Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
deyell
11 702
Khyzhniak Tokióban olimpiai bajnok lett volna, ha nem néz be egy ütést a döntő végén. kíváncsi vagyok most sikerül-e neki.
choose life
3 hónapja
lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)Én úszni se tudok, Heisman kedvéért pedig megjegyezném, hogy a vízilabdát is a nézhetetlen sportok közé sorolom. Bárcsak gyeplabdában lennénk az élmezőnyben!
eaglesmcnabb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
francia bokszolók kapnak ki egymás után,Csak várja meg Irán az olimpia végét, nem tudom már tovább forgácsolni a figyelmemet.
román bíró kedvezően ítél nekünk
jamaikai nehézatléta aranyérmet nyer
valami sötét dolog van készülőben
Kampman
3 hónapja
Kampman
28 331
francia bokszolók kapnak ki egymás után, román bíró kedvezően ítél nekünk
jamaikai nehézatléta aranyérmet nyer
valami sötét dolog van készülőben
3 hónapja
Miert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀azért Hesz Máté nekem még rémlik
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
respect hogy nem csalták el. azért remélem a harmadik döntőbe jutott francia is kikap majdNem hittem, hogy megnyerheti a kubai padlóztatás nélkül, de kellemesen csalódtam.
deyell
3 hónapja
deyell
11 702
respect hogy nem csalták el. azért remélem a harmadik döntőbe jutott francia is kikap majd
choose life
3 hónapja
- JC6
6 991
Szlovénok töredék annyi pénzből megcsinálták
3 hónapja
Amúgy az nem tudom, hogy volt-e már, de mindhárom boxoló, aki kicsapta a mieinket, döntős lett.
3 hónapja
a szlovénok kb olyanok mint mi, csak náluk kevesebb a lassú emberúgy jártak mint mi Londonban, hogy kaptak egy viszonylag fáradt északi gárdát
mondjuk a dánok ellen nem sok esélyt adnék nekik 😊
3 hónapja
Igen, már a csoda is kevés.Na, most már csoda kell a norvégoknak.ennek a meccsnek már vége
nagylaza, főpohárnok
Szesze
3 hónapja
Na, most már csoda kell a norvégoknak.ennek a meccsnek már vége
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Na, most már csoda kell a norvégoknak.
3 hónapja
Sosem késő elkezdeni!🙂lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
eaglesmcnabb
3 hónapja
jah.. szlovének meg másodikak lettek a másik csoportban, ők voltak a kiemeltek itt. Ettől még én is a norvégokat vártam a 4 közé, de úgy néz ki mégsem volt igaz, hogy az A csoport volt a gyengébb, mert csak onnan megy be 3 csapat a 4 közé.látszott már ellenünk, hogy valami nem stimmel, ha mi nem chokerkedünk, akkor zsinórban 3x kapnak ki a norvégokEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
bár azért a ffi kéziseknél rohadt szoros a legjobb 8, elég megnézni, hogy 3 meccs egy gólon múlt
NB2
3 hónapja
lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Kampman
28 331
Ez cáfolata vagy megerősítése az eddig elhangzottaknak? 😀Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
látszott már ellenünk, hogy valami nem stimmel, ha mi nem chokerkedünk, akkor zsinórban 3x kapnak ki a norvégokEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
bár azért a ffi kéziseknél rohadt szoros a legjobb 8, elég megnézni, hogy 3 meccs egy gólon múlt
3 hónapja
azért az túlzásEz óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
3 hónapja
Sok van még hátra.Ez óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
Chargers LT
3 hónapja
Ez óriási meglepetésHoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
Szesze
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Hét évig vízilabdáztam.🙂valszeg olyan közösség aki nem engedi be az ostobákat, állítólag verrasztó is csak ezért lett úszó 😀Pedig még ez a társaság annyira nem is tanult mint régebbenMiert van az hogy a vizilabdazoink miota az eszemet tudom lekoroznek mindenkit intellektuelben? Meg egy suttyot nem lattam de tenyleg😀Náluk ez 50-60 éve alap, hogy tanultak, de minimum kulturáltak
JéBé
Chargers LT
csebi
eaglesmcnabb
3 hónapja
Hoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén4 az a 3
Chargers LT
3 hónapja
Hoppá, hoppá, a szlovének 3al mennek a norvég ffi kézisek ellen a végén
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀