Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Az mi volt az amcsitól 3 kő egyszerre ki...
1 hónapja
Kraft konkrétan felslegesen szorította ki Fettnert az utóbbi 1 hónap alapján
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mèg ezt is engedtèk megírni de 6-t sehogy nem tudnak csinálni...Ja vège is 🤦😀
dande2
1 hónapja
Mèg ezt is engedtèk megírni de 6-t sehogy nem tudnak csinálni...
1 hónapja
Ezzel a double takeouttal meg is van kb.De ez számomra is relytèj hogy egyik tv adó se adja legalább a vègjátèkot.....
gabokocka
1 hónapja
Stoch sehol sincs, kínai top 30 meg ott lesz
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ezzel a double takeouttal meg is van kb.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
Igen így akarta jó lövés bedobás 😄Ezt a szerencsètlent lehetett volna 3 pont de minimum 1 erre odaadja briteknek 😯🤦 pedig olyan jól állt....Látod, direkt csinálta, hogy ne veszítsék el az utolsó kő jogát 😛
dande2
Jakehomer
1 hónapja
Ja innentől kb ennyiHárom követ kiütsz a faszba és vège a meccsnek. Ezt én megcsinálom.Ötöt írni egy endben gecc...Kihizták a maxot a PPből. A briteknek mèg megvan ez a lehetőség remèljük ők nem èlnek vele így... dande2
gabokocka
gabokocka
1 hónapja
Három követ kiütsz a faszba és vège a meccsnek. Ezt én megcsinálom.Ötöt írni egy endben gecc...Kihizták a maxot a PPből. A briteknek mèg megvan ez a lehetőség remèljük ők nem èlnek vele így... dande2
gabokocka
Szerkesztette: gabokocka
1 hónapja
Ezt a szerencsètlent lehetett volna 3 pont de minimum 1 erre odaadja briteknek 😯🤦 pedig olyan jól állt....Látod, direkt csinálta, hogy ne veszítsék el az utolsó kő jogát 😛
dande2
Tepper takarodj!
1 hónapja
Ötöt írni egy endben gecc...Kihizták a maxot a PPből. A briteknek mèg megvan ez a lehetőség remèljük ők nem èlnek vele így...
gabokocka
1 hónapja
Női számkóban legalább a 2 német oda-vissza pingpongozik a TR-al és lesz meccs holnap is.Meg a 3. helyre vannak 6-an 2 tizeden belül, az is jó meccs lesz. 😊
zacknorb
1 hónapja
Ötöt írni egy endben gecc...
1 hónapja
Az igen, ezt viszont a britek szúrták el, 5 pontot írtunk! Remélem innen már meglesz....
1 hónapja
Ezt a szerencsètlent lehetett volna 3 pont de minimum 1 erre odaadja briteknek 😯🤦 pedig olyan jól állt....
1 hónapja
Kok nem volt maradéktalanul boldog. A japán legalább hozott nekem egy másfeles bronzot.Szívemből szóltál. a lehető legrosszabb nyert.Fuck that, Femke sokkal szimpatikusabb volt, mint a kacsacsőrű emlős, ráadásul Jake Paul uh, gáz lehet a csaj.Ilyen névvel hogy Jake homer fix csak el akarta jynxelni 😀Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
NB2
zacknorb
Jakehomer
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
Női számkóban legalább a 2 német oda-vissza pingpongozik a TR-al és lesz meccs holnap is.
Poloska vagyok.
1 hónapja
lényegtelen, ha nem fektetett volna bele elég energiát és időt akkor nem nyert volna. El kell ismerni a teljesítményét, még ha a személyisége erősen kérdéses is.Fuck that, Femke sokkal szimpatikusabb volt, mint a kacsacsőrű emlős, ráadásul Jake Paul uh, gáz lehet a csaj.Ilyen névvel hogy Jake homer fix csak el akarta jynxelni 😀Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
NB2
zacknorb
Jakehomer
1 hónapja
My girlfriend slides better than yours, nem tudom, a szánkós csaj mennyire értékelte 😊
Tepper takarodj!
1 hónapja
Szívemből szóltál. a lehető legrosszabb nyert.Fuck that, Femke sokkal szimpatikusabb volt, mint a kacsacsőrű emlős, ráadásul Jake Paul uh, gáz lehet a csaj.Ilyen névvel hogy Jake homer fix csak el akarta jynxelni 😀Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
NB2
zacknorb
Jakehomer
1 hónapja
Fuck that, Femke sokkal szimpatikusabb volt, mint a kacsacsőrű emlős, ráadásul Jake Paul uh, gáz lehet a csaj.Ilyen névvel hogy Jake homer fix csak el akarta jynxelni 😀Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
NB2
zacknorb
Tepper takarodj!
1 hónapja
Ilyen névvel hogy Jake homer fix csak el akarta jynxelni 😀Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
NB2
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ezek hárombetűs a Femkék gyorsak 😊szép volt
Asszem megvan a bajnok
Jakehomer
1 hónapja
Jah, hollandusok mind ekkora devlák 😂mekkora ez a holland nőÁtlagos 😆
NB2
kishaszi