Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
én is csak LT-t tudok nézni 😊vezet a német...dehogyis 😊
NB2
petey
3 hónapja
Egy sárga számít valamit? (Csak a live timingot nézem.)
3 hónapja
vezet a német...
3 hónapja
szerintem sem, de majd kiderül 1 óra múlva 😀csak nem nyírta ki magát, ennél tapasztaltabb.Nem tudom, egyáltalán az volt-e, vagy csak picit elnyúlt lefelé a frissítés után.Raso szökni próbál?Felértek rá....a francba
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
Most Betlehemre fogadnék 😊
csipkelli
deyell
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
deyell
11 702
csak nem nyírta ki magát, ennél tapasztaltabb.Nem tudom, egyáltalán az volt-e, vagy csak picit elnyúlt lefelé a frissítés után.Raso szökni próbál?Felértek rá....a francba
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
csipkelli
choose life
3 hónapja
csipkelli
4 008
Nem tudom, egyáltalán az volt-e, vagy csak picit elnyúlt lefelé a frissítés után.Raso szökni próbál?Felértek rá....a francba
csipkelli
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Raso szökni próbál?Felértek rá....a francba
csipkelli
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
csipkelli
4 008
Raso szökni próbál?
3 hónapja
brutál milyen szép stílusban úszik a német, reméljük rámegy a sebesség rovására! 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
deyell
11 702
Ökölvívás 51 kg majom francia akit becsaltak a döntőbe most hisztizik mert Dusmatov rongyá verte....szép győzelem volt. 16 centivel magasabb ellenfelet vert meg
ThundersNFL a Paraszt
choose life
3 hónapja
Mondjuk az álmoskönyvek szerint akkor a kell.Csak az utolsó negyedet nyerték Jamesék, de azt 17el 😅Kb egyszer vezettek...a legvégén
Chargers LT
ThundersNFL a Paraszt
3 hónapja
Csak az utolsó negyedet nyerték Jamesék, de azt 17el 😅Kb egyszer vezettek...a legvégén
Chargers LT
Draft
3 hónapja
Ökölvívás 51 kg majom francia akit becsaltak a döntőbe most hisztizik mert Dusmatov rongyá verte....
Draft
3 hónapja
Curry nagyon elismerően nyilatkozott a szerbekről 😎LeBron szintén
Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
mondjuk én ezeknek a norvégoknak nem fogok szurkolni az biztos..
3 hónapja
Curry nagyon elismerően nyilatkozott a szerbekről 😎
3 hónapja
dánok sikítoznak örömükben, de ezt már elbukták 😊
3 hónapja
nemtom Bogdanovic miért nem vállalt többet a végén..Nem kritikaként írtam, csak megállapítás voltoké, de nem csoda, h elfáradtak a végére, az amcsik végig tudnak cserélni sztárokat, ezt nem lehet végig bírni, csoda lett volna, de majdnem sikerültCsak az utolsó kb. tíz kimaradtEnnyi szar triplaval nehézMindkét csapat abszolút jó stattal triplázik
zinedine5
Chargers LT
zinedine5
Szesze
zinedine5
3 hónapja
Csak az utolsó negyedet nyerték Jamesék, de azt 17el 😅
3 hónapja
Na a norvégok ellen vajon hogy csalják össze a csigásoknak?Sehogy a 44 éves Lunde kivédi a szemüket. 😀
warr_b
3 hónapja
Nem kritikaként írtam, csak megállapítás voltoké, de nem csoda, h elfáradtak a végére, az amcsik végig tudnak cserélni sztárokat, ezt nem lehet végig bírni, csoda lett volna, de majdnem sikerültCsak az utolsó kb. tíz kimaradtEnnyi szar triplaval nehézMindkét csapat abszolút jó stattal triplázik
zinedine5
Chargers LT
zinedine5
Szesze
3 hónapja
norvégok meg verik a dánokat.. franciának ez viszont jó lesz sztem..
3 hónapja
De az usa biztosabb jóvalEgy kicsit szurkoltam az usákoknak, mert ők valószínű megverik a retkeket a döntőbenBarmelyik csapat innen elveri a franciakat
Stoki
Toca
3 hónapja
ezek után sima német és sima usa w lesz a kosár meccsekenviszont holnap az atlétika döntői és a póló meccs nagy átfedésben lesz sajna 😕