Olimpia
22 feliratkozó
1 hónapja
Igort vki érje utol, csak nem omlott teljesen össze az elrontott FG miatt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 hónapja
A sífutásból még én is nézek mindent, a síugrás, biatlon és északi összetett viszont vesztett a varázsából, valljuk be a sífutás is jócskán, így hogy évek óta nincsenek ruszkik. Sajna nem elég kompetitív, pedig amúgy szvsz. egyértelműen a legszebb sport. Alpesi sít mondjuk sohasem szerettem, még nézni sem, de régebb legalább követtem valamennyire. Most az full homály, így sok értelme nem lenne fantasyt játszani.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Részben egyetértek, pl NFL kapcsán én is így vagyok, de nálam a téli sportok mindig kiemelkedtek, amit csak tudok, most is nézek belőlük.Egyébként nálam is pont így van.8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?Sajnos mindent jól látsz, valahogy a téli olimpia a jelek szerint kevéssé mozgatja meg a brigádot… 😕
Vagy nem látok valamit és lesz játék, de akkor meg a draft időpontját jó lenne lefixálni!
dawyd728
Hárman nyilván semmi értelme.
somoskovig
Annyi minden nézni, hallgatni, olvasni, csinálni való van, hogy egy "sima téli olimpia" teljesen elsikkad, érdektelenné válik számomra. (Az egyéb téli sportos közvetítések dettó. Pedig régen néztem amit lehetett, lesiklás, síugrás, curling, stb.) Én se hittem, hogy ilyen is lesz, de lett. Ahogy 20 éve azt se gondoltam volna, hogy nem nézek minden tévés NFL-meccset, meg még ugyanannyit streamen. Aztán ez is megtörtént. Én ebben érem tettem az idő múlását, a derekam már 25 éve is szar volt. 😊
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_bHolnap megalmodom gyorsan a pontos szabályokat, sajnos Igor a jelek szerint disszidált 😊
Ez lesz végül, toljuk ezt is?
warr_b
1 hónapja
Egyébként nálam is pont így van.8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?Sajnos mindent jól látsz, valahogy a téli olimpia a jelek szerint kevéssé mozgatja meg a brigádot… 😕
Vagy nem látok valamit és lesz játék, de akkor meg a draft időpontját jó lenne lefixálni!
dawyd728
somoskovig
Annyi minden nézni, hallgatni, olvasni, csinálni való van, hogy egy "sima téli olimpia" teljesen elsikkad, érdektelenné válik számomra. (Az egyéb téli sportos közvetítések dettó. Pedig régen néztem amit lehetett, lesiklás, síugrás, curling, stb.) Én se hittem, hogy ilyen is lesz, de lett. Ahogy 20 éve azt se gondoltam volna, hogy nem nézek minden tévés NFL-meccset, meg még ugyanannyit streamen. Aztán ez is megtörtént. Én ebben érem tettem az idő múlását, a derekam már 25 éve is szar volt. 😊
1 hónapja
YoungZeeZee
9 510
mondjuk atlagban tobb a ho ott mint MOn.Cyprus will be represented by one male and one female athlete at the 25th Winter Olympic Games in Milan-Cortina, marking the country’s first two-athlete participation in the Winter Games in 12 years, the Cyprus Olympic Committee announced on Monday.Ezt is valaki olyan írhatta, akinek Ciprushoz hasonlóan semmi köze a téli olimpiához… 😊 Technical slalom…
The games will run from February 6 to 22 in Italy.
Yiannos Kouyoumdjian will compete in the giant slalom on February 14 and the technical slalom on February 16 in Livigno and Bormio, while Andrea Loizidou will take part in the technical slalom on February 18 in Cortina.
YoungZeeZee
somoskovig
a Troodosz 2000m magas
1 hónapja
1. Versenyző válogatás (TOP 12): somos, vpi, Heisman, dawyd728, warr_bEz lesz végül, toljuk ezt is?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 hónapja
8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?Sajnos mindent jól látsz, valahogy a téli olimpia a jelek szerint kevéssé mozgatja meg a brigádot… 😕
dawyd728
1 hónapja
Cyprus will be represented by one male and one female athlete at the 25th Winter Olympic Games in Milan-Cortina, marking the country’s first two-athlete participation in the Winter Games in 12 years, the Cyprus Olympic Committee announced on Monday.Ezt is valaki olyan írhatta, akinek Ciprushoz hasonlóan semmi köze a téli olimpiához… 😊 Technical slalom…
The games will run from February 6 to 22 in Italy.
Yiannos Kouyoumdjian will compete in the giant slalom on February 14 and the technical slalom on February 16 in Livigno and Bormio, while Andrea Loizidou will take part in the technical slalom on February 18 in Cortina.
YoungZeeZee
1 hónapja
YoungZeeZee
9 510
Cyprus will be represented by one male and one female athlete at the 25th Winter Olympic Games in Milan-Cortina, marking the country’s first two-athlete participation in the Winter Games in 12 years, the Cyprus Olympic Committee announced on Monday.The games will run from February 6 to 22 in Italy.
1 hónapja
8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?Nézd a jó oldalát, meglesz a dobogó.
dawyd728
1 hónapja
dawyd728
4 123
8 éve 8-an voltunk az olimpiai fantasyre. Most komoly, hogy csak hárman akarunk játszani? Rajna, somoskovig és én?Vagy nem látok valamit és lesz játék, de akkor meg a draft időpontját jó lenne lefixálni!
1 hónapja
Comincia male la spedizione italiana alle olimpiadi di Milano Cortina: c’è già un caso doping per la squadra azzurra, si tratta della biatleta Rebecca Passler, trovata positiva a un controllo out of competition.
— Repubblica (@repubblica) February 2, 2026
La sostanza ritrovata nelle analisi è il letrozolo, un inibitore… pic.twitter.com/O16fzyGEFj
Az komoly
Poloska vagyok.
1 hónapja
Igen, short track, félreérthető volt.4. KÉRDÉSSOROS TIPPJÁTÉK:Itt ugye short trackre gondolsz?
Feleletválasztós kérdések 2 pontért - összesen 20 pont
10. Férfi vagy női gyorskorcsolya váltóban végez előrébb a dél-koreai csapat?
somoskovig
Összesítéses/szakági tippelés: 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 40 pontEzeknél meg minden érmes/pontszerző országot meg kell írni, vagy csak top3-at?
1. Mi lesz az egyéni éremtáblázat sorrendje biatlonban (férfi, női, váltók, klasszikus éremtáblázat szabályok)?
2. Mi lesz az országok éremtáblázatának sorrendje teljes freestyle ski szakágban (férfi, női, csapat, klasszikus éremtáblázat)?
3. Mi lesz az országok pontversenyének sorrendje síugrásban (férfi, női, csapat, 1-6. helyek számítanak)?
somoskovig
zacknorb
Csak a top 3 kell természetesen. 😊
Aki még akar kérdéssort kapni, küldje PM-ben az email-címet!
1 hónapja
4. KÉRDÉSSOROS TIPPJÁTÉK:Itt ugye short trackre gondolsz?
Feleletválasztós kérdések 2 pontért - összesen 20 pont
10. Férfi vagy női gyorskorcsolya váltóban végez előrébb a dél-koreai csapat?
somoskovig
Összesítéses/szakági tippelés: 1 helyes név: 2 pont, 2 helyes név: 4 pont, 3 helyes név: 7 pont, minden eltalált helyezés +1 pont, 10 pont/kérdés, összesen 40 pontEzeknél meg minden érmes/pontszerző országot meg kell írni, vagy csak top3-at?
1. Mi lesz az egyéni éremtáblázat sorrendje biatlonban (férfi, női, váltók, klasszikus éremtáblázat szabályok)?
2. Mi lesz az országok éremtáblázatának sorrendje teljes freestyle ski szakágban (férfi, női, csapat, klasszikus éremtáblázat)?
3. Mi lesz az országok pontversenyének sorrendje síugrásban (férfi, női, csapat, 1-6. helyek számítanak)?
somoskovig
Poloska vagyok.
1 hónapja
Az hagyján, de '92 óta először nem lesz egyetlen gyergyói sífutó/biatlonista sem az olimpián, egy nagyon szép nyolcas sorozat szakadt meg így ezzel... Ráadásul ez lesz a 3. zsinórban, hogy Tekerőpatak nem képviselteti magát, pedig akadt hogy ketten is kijutottak egyszerre.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 hónapja
Vagyis semmi akadálya, hogy mi kapjuk a 2028-as olimpiát.Én örülnék neki.
1 hónapja
Oké, hozzám meg jöhet Lieke Klaaver.Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 hónapja
Nálam bármelyik női strandröpi csapat allhat.Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ott van a szeren, de a hangjával büntetni lehet 😊Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Valójában Raven Saunders lenne a tuti, csak nem akartam ezen összeveszni.Sorsolás lesz, de megbuherálják, neked Semenya meg egy azeri súlyemelő hölgy jut. 😊Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
1 hónapja
Vlhova ott lesz a Cortinai Olimpián 😮 2 év kihagyás után térhet vissza.
1 hónapja
Meg az algír boxolóSorsolás lesz, de megbuherálják, neked Semenya meg egy azeri súlyemelő hölgy jut. 😊Nekem van egy vendégszobám, itt ellakhat Femke Bol.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊hát persze. sportolók elszállásolása majd a csepeli és a keresztúri erdőben sátrakban. olimpiai stadionnal majd körbeépítik a hősök terét
Go Vikings!
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
somoskovig
1 hónapja
Meg addigra visszajön a nagy Magyarország, úgyhogy a téli olimpia is.Látva, mekkorát megy jelenleg a foci vb bojkottálására tett kísérlet, és mondjuk Amerika belesodródik egy kisebb polgárháborúba, még az is lehet, hogy a 2028-as Olimpiát végül mégis Budapest rendezi 😊Merjünk nagyot álmodni, már a focivb is itt lesz 😊
Go Vikings!
NB2