Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Izsák Mihály oroszosítva😁Milyen dán név ez az Ali Turpal Bisultanov?Mint amilyen magyar a Muszukajev Iszmail.
Sixo
somoskovig
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Női távol döntőben jól látom, hogy a román fehér egyedül?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Az olasz - török női röpi elődöntő szintén magas minőségi játék 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Érik a dráma a gyeplabda döntőben isKevesebb, mint 1 perc, X.
3 hónapja
iliász nikolász az egyik kedvencemMilyen dán név ez az Ali Turpal Bisultanov?Mint amilyen magyar a Muszukajev Iszmail.
Sixo
somoskovig
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Jughead
5 213
Én nem tudom, hogy le kellett volna-e vagy sem, mert ebből a baromságból ez a 4x 6 perc is sok volt, de a meccset elnézve esélytelen lett volna, hogy összejöjjön neki.Csak mert ment a lázítás a stúdióban: visszatekertem, a dán a sípszó után abbahagyta az ellenállást ezért fordította át Losonczi.nem kellett volna még lefújnia, épp indított volna, de nem ezen múlt
Jughead
Szesze
3 hónapja
Akkor Losonczi 5-dik?
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
3 hónapja
Milyen dán név ez az Ali Turpal Bisultanov?Mint amilyen magyar a Muszukajev Iszmail.
Sixo
3 hónapja
Csak mert ment a lázítás a stúdióban: visszatekertem, a dán a sípszó után abbahagyta az ellenállást ezért fordította át Losonczi.nem kellett volna még lefújnia, épp indított volna, de nem ezen múlt
Jughead
3 hónapja
Jughead
5 213
Csak mert ment a lázítás a stúdióban: visszatekertem, a dán a sípszó után abbahagyta az ellenállást ezért fordította át Losonczi.
3 hónapja
egyértelműen jobb volt a dán összességében, el kell ismerniLosonczi csinált már akciót az olimpián?Most csinált, csak a szarházi bíró belefújt. Utána viszont sajnos tényleg elfogyott a végére. De akkor is....
1 pontos kilökésre emlékszem…
Sinisa
Boston
3 hónapja
Akkor ez is ennyi 🤷 azèr szèp vót
3 hónapja
Losonczi csinált már akciót az olimpián?Most csinált, csak a szarházi bíró belefújt. Utána viszont sajnos tényleg elfogyott a végére. De akkor is....
Sinisa
Do your job
3 hónapja
Hát sajnos az erősebb győzött, ki van szegény Losonczi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
az egész meccsen nem volt elég erő sajnos..
3 hónapja
Losonczi csinált már akciót az olimpián?Első két meccs mindegyikén csinált, elődöntőben nem sikerült
Sinisa
3 hónapja
csipkelli
4 008
És a dánnak volt ma meccse.
3 hónapja
ozibozi
17 183
Ebben nem volt több
3 hónapja
Nem fog sajnos, elfáradt nagyonTaktika nem jott beDe még bejöhet ha megint kiegyenlít.
Stoki
Sixo
3 hónapja
az a baj, h elfáradt..
3 hónapja
Losonczi csinált már akciót az olimpián?1 pontos kilökésre emlékszem…
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Akkor ennyi