Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
Hosi milyen okosan meg énekelte Nagy Ádámot
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
3/12?Zalesz lolapjara kiváncsi lennék1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
3-ben legyaláztak mineket
4-ben pedig visszaengedtek a meccsbe
Nem volt jó csapat szerintem sem.
De Manó és Vogel klasszisa, és Zalánki pár jó perce elég volt ehhez a csodához.
Sinisa
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
bogjosi
1 499
SZERENCSÉD! 😀Vogel nem pechvogel!köszi a híres Ik jinx-et 😀
iktriad
bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
azóta már valami pannonhalmi apátság boránál tartok, szóval amúgy bejött 👌
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
3 hónapja
Kampman
28 331
Vogel amúgy fullra olyan, mintha Dirk Nowitzkit megrendeltük volna wishről.Nekem inkább van egy Kelly Olynyk feelingem vele kapcsolatban.
szaba
3 hónapja
Nem lattam azt a meccsetA jobb csapat kiesettcsakúgy ahogy a spanyolok a horvátok ellen.
csebi
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
ozibozi
17 193
Győzelem, de van pár lúzer ebben a csapatban😉
3 hónapja
Zalesz lolapjara kiváncsi lennék1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
Sinisa
3 hónapja
deyell
11 702
A jobb csapat kiesettcsakúgy ahogy a spanyolok a horvátok ellen.
csebi
choose life
3 hónapja
szaba
10 553
Vogel amúgy fullra olyan, mintha Dirk Nowitzkit megrendeltük volna wishről.
3 hónapja
elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.Bizony.
eaglesmcnabb
De Tucak nagy koponya, bmit ki tud találni
3 hónapja
1-2 negyedben támadásban nem voltak jók.De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
csebi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
3 hónapja
Figyelj, mert a depi vagyok öngyi leszek nem egyenlő a Peti vagyok Gyöngyi leszekkelRemélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Fenèt olyan depi vagyok hogy mingyá öngyi leszek 😏
nagylaza, főpohárnok
dande2
3 hónapja
Én is örülök de el kell ismerni h ma amúgy az olaszok jobbak voltak és hat egy szavunk sem lehetett a birokraRemélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Örülök, a meccs közben leírt véleményeimet tartom.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
3 hónapja
elődöntős mezőny gyengébb mint a helyosztós, végig kell vinni, ilyen nehéz ellenfél már nem jöhet szembe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Kampman
28 331
Remélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Örülök, a meccs közben leírt véleményeimet tartom.
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Remélem, hogy akik fikázták és a harmadik negyedben már temették a csapatot, most azért örülnek picit.Fenèt olyan depi vagyok hogy mingyá öngyi leszek 😏
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
De az olaszok jobbak voltak.A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
kapitnono
3 hónapja
Jansik fizethet pár kört Vogelnek 😊
3 hónapja
ozibozi
17 193
Sima liba
3 hónapja
megvan a taktika, X-re kell játszani mint a portugálok, Vogel megoldja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
A jobb csapat kiesettMa nem volt jobb csapat szerintem
csebi
3 hónapja
csipkelli
4 008
Lehetett volna izgalmasabb is. Talán a következő.