Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
- JC6
6 989
5 aranyat és 15 érmet tippeltem. Nem rossz 😃
3 hónapja
Akkor visszahallgatom😁Max"Basszatok meg"Ez melyik volt M4 vagy max?
Király ez a közvetítés...
gyurczi
ThundersNFL a Paraszt
gyurczi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Nyíltvízi úszásban egész jók vagyunk, tegnap a kiscsaj is szuperül megnyomtaBetlehem jegyese. Anno egyszerre nyertek ifi EB-t vagy mit.
mustaine
3 hónapja
Csak az utolsó száz métert láttam, de annyit mondhatok: nem indul rosszul a nap.
3 hónapja
Max"Basszatok meg"Ez melyik volt M4 vagy max?
gyurczi
ThundersNFL a Paraszt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 hónapja
"Basszatok meg"Ez melyik volt M4 vagy max?
gyurczi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
taekwondoban mindig ugyanez az egy bíró van? 😊
3 hónapja
csipkelli
4 008
Most kéne a Szajna vízét árulni a Szigeten, 5000/palack.
3 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Bármiben, köszi.Amúgy mikor volt utoljára kettős magyar dobogó olimpián?úszásban vagy bármiben?
Tactful Cactus
k1000 méter Tokióban 1-2.
Úgy beszélgettek egymás mellett mintha edzés végén lettek volna.lehet az edzéseik keményebbek 😀
gyurczi
eaglesmcnabb
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
Amúgy mikor volt utoljára kettős magyar dobogó olimpián?úszásban vagy bármiben?
Tactful Cactus
k1 1000 méter Tokióban 1-2.
Úgy beszélgettek egymás mellett mintha edzés végén lettek volna.lehet az edzéseik keményebbek 😀
gyurczi
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Úgy beszélgettek egymás mellett mintha edzés végén lettek volna.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
3 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Amúgy mikor volt utoljára kettős magyar dobogó olimpián?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
nem vagy egyedül 😀mondjuk 19-es számmal indult mint a kantajózsika, ilyen előjelekkel várható volt hogy lesimázzaHát nem véletlen, aki 19-es számban sportol, az csak gecinagy forma lehet (én) 😀😀
eaglesmcnabb
Hanni
kár hogy nincs itt csapat üldöző, mint a vb-n, lenne rá esélyünk
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
haladunk az olimpia előtti 5-5-5-ös tippem felé, de lehet így túl is szárnyaljuk 😊
3 hónapja
Betlehem 1500-on is rohadt okosan versenyzett én bíztam benne itt isJó Kristófnak én már szinte előre odaadtam az aranyat 😊
3 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Sárkány Zalán: megérdemlik, minden porcikájukat szarrá edzették.Így neveld a sárkányodat...
Jughead
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 hónapja
csipkelli
4 008
Nyíltvízi úszásban egész jók vagyunk, tegnap a kiscsaj is szuperül megnyomtaLehet, hogy jogosan, de elég rossz ütemben van kutyapicsázva az úszó szövetség.
mustaine
3 hónapja
Nyíltvízi úszásban egész jók vagyunk, tegnap a kiscsaj is szuperül megnyomta
3 hónapja
Azta jó kurva mindenit, hát mekkora kibaszott nagy úszás volt ez bassza meg!!!!A kommentátor szokás szerint azt sem tudta, ki kivel van. Katasztrófa ez a pasas.
Geci megkönnyeztem ezt a dobogót, hát elképesztő mekkora királyok ezek a srácok omg.
mondjuk kicsivel jobban is lehetett volna ordítani kommentátor úr, mert a harmadik hely az kurva kemény végjáték volt.
Eazzy
3 hónapja
Azta jó kurva mindenit, hát mekkora kibaszott nagy úszás volt ez bassza meg!!!!Geci megkönnyeztem ezt a dobogót, hát elképesztő mekkora királyok ezek a srácok omg.
mondjuk kicsivel jobban is lehetett volna ordítani kommentátor úr, mert a harmadik hely az kurva kemény végjáték volt.
Don't talk the walk, Walk the talk!
3 hónapja
Vicces, hogy a közvetítésben azon viccelődtek, hogy a külföldiek nem tudják kimondani Rasovszky nevét, de az NSO-n többször is Raszovszky-nak sikerült leírniuk...
3 hónapja
Jughead
5 213
Sárkány Zalán: megérdemlik, minden porcikájukat szarrá edzették.
3 hónapja
mondjuk 19-es számmal indult mint a kantajózsika, ilyen előjelekkel várható volt hogy lesimázzaHát nem véletlen, aki 19-es számban sportol, az csak gecinagy forma lehet (én) 😀😀
eaglesmcnabb
3 hónapja
Aztaqrva mekkorát úszott ez az ember....valóban a legszebb mozzanata a játékoknak
Megkönnyeztem, ahogybl egymásnak örültek, nálam ez az olimia legszebb mozzanata.
Boston
óriási versenyzés, kiváló sportemberek
ahogy várta nyertesként és szurkolt, hogy Betlehem bejöjjön harmadiknak... mindennél többet elmond
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.