Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Olimpia

22 feliratkozó

6 hónapja
NB2 New England Patriots 29 752 — nabege2@yahoo.com
 www.olympics.com/en/milano-cortina-2026/schedule

ezt esetleg kitehetitek kiemeltbe
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 22 072
Egyébként lábszár törès, tehát nem az "eredeti" sèrülès okozta elvileg a bajt hanem egy szerencsètlen ütközès ès földre èrkezès....
dande2
Plusz oldalszalag-szakadás, plusz meniszkusz sérülés, plusz vállficam.
somoskovig
Legalább ugyanaz a térde, ahol eleve el volt szakadva a szalag?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 720 — Chiefs GM
Van egy erős Tonya Harding vibe ebben az amcsi csajban, kombinálva a gimis filmek gonosz pompomlány csapatkapitányával.

6 hónapja
Ti is látjátok, hogy ő a CÁPA? ugye??? 😀 (Annyira "imádom" a műkorit, hogy el se tudom mondani.)

6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kanada kiesett, sztem az elég nagy meglepi
gabokocka
Csak a britek ellenit láttam, az alapján nem annyira, volt nèhány brainfart húzásuk. Inkább azon, nekünk összejött a nègy. De vszeg a britek elleni után a bronzmeccs jön.
6 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 441 — Keep pounding
Pontegyenlőségnél mi dönt?
gabokocka
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fteam-event-ties-v0-xha6hl1em7ig1.jpeg%3Fwidth%3D1440%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D434c609814c4acc96fb61c1a5321f6620f359033
somoskovig
Kösz Csoki, sokat segítettél 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Az igen! Amerikai nagymama a műkorcsolya versenyen 54-es Patriots mezben szurkol 😅😁
Ő készült!
Az Vrabel száma volt legalább? Ki lehet az 54es?
Chargers LT
Teddy Bruschi.
szaba
Akkor azért volt a nagymama korú nőn 😅

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
Kanada kiesett, sztem az elég nagy meglepi

6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 796 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyszerű a Norvègok kikaparták a svèdeknek a gesztenyèt vegyes curlingben, így benne vannak a nègyben. Mèg lehet ugyan az a mèrleg a svájciakkal de mivel mi (svèdek) vertük őket, így az számít. Köszi 🙏
6 hónapja
gabokocka
 www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fteam-event-ties-v0-xha6hl1em7ig1.jpeg%3Fwidth%3D1440%26format%3Dpjpg%26auto%3Dwebp%26s%3D434c609814c4acc96fb61c1a5321f6620f359033

6 hónapja

6 hónapja
Ez a japó páros igen korrekt. Laikus szemmel is kiemelkedők.

6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 13 188
Az igen! Amerikai nagymama a műkorcsolya versenyen 54-es Patriots mezben szurkol 😅😁
Ő készült!
Chargers LT
Teddy Bruschi.
6 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 738 — Jedi Master
Ő készült!

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
6 hónapja
Na, amcsi műkori páros lenyomta a kanadaiakat, innentől már nagy betli kellene egyéniben a két amcsitól.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 42 254 — LIGHTS OUT!
For the first time in Winter Olympics history, Italy won FOUR medals in a single day!
zacknorb
1 ezüst meg 3 bronz. Ennél azért a tegnapi napjuk erősebb volt.

6 hónapja
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 227 — Steelers fan
52.660, hujjujjj, micsoda TR
Igor
1. Futam (r1): 52.924 (1. hely)
2. Futam (r2): 52.902 (1. hely)
3. Futam (r3): 52.705 (1. hely)
4. Futam (r4): 52.660 (1. hely)
kishaszi
Ez ilyen Bubka style, ha elsőre letolja az 52.660-at, akkor a másik 3 már nem is TR. 😀
somoskovig
Újabban meg Mondo.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 287 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
For the first time in Winter Olympics history, Italy won FOUR medals in a single day!
6 hónapja
Sztem az egyből látszódott, hogy nem a térde miatt bukott, hanem mert a válla beakadt a kapuba, itt egészséges térddel is perecelt volna. A következmények lettek csúnyábbak a sérülése miatt.
gabokocka
Ez nehéz kérdés. Úgy mész neki, hogy sérülésed van, a szalagsérülések legszarabbika. Normális ember,ha rá is tud állni, bebattyog a dokihoz, aztán várja a műtét napját (láttam ilyet, tesóm épp a szakadt achilessével volt dokinál, jött egy csajszi, hogy síelt, elesett, azóta fáj a térde és nem jól tudja hajlítani, nyugtattuk, hogy nem lesz nagy gáz, bement, 2 perx múlva jött ki Majzik dokitól, hogy torn ACL 😛). Fejben ott van, még ha te is vagy az univerzum legjobbja is, lazán benne van, hogy olyan hibát vétesz, amit amúgy nem. Nem, hogy nem tudsz 100%-ig koncentrálni, de szinte törvényszerű a baleset, rásérülés... függetlenül attól, hogy a hiba nem effektíve a meglévő sérülés közvetlen kiváltó oka.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
6 hónapja
Sztem az egyből látszódott, hogy nem a térde miatt bukott, hanem mert a válla beakadt a kapuba, itt egészséges térddel is perecelt volna. A következmények lettek csúnyábbak a sérülése miatt.

6 hónapja
Igor
kishaszi
Ez ilyen Bubka style, ha elsőre letolja az 52.660-at, akkor a másik 3 már nem is TR. 😀

6 hónapja
Elméletileg Odermatt - Meillard és von Allmen - Nef a két esélyes svájci páros, bekaphatják, kell az Odi-arany a jelek szerint a népnek.

A franciáknál a Muzaton-Rassat és az Allegre-Noel páros lehet erős, papíron jól néz ki Kirchmayr-Feller is, meg a Franzoni-Vinatzer talán, bár utóbbi idén szlalomban sehol sincs. Norvégoknál Sejersted-McGrath tűnik erősebbnek, ha Sejersted nagyjából rendben van. Top 6-ra még jó lehet Monney-Yule esetleg, vagy nagyon outsiderként Lehto-Hallberg, ha előbbi hozza a legjobbját lesiklásban, utóbbi meg nem esik ki. 😊
somoskovig
Látod erre gondoltam, hogy van akkora sztár, hogy ki fogja lobbizni.... félreértés ne essék, szerintem se szép/korrekt nyilván. Német szánkóválogatási elvek rulez 😊

Nekem úgy rémlik (aztán lehet zöldségeket beszélek), hogy Vinatzer nagy eseményekre összekapja magát, én arra a párosra kíváncsi leszek....
Igor
Ráadásul Nef az igazi lúzer csávó, komolyan, még Yule is jobb lett volna, ha von Allmen nyeri a lesiklást, akkor Nef barna gatyában fog jönni első helyről...

Vinatzer a legutóbbi vb-n kiesett sima szlalomban és csapatkombi szlalomban is, de van vb-dobogója.

6 hónapja
Wow, holnap Sumák lesz a szakértő a stúdióban 😊

6 hónapja
Igor

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 287 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
4 run, 4 TR
6 hónapja
NB2 New England Patriots 29 752 — nabege2@yahoo.com
tök egyértelmű volt