Olimpia
24 feliratkozó
3 hónapja
bogjosi
1 499
Mi ez az álarcosbál?ez nem a Hundred Sins volt? 😀 😀
Hogy azonosítják arc alapján a sportbírók? 😀
Gondolom neki ez csak egy ilyen verseny baromsága
Chargers LT
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
nem sűrűn nézel rsg-t 😊Az komoly, sosem láttam még 😁Hullahopp karikával vonaglás is olimpiai sport?1984 óta
kapitnono
empty taxi
kapitnono
3 hónapja
bogjosi
1 499
hát, nemtom. mondjuk ízlésről felesleges ""vitázni"", szóval elfogadom, hogy Te így látod 😊Mondjuk az arca? Nekem teljesen olyan mintha egy férfi lenne parókában ..mi a férfinő benne? 🙄🙄jön a hétpróba!A férfi/nő hétpróbázó?
magyarokon kívül jön Anna Hall 😍😍
bogjosi
kapitnono
bogjosi
kapitnono
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
3 hónapja
Ejj ha Dakota Skye nem lesz öngyilkosAz komoly, sosem láttam még 😁Hullahopp karikával vonaglás is olimpiai sport?1984 óta
kapitnono
empty taxi
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Jughead
5 218
Elnézést tegnap nem olvastam a fórumot, így csak most reagálok. Rémesen egyszerű oka van: ugyanazt az eredményt érte el, ugyanabban a sportban, mint Hámori Luca, csak utóbbi ezért több pénzt kap, holott ugyanannyit kéne kapniuk.Miért? Részletezd nekem, kérlek.És igaza is van.Mi ebben az undorító?www.nemzetisport.hu/parizs2024/2024/08/parizs-2024-kovacs-richarddal-sokan-egyetertenek-a-mosz-turelmet-kerKovács Ricsi magatartása undorító
Ez de szép lesz, ha kiengedik ezt a szellemet a palackból... 😀
somoskovig
szaba
Leírta, mit gondol az egészről.
zacknorb
Jughead
szaba
3 hónapja
Lesz olyan is, amikor egy golyóval játszanak a lányokAz komoly, sosem láttam még 😁Hullahopp karikával vonaglás is olimpiai sport?1984 óta
kapitnono
empty taxi
kapitnono
3 hónapja
Az komoly, sosem láttam még 😁Hullahopp karikával vonaglás is olimpiai sport?1984 óta
kapitnono
empty taxi
3 hónapja
Origot is idezhetsz felőlemMinden esetre elég gyanús körülmények vannak, amit a NOB nem hajlandó normálisan kivizsgálnimondja az IBA de senki másamit a MÖSZ és az IBA extra kompenzáció címén előad undorító PR politikaJa, én azt hittem, hogy azért kap Luca kompenzációt, mert Helif fiú is meg nem is, lány is meg nem is. De ennyi erővel minden 5. helyezett ezen az olimpián jogosan reklamálhatna egy kis extra pénzért. Ricsi szerint ez diszkrimináció, de miből zárják őt ki pontosan? Ha nem érti, miért akarják Lucát kompenzálni, akkor sajnálom. Ha nem ért egyet vele, akkor meg mondja ki, hogy Luca ellenfele egyenlő eséllyel indult.
teljesen jogos Ricsi kiakadása
Negritis, a vajda
szaba
az az IBA akinél 2021ben még megfelelet Tokióban
sőt 2022ben is
aztán mikor megvert egy oroszt azóta pária
azt is tudjuk hogy az NOB Semanya esetében nem szarakodott és meghúzta a határokat
ezeken a határokon belül van Khelif
ergo szabály szerint szerepelt Luca ellenfele és ejtette ki őt
Negritis, a vajda
www.3wiresports.com/articles/2024/8/3/0d4ucn50bmvbndhhqjohaneccoqueq
[az újságírót egyébként megfenyegették Algériából]
Itt van magyarul is
www.hetek.hu/cikkek/online/ez-egy-ferfi-dns-e-nyilvanossagra-kerult-az-algeriai-olimpiai?fbclid=IwY2xjawEeuIJleHRuA2FlbQIxMQABHSpoZ1IHVX0WwYwirmzdXYD4lV5HygUrTEvNQrg3W0uBtCBeBg-YlUmF2w_aem_mU2YL3zmXwSZ0rU8sJJocA
Willie Parker
Attól még a tények azt jelentik hogy megfelelt a szabályoknak
Hogy azok jók e az más kérdés, de az is biztos hogy van egy határ ahol az intersex ( már amennyiben tényleg az) nem fér bele a NOBnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Hullahopp karikával vonaglás is olimpiai sport?1984 óta
kapitnono
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Nézem koncentrálva az atlétikát, erre hirtelen átkapcsolnak a ritmikus sportgimnasztikára ...ES1 😊
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 hónapja
Baszki de ügyes ez a Pigniczki 😊
3 hónapja
Mi ez az álarcosbál?Hogy azonosítják arc alapján a sportbírók? 😀
Gondolom neki ez csak egy ilyen verseny baromsága
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
3 hónapja
Kérlek szépen én a sportteljesítmények miatt nézem ezeket 😜Jenneke nem rúdugró volt? Most gáton fut... Kerekrs nagyon gxatra volt 😕Nem, hát te nem a "bemelegítéséről" ismered? 😀
warr_b
Hanni
3 hónapja
Nézem koncentrálva az atlétikát, erre hirtelen átkapcsolnak a ritmikus sportgimnasztikára ...
3 hónapja
Jenneke nem rúdugró volt? Most gáton fut... Kerekrs nagyon gxatra volt 😕Nem, hát te nem a "bemelegítéséről" ismered? 😀
warr_b
3 hónapja
Áh, abban 50 +os vagyok.Hármas, nem?17 méter a trinidadi lökőtől, ennyit még Sixo is tud.jah távolugrásban ...
warr_b
Sixo
warr_b
3 hónapja
Falt, büntető...Hármas, nem?17 méter a trinidadi lökőtől, ennyit még Sixo is tud.jah távolugrásban ...
warr_b
Sixo
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 hónapja
Hármas, nem?17 méter a trinidadi lökőtől, ennyit még Sixo is tud.jah távolugrásban ...
warr_b
Sixo
3 hónapja
Jenneke nem rúdugró volt? Most gáton fut... Kerekrs nagyon gxatra volt 😕