddig a szerbek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Peterst ha megtanították volna rendesen dobni, akár többszörös olimpiai bajnok is lehetne. Hát a csávo konkrétan megtorpan az utolsó két lépéssel.#masterkanapészaGértő
3 hónapja
300-nál már talán nem, de 200-250-nél biztos. De gyengébben is kezdett. Csalódás a bronz.Még 300nál is szerintem, az egyenes előtt egy kicsivel tökéletesen egyszerre emelkedtek a gátra.200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2
warr_b
Sixo
3 hónapja
Embiid mekkorát színészkedett..
3 hónapja
Még 300nál is szerintem, az egyenes előtt egy kicsivel tökéletesen egyszerre emelkedtek a gátra.200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2
warr_b
3 hónapja
Vadlejch csak negyedik, Sixonál ő nyert.