Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Tokió ezüstérmese, a venezuelai Mayora érvényes lökés nélkül kiesik 😕 Ez nem a dél-amerikai férfiak szerencse napja.
3 hónapja
dánok is beragadtak kéziben
3 hónapja
200 körül még kb teljesen egyszerre vették a gátat. Aztán ott el is fogyotthosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
7 helyett újra 15 a különbség
3 hónapja
jokic sapka James ellen, aztán meg 2+1 😊 17 pontos vezetés10-12 most
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Amennyit láttam a tornából szerintem legvége fele nagyon hasonló erejű csapatok, döntő szettekben nüanszokon múlik ki jut tovább. Nőknél se éreztem egyáltalán a brazilokat kiemelkedônek.Férfiaknál meg az USA esett ki, akik nagyon jól néztek ki a csoportkörben.Olaszok is lesimázták most a törököket, meglepő.Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Néztem végig, egy szettet leszámítva valóban jobb volt az USA szinte végig
Sixo
kapitnono
zavi27
Sixo
Szerkesztette: zavi27
3 hónapja
hosszú egyenesben szerintem utolérte majdnemJa, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
Lúdas Solymi
3 hónapja
Lúdas Solymi
8 024
Ja, en is azt neztem h nem volt mar ok a kezdes se, mert ott is beragadt.Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
Szesze
3 hónapja
Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.fura, mert nem a végére fogyott el, az elejétől a végéig szarul ment magához képest
Sixo
3 hónapja
3 hónapja
honnan tudod milyen kromoszómái vannak Sixonak???15 ponttal megy Szerbia 😅Ott lóg a lábad között 😁
Mi a fasz
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Lúdas Solymi
8 024
mikiegér agyonverveSzegeny Femke elfogyott az utolso etapra. Vmi ott nem oke, mert nem erti o se.
NB2
Bar mar az elejen se volt energikus, mint pl. a 4x400-asnal.
Riporter szerint lehet h koronavirusos.
3 hónapja
Férfiaknál meg az USA esett ki, akik nagyon jól néztek ki a csoportkörben.Olaszok is lesimázták most a törököket, meglepő.Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Néztem végig, egy szettet leszámítva valóban jobb volt az USA szinte végig
Sixo
kapitnono
zavi27
3 hónapja
gerely utsó sorozat
3 hónapja
15 ponttal megy Szerbia 😅Ott lóg a lábad között 😁
Mi a fasz
Chargers LT
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Bol másfél mp-vel maradt egy a pár hónapos egyénijétől, ott kellett volna lennie mekláflin seggében ... Azt se lehet mondani, hogy rosszul időzített formát, mert 400as vegyes váltónak ő futotta az aranyérmét. Lehet csak nyerni akart és nem bírta a végét az erős kezdés miatt.
3 hónapja
Így jár aki otthon hagyja Jaylon Brownt 😏én se bánnám..közben 14-gyel mennek a szerbek😊Röhögnék ha kiesnének. Amekkora arcuk volt amikor Lyles beszólt neki. Földre esnének.
Szesze
Sixo
Szesze
3 hónapja
15 ponttal megy Szerbia 😅Mi a fasz
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Olaszok is lesimázták most a törököket, meglepő.Mi a geci? Hogy kaptak ki a toronymagas favorit brazilok női röpiben? Pár napja láttam őket, akkor még esélytelen volt, hogy bárki is megszorítsa őket.Néztem végig, egy szettet leszámítva valóban jobb volt az USA szinte végig
Sixo
kapitnono
3 hónapja
én se bánnám..közben 14-gyel mennek a szerbek😊Röhögnék ha kiesnének. Amekkora arcuk volt amikor Lyles beszólt neki. Földre esnének.
Szesze
Sixo
3 hónapja
közben 14-gyel mennek a szerbek😊Röhögnék ha kiesnének. Amekkora arcuk volt amikor Lyles beszólt neki. Földre esnének.
Szesze
3 hónapja
jokic sapka James ellen, aztán meg 2+1 😊 17 pontos vezetés
3 hónapja
indiai eddig 4x és a 89-es dobás
3 hónapja
Közben usákok bajban vannak, rá kéne menniük jokic kipontozására, de balfaszok