Olimpia

24 feliratkozó

3 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 499
jön a hétpróba!
magyarokon kívül jön Anna Hall 😍😍
bogjosi
A férfi/nő hétpróbázó?
kapitnono
mi a férfinő benne? 🙄🙄

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
jön a hétpróba!
bogjosi
A férfi/nő hétpróbázó?

3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
tegnap elfelejtettem beirni, hogy 1988 ota mindig pontszerzo helyen vegzett a ferfi vizilabda csapat. ez aztan a konzisztencia. sot ha kivesszuk 84-t (ahova ugye nem mentunk) akkor 1928 ota mindig pontszerzo volt a ferfi polo csapat.
csebi
Szép. A gond csak az, hogy kb ennyi csapat (ország) is van, ahol komolyan veszik a vizilabdát.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Uh szegény Weissenberg de bőg. Egy számot sem tud lemenni az olimpián.

3 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 955 — Lucas Scott
tegnap elfelejtettem beirni, hogy 1988 ota mindig pontszerzo helyen vegzett a ferfi vizilabda csapat. ez aztan a konzisztencia. sot ha kivesszuk 84-t (ahova ugye nem mentunk) akkor 1928 ota mindig pontszerzo volt a ferfi polo csapat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
3 hónapja
bogjosi New England Patriots 1 499
jön a hétpróba!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Dikk itt van a Sulek, úgy tudtam, hogy nem indul, fél éve szült.

3 hónapja
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
lassan a fél fórumról kiderül, de ja, akikről tudni hogy játszottak ők pont az értelmesebb fórumozók közé tartoznak. (én sajna pont nem vízilabdáztam 😀)
eaglesmcnabb
Én úszni se tudok, Heisman kedvéért pedig megjegyezném, hogy a vízilabdát is a nézhetetlen sportok közé sorolom. Bárcsak gyeplabdában lennénk az élmezőnyben!
r.baggio
Ez nekem nagyon furcsa, mert én aki az amfocin kívül min. 5 éve semmilyen más sportot nem néztem. De ezt a magyar-olaszt melóhely záráskor úgy szétüvöltöttem a 3. negyedtől, hogy kijelenthetem: jobban tomboltam rá, mint az amfocira... 5 éve!

Amúgy nekem volt néhány gimis h2opolos haverom, azok tudtak okosítani a víz alatti manőverekről és azzal a kis vélt plusszal mindig is élveztem a vizilabda meccseket.
gyeek
a vizilabda engem se kot le nagyon.nagyon statikus es a felet se latod miert fujnak le vmit.
YoungZeeZee
En amit nem ertek hogy miert kell ekkora palya. Rengeteg ido / energia megy el a feluszasokkal. Sokkal porgosebb tobb golos meccsek lennenek egy picivel kisebb palyan es sztem magan a jatekon erdemben nem valtoztatna.
JéBé
nem maradna játékos a végére, mert kevesebb lenne annak az időnek az aránya, amikor fajlagosan kevesebb kiállítást ítélnek (oda-vissza úszás)
slowmotion
Akkor lehetne mondjuk szigorítani azokon a szabályokon, hogy miért is jár a kiállítás és nem kéne boldog-boldogtalant kiszórni. Ha több idő lenne a kapu előtt, akkor lehetne mondani, hogy "oldjátok meg egyenlő létszámmal, ne csak állandóan emberelőnnyel". Pont a kiállítások azok, amik miatt sok embernek (nekem is) kevésbé nézhető a vízilabda, nem értem miért van a rengeteg kiállítás, a bírónak meg se kell indokolnia, sokszor láthatóan a játékosok se értik, kvázi az jön le, hogy minden támadásnál kell legyen egy emberelőny, ezért ahol kicsit nagyobb a fröcskölés, oda rámutatnak a védőre és kiküldik, csak hogy legyen gól is a meccsen...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
3 hónapja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Kína közben végleg bekebelezi a világot... női szinkronúszásban aranyérem, női gyeplabdában döntőznek
Pedig ezekben még Pekingre sem építettek csapatot, és egyik se könnyen tanulható sport

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Xéni <3

3 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
amit a MÖSZ és az IBA extra kompenzáció címén előad undorító PR politika
teljesen jogos Ricsi kiakadása
Negritis, a vajda
Ja, én azt hittem, hogy azért kap Luca kompenzációt, mert Helif fiú is meg nem is, lány is meg nem is. De ennyi erővel minden 5. helyezett ezen az olimpián jogosan reklamálhatna egy kis extra pénzért. Ricsi szerint ez diszkrimináció, de miből zárják őt ki pontosan? Ha nem érti, miért akarják Lucát kompenzálni, akkor sajnálom. Ha nem ért egyet vele, akkor meg mondja ki, hogy Luca ellenfele egyenlő eséllyel indult.
szaba
mondja az IBA de senki más
az az IBA akinél 2021ben még megfelelet Tokióban
sőt 2022ben is
aztán mikor megvert egy oroszt azóta pária
azt is tudjuk hogy az NOB Semanya esetében nem szarakodott és meghúzta a határokat
ezeken a határokon belül van Khelif

ergo szabály szerint szerepelt Luca ellenfele és ejtette ki őt
Negritis, a vajda
Minden esetre elég gyanús körülmények vannak, amit a NOB nem hajlandó normálisan kivizsgálni

www.3wiresports.com/articles/2024/8/3/0d4ucn50bmvbndhhqjohaneccoqueq

[az újságírót egyébként megfenyegették Algériából]

Itt van magyarul is
 www.hetek.hu/cikkek/online/ez-egy-ferfi-dns-e-nyilvanossagra-kerult-az-algeriai-olimpiai?fbclid=IwY2xjawEeuIJleHRuA2FlbQIxMQABHSpoZ1IHVX0WwYwirmzdXYD4lV5HygUrTEvNQrg3W0uBtCBeBg-YlUmF2w_aem_mU2YL3zmXwSZ0rU8sJJocA

Szerkesztette: Willie Parker
3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Lehet, hogy volt már róla szó, de nincs F.o-ban valahol egy nagyobb tó, ahol meg lehet rendezni egy ilyen versenyt, ahelyett, hogy a szarban úsznak, lógó vizinövények, és kanális befolyók társaságában?
Stoki
Épp tegnap linkeltem be egy cikket ezzel kapcsolatban, és ott le is írták, hogy pl a kajak-kenu versenyek helyszínén nyugodtan meg lehetett volna rendezni, akár a már triatlont is.....de hát....
dande2
Ez azért necces, mert a kajak-kenu előtt ott voltak az evezős versenyek. Kevés szabad kapacitása van/volt annak a pályának ahhoz, hogy még a triatlonosok, nyílt vizi úszók is birtokba vegyék szvsz.
empty taxi
Ok nyilvánvaló, az evezősök már nem jutottak eszembe, hogy ők is ott lehettek. Így valóban necces. De az is nyilvánvaló hogy nem akarásnak nyögès a vège, tehát a szervezők a normalitás helyett ragaszkodtak a majd csak túlèlik vhogy elvhez. Mint oly sokszor a törtènelemben. Vègül is, mèg egy verseny és igazuk lesz 😏
dande2
Nekem ezzel az egésszel egy problémám van. Ez a buzi Szajna nem július 25-e óta koszos, gondolom koszos volt egy hete, 3 hete, féléve is. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna ezt jobban megoldani. Az úszókra amúgy sem lettek volna annyian kíváncsiak, a triatlonosokat meg simán úszás után a biciklivel és a futással még be lehetett volna hozni a városba. Jót akartak a franciák, de nem jött össze. Magyarán: mindig a legegyszerűbb megoldás a legjobb.
Sőt mondok egy jobbat. Igen Párizs kapta az olimpiát, de ahogy mehettünk Tahitire, ahogy mehettünk Marseillesbe, akiket érint nyugodtan mehettek volna egy másik városba, nem hiszem, hogy kevesebb néző lett volna.
3 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 819 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Bettina 19 éves, úgy érzem fog ő még örömet szerezni a sikereivel
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet, hogy volt már róla szó, de nincs F.o-ban valahol egy nagyobb tó, ahol meg lehet rendezni egy ilyen versenyt, ahelyett, hogy a szarban úsznak, lógó vizinövények, és kanális befolyók társaságában?
Stoki
Épp tegnap linkeltem be egy cikket ezzel kapcsolatban, és ott le is írták, hogy pl a kajak-kenu versenyek helyszínén nyugodtan meg lehetett volna rendezni, akár a már triatlont is.....de hát....
dande2
Ez azért necces, mert a kajak-kenu előtt ott voltak az evezős versenyek. Kevés szabad kapacitása van/volt annak a pályának ahhoz, hogy még a triatlonosok, nyílt vizi úszók is birtokba vegyék szvsz.
empty taxi
Ok nyilvánvaló, az evezősök már nem jutottak eszembe, hogy ők is ott lehettek. Így valóban necces. De az is nyilvánvaló hogy nem akarásnak nyögès a vège, tehát a szervezők a normalitás helyett ragaszkodtak a majd csak túlèlik vhogy elvhez. Mint oly sokszor a törtènelemben. Vègül is, mèg egy verseny és igazuk lesz 😏
3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Kicsit kisebb felhajtással, de beállította Hámor Luca eredményét. a maga nemében lehet sokkal nagyobb teljesítmény.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Stoki
dande2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 177 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah ötödik ,nem rossz az.
Sixo
Pontszerző hely! 🙃😁

3 hónapja
Stoki Jacksonville Jaguars 2 819 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
SVR-t nem lehet megverni
3 hónapja
Azt se írta még senki, hogy kedvencem, Nina Kennedy megnyerte a rúdugrást.
warr_b
Mert nem olvastál vissza ...
Sixo
De, valami 6-7 oldalt, akkor lehet csak nem vettem észre a sok érdektelen vizifocis komment között 😊

3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jól indul a nap!
3 hónapja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
EZ AZ!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
3 hónapja
Nah ötödik ,nem rossz az.

3 hónapja
Szesze New York Giants 21 272 — Giants fan
5. hely, szép
3 hónapja
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
okosan versenyzett, kár, hogy volt 2-3 gyorsabb 😊
3 hónapja
Girmáról egyébként van valami hír?
Hanni
"His life is not in danger, but he will need some time to recover."
"Lamecha Girma is in good condition."