Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Jó hát igen, de a pálya nagy részében tojástartásban ugrassz és rohadt gyorsan mész még egy lesikláshoz képest is.Hütter... pedig ez a te pályád volt.Kanyarodni is kellett. 😀
Sixo
somoskovig
1 hónapja
Vonni 😥

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Vonn amatőr...
1 hónapja
Annyira éreztem,

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Hütter... pedig ez a te pályád volt.Kanyarodni is kellett. 😀
Sixo
1 hónapja
Aicher kb 3 számban lehet 4-63 érme lesz, behúztam fantasyben. 😊
és még ott a csapatkombi
zacknorb
1 hónapja
Mondjuk ezért vagy 10szer vesztette el a menet közben az egyensúlyát és kellett mentenie.
1 hónapja
Aicher kb 3 számban lehet 4-6és még ott a csapatkombi
Poloska vagyok.
1 hónapja
És eskü be akartam írni, hogy Breezy, Aicher, Vonn, Goggia lesz az első 4.
1 hónapja
Szlalomban van akkor a top7 kiemelt.Meg óriásban.
Sixo
A két technikai számban számít a pályaromlás, így ott top 7 jön 1-7 között, majd a top 15 maradéka kap rajtszámot 8-15. között.
Gyors számokban nem előny nagyon korán jönni, így ott ezért jönnek kicsit később a menők.
1 hónapja
Nah itt van pontosabban.Világkupában a ranglista szerinti top 10 megy 6-15, a 10-20 meg 1-5 és 16-20Kb, valami ilyesmi, 1-7 nem jó, után jön a 7 első asszem, és utána 14,15-30 a top30 többi része.És jól érzékelem, hogy akkor nagyjábol úgy néz ki a dolog, hogy lejön kb 10 nem szar, de nem is top ember akik "felgumizzák" a pályát, aztán jön kb aki eldönti az érmeket a végén meg a fairplay díjasok?Az ilyen lesiklás számoknál mi határozza meg a rajtsorrendet?Vannak kalapok, csoportok, 7esével meg 15ösével. Oda az elmúlt 1 év világkupa teljesítmény alapján kerülhetsz be. Azon belül meg sorsolnak.
Hanni
Sixo
Hanni
Sixo
zacknorb
1 hónapja
Johnson pipa, klasszik amerikai rodeó menetBaszki én nem szeretem Vonnt, de mindezek után nem tudok nem neki szurkolni. Elképesztő ez az ember...Ugyanígy vagyok, szerintem fog egy érmet, aztán csá. Egyébként Breezy Johnson a bold predictionom, meg hogy Goggia nem lesz dobogón. 😊
gabokocka
somoskovig
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Világkupában a ranglista szerinti top 10 megy 6-15, a 10-20 meg 1-5 és 16-20Kb, valami ilyesmi, 1-7 nem jó, után jön a 7 első asszem, és utána 14,15-30 a top30 többi része.És jól érzékelem, hogy akkor nagyjábol úgy néz ki a dolog, hogy lejön kb 10 nem szar, de nem is top ember akik "felgumizzák" a pályát, aztán jön kb aki eldönti az érmeket a végén meg a fairplay díjasok?Az ilyen lesiklás számoknál mi határozza meg a rajtsorrendet?Vannak kalapok, csoportok, 7esével meg 15ösével. Oda az elmúlt 1 év világkupa teljesítmény alapján kerülhetsz be. Azon belül meg sorsolnak.
Hanni
Sixo
Hanni
Sixo
Poloska vagyok.
1 hónapja
De már nem úgy van , mint régen. Régebben 25-30 között jöttek lesiklásban a legjobbak. Most 7-15 között. És a legelején sem a legrosszabbak, mint régen, hanem top30asok.
1 hónapja
Kb, valami ilyesmi, 1-7 nem jó, után jön a 7 első asszem, és utána 14,15-30 a top30 többi része.És jól érzékelem, hogy akkor nagyjábol úgy néz ki a dolog, hogy lejön kb 10 nem szar, de nem is top ember akik "felgumizzák" a pályát, aztán jön kb aki eldönti az érmeket a végén meg a fairplay díjasok?Az ilyen lesiklás számoknál mi határozza meg a rajtsorrendet?Vannak kalapok, csoportok, 7esével meg 15ösével. Oda az elmúlt 1 év világkupa teljesítmény alapján kerülhetsz be. Azon belül meg sorsolnak.
Hanni
Sixo
Hanni
1 hónapja
Brignone lejött egyben, sztem neki ez is nagy dolog.Nem egy szerencsés időpont ez neki, a tavalyi mezőnyben még simán dobogós lehetne, de idén Scheib, Moltzan, kezd visszajönni Shiffrin, nehéz lesz éremközelbe jutnia.
gabokocka
1 hónapja
És jól érzékelem, hogy akkor nagyjábol úgy néz ki a dolog, hogy lejön kb 10 nem szar, de nem is top ember akik "felgumizzák" a pályát, aztán jön kb aki eldönti az érmeket a végén meg a fairplay díjasok?Az ilyen lesiklás számoknál mi határozza meg a rajtsorrendet?Vannak kalapok, csoportok, 7esével meg 15ösével. Oda az elmúlt 1 év világkupa teljesítmény alapján kerülhetsz be. Azon belül meg sorsolnak.
Hanni
Sixo
1 hónapja
Baszki én nem szeretem Vonnt, de mindezek után nem tudok nem neki szurkolni. Elképesztő ez az ember...Ugyanígy vagyok, szerintem fog egy érmet, aztán csá. Egyébként Breezy Johnson a bold predictionom, meg hogy Goggia nem lesz dobogón. 😊
gabokocka