Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
A mai olimpia mixemet mindenfelé az észtek vitték.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mindig trendet kell nézni az ilyen állóképességi sportoknál, nem azt, hogy két hónapja milyen volt a futóforma. Plusz Simon iszonyú stabil tud lenni mentálisan is.de forma alapján Simon nem volt odabaszósHollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
Hülye kommentátor semmit se talált el kb a közvetítés során, de ezért rakták befutónak, te fasz, nem az élete első olimpiai versenyét futó Zsákmonyót.
somoskovig
fostam én is, hogy lehajrázzák, de szerencsére jól lőtt és jól is futott
Vitozzi eddig egész évben rohadt gyors volt, ma nem
(azért lövőhibákat mutathatnák a befutónál)
NB2
1 hónapja
Samuelsson minimum egy fix ezüstöt dobott elMondjuk ez azt feltételezi, hogy elől Ponsi ugyanígy lő, ami ellen van sok példa
gabokocka
Poloska vagyok.
1 hónapja
de forma alapján Simon nem volt odabaszósHollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
Hülye kommentátor semmit se talált el kb a közvetítés során, de ezért rakták befutónak, te fasz, nem az élete első olimpiai versenyét futó Zsákmonyót.
somoskovig
fostam én is, hogy lehajrázzák, de szerencsére jól lőtt és jól is futott
Vitozzi eddig egész évben rohadt gyors volt, ma nem
(azért lövőhibákat mutathatnák a befutónál)
1 hónapja
Samuelsson minimum egy fix ezüstöt dobott el
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Dorothea Wierer tőlem azért kap egy aranyat.. 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
1 hónapja
Kirkeeide ezt nem a nagybácsitól tanulta. Jól indul a biatlon! Bár Simon nem a szívem csücske, inkább Braisaz-t preferálom, de a két csaj nagyot ment ma.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Sámeul menj a sóhivatalba 😔
1 hónapja
Hollóháttal többre mentek volna, ostoba dolog volt.Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
zacknorb
1 hónapja
Hàt ez eldőlt
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Kirkeeide odabaszhat a végénÖsszejött xdd
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Kirkeeide csúnyán elszállt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Lol kirkeide
1 hónapja
Kirkeide elég bátor ezzel a futással álló lövészet előtt…A Griffendélt a bátorság jellemzi, vörös hajjal meg fix az
somoskovig
Poloska vagyok.
1 hónapja
Vitozzi elég visszafogottan fut.
1 hónapja
germánok lehet nem nyernek érmet 35/35-tel???lehet 40/40 lesz???
1 hónapja
Hát Julia Simon 5/5
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Hajdú B. viszont sokkal elviselhetőbb, mint egy random FTC Eurépa Liga meccsen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Bolgár érem!Cseh arany meglett azért snowboardbanEz a kommentátor hölgy katasztrófa mennyire a csehkettöt nézi...
zacknorb
Koreai belehibázott a döntőbe.
kishaszi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Cseh arany meglett azért snowboardbanEz a kommentátor hölgy katasztrófa mennyire a csehkettöt nézi...
zacknorb
Koreai belehibázott a döntőbe.
1 hónapja
Kirkeeide odabaszhat a végén
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mióta leszopatta Réka a junior VB-n azóta Wierer nem az igazi 😕
1 hónapja
ha Preussnak így adják át, akkor ebből simán lehet német arany